Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. március 25., péntek

LVTERGY Táblázat. Egyedi speciális Inga Táblázat.


AZ INGA TÁBLÁZAT LIMITÁLT KIADÁSBAN KÉSZÜL,
TEREMTÉS KÉRÉSÉRE ÚJRA RENDELHETŐ!


Az LVTERGY Inga Táblázat a Fény Piramisban összesített energiák elsődleges lehívó eszköze.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:

Az LVTERGY Inga Táblázat beszerezhetőségét a Teremtő határozta meg!



A beszerzési lehetőségekről bővebben az írás vége felé tájékozódhat.

Minden új lehívó eszköz használónak, időpont egyeztetéssel online konzultációt biztosítok az esetleges kérdéseinek megválaszolására a lehívó eszköz használatával kapcsolatban.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.


Ewyta írása következik:
"A táblázat, és a hozzá készült inga, a test energia rendszereinek szabad energia áramlásainak helyreállításaira, ártó erőkkel tett negatív hatások semlegesítéseire, megszüntetéseire, 
lélekrészek visszahívásaira nyit lehetősséget, legyen szó akár leszakadt, akár a lélek által másra bízott, vagy akár "elrejtett", vagy eladott lélek részről.
Bármi is álljon mögötte, amíg hiányoznak a léleknek bizonyos részei, addig nem tud teljességben létezni Önmagában.
Erről részletes leírást ITT talál.


/LVTERGY Inga Táblázat F. oldal/


Saját tapasztalatom, hogy a lélek részek hiányossága nagyon sok problémát, elakadást, hiányosságot okoz. 

Lélekrész hiányosságokat jelző csakra az Egylélek egyensúly csakra, mely a női-férfi energiák kiegyensúlyozásának csakrája.
Az esetleges egyensúlytalanságot, melyek lélekrész hiányosságokból is fakadhatnak, fájdalommal jelzi.

A testen a gyomorszáj magasságában található, így a gyomorszáj tájékán jelentkező fizikai elváltozás nélküli fájdalom lélekrészek hiányosságára való figyelem felhívás is lehet!

Minden hiányzó darab hatással van a test, a csakrák és az aura állapotára is.
Az auráról ITT talál leírást.

A lelkek tudják, (csak mi emberi elmével nem tudunk róla), hogy vissza kellene adniuk egymásnak saját részeiket, hisz akiből leszakadt, nála hiány jelent, akihez meg tapadt annak a léleknek meg terhet. Ez igaz azokra a lélek darabokra is, amit a lelkek önvédelemből, vagy küldetés vállalás miatt egymásra bíztak.


/LVTERGY Inga Táblázat 15. oldal/



Atlantisz hanyatlása idején sok lélek, kristály koponyába rejtette tudásait, képességeit, hogy megvédje a sötét oldal képviselőitől, ezáltal nem tudtak hozzá férni az elrejtett részekhez.
Akik akkor bármit is elrejtettek a koponyákba, tudták, hogy abban az életükben, és mindaddig, amíg lehetőségük nem nyílik a visszahívásra, ezen tudásaik és képességeik nélkül kell boldogulniuk. Atlantisz ugyan elbukott, de a koponyákat kimenekítették, és a Föld, különböző pontjain helyezték biztonságba. 


/LVTERGY Inga Táblázat 4. oldal/


A rendszer használata szempontjából lényegtelen, hogy jelenleg földrajzilag hol találhatóak a kristály koponyák, ugyanis aki használja a táblázatot, önmaga számára nyit csatornát ahhoz a koponyához, amelyikbe Ő rejtett valamit.
 Ahhoz, hogy az Atlantiszi kristály koponyába rejtett tudásukat, képességeiket az érintettek jelen életbe vissza tudják hívni, és be tudják fogadni, a Csecsemőmirigy, a 3.szem, Torok és Korona csakrán kívül az Alta-major, és a Veleszületett tudást befogadó csakrát is fel kell készíteni. Megnyitni, az ártó, és blokkoló negatív energiáktól felszabadítani, tisztítani, rendbe tenni, aktiválni, és harmonizálni.
Bővebben IDE kattintva talál írást az Atlantiszi kristály koponyákból történő lélekrészek visszahívásairól.

Egy-egy lélekrész visszahívása és befogadása minden esetben egy-egy folyamat, mert csak azt a részét tudja befogadni az ember jelen testébe, amivel megegyezik a rezgés szintje.

Néhány példa, milyen lélekrészekről lehet szó:
-Öngyógyító képesség.
-Tisztán hallás, vagy látás képesség, és tudás a képesség használatához.
-Őstudás.
-Női-férfi minőség.
- Ikerláng energia.
-Gyógyító képesség, és tudás a képesség használatához.
-Nőiesség képesség, férfiasság képesség.
A lista ITT folytatódik!

Sokáig sorolhatnám a felsorolást, a lényeg, hogy akár képesség hiányzik, akár tudás amivel az adott képességet használni tudja a lélek a fizikai testén keresztül, mind mind akadályozza a teljes Önvaló elérését, úgy ahogy a minőségek hiánya is. Sok-sok meditáció és egyéb módszer dolgozik arra, hogy felébressze a minőségeket, például a nőiességre irányítva, viszont ha a résztvevő hölgyből hiányzik a nőiesség minősége, akkor nála az ébresztés mindaddig nem történik meg, amíg vissza nem hívja önnön részeit, ez vonatkozik a képességekre is. Öngyógyító módszerek sokasága került már nyilvánosságra, akinél nem hozott eredményt, belőle valószínűleg hiányzik ez a része. Mindaz az energia, amit bármilyen meditáció, vagy egyéb módszer alkalmával megkap az aki végig csinálta, mind rendelkezésére áll, viszont mindaddig nem tud beépülni amíg hiányzik az a minőség, vagy képesség, aminek a felébresztésére a meditáció irányult. 


/LVTERGY Inga Táblázat 10. oldal/


2013 ősze óta foglalkozom lélekrészek vissza segítésével. Minél több embernek segítettem vissza lélek részét, meditációs "utazások" során annál nyilván valóbb lett számomra, hogy valamilyen módszert ki kell dolgozni annak érdekében, hogy a személyes közreműködésem nélkül, bárki, amikor készen áll rá, vissza tudja hívni saját részeit. A táblázattal ez végre megvalósult. Arról, hogy hogyan jutottam el idáig, IDE kattintva olvashat Tisztelt Érdeklődő!


Az LVTERGY Inga Táblázat bemutatása.

A táblázat összeállításához Uriel arkangyaltól, kaptam az útmutatást, róla pedig tudjuk, hogy az Akashához  való hozzáférést felügyeli.
A rendszerezést maga a TEREMTŐ navigálta.
Így minden, amit információként kap a használó a táblázaton keresztül, a személyes Akashából kapja, akár a múltról, előző életekről, akár a várható jövőről legyen is szó. 

A táblázatban feltüntetett akadályok semlegesítéséhez, megszüntetésekhez, a blokkok oldásához, tisztításához, és az energia-rendszerek helyreállításához a FÉNY PIRAMISBÓL érkeznek az energiák.

2014 nyarán Ízisz Istennő vezetésével, sok-sok Lélek, Fénylény, Angyal, Arkangyal, és más csillagon, vagy dimenzióban létező Lélek segítségével összesítődtek a Fény Piramisba az energiák, a testvérem, és jómagam emberi közreműködésével.
Az összesítés célja, hogy Kerub védelemmel biztosított csatornán keresztül elérhetővé váljanak az energiák azok számára, akik a tisztulást választják.
Maga a táblázat és a kifejezetten hozzá készült inga a Fény Piramisban összesített energiák hozzáférésének elsődleges lehívó eszköze!

A Fény Piramis létrehozásában közreműködő létezőknek, mi viszonoztuk a segítségüket úgy, ahogyan azt ŐK kérték tőlünk, ezáltal mi kiegyenlítettük feléjük az adok-kapok egyensúlyt!

 A rendszer negatív szándékkal használhatatlan.
Kerub védelem alatt áll!

A tisztító táblák kézzel írottak, kör alakúak, mindegyik egy- egy védelmi kör. A Teremtő által kifejezetten erre a célra „beavatott” tollal íródtak. A Teremtő ezzel biztosította a Fény Piramis és a táblázat közötti összeköttetést. Ez a kapcsolati energia az eredeti példány fénymásolatába átjut, viszont a fénymásolat fénymásolatába már nem. 
Éppen ezért kizárólag tőlünk, rendelhető személyesen, vagy az alábbi email címen:

f.piramisenergia@gmail.com

 Minden cikk egy-egy kapu, amihez az inga a kulcs, melyeket szintén a Teremtő avat be.
 Amikor az inga forog a körcikk felett, a Fény Piramisból az adott témakör oldásához, tisztításához szükséges energiákat csatornázza le magához a használója. Ez a csatorna Kerub védelem alatt áll. A Kerubok a „jó és a rossz” határának őrzői. A védelmük nem enged át semmilyen alacsony rezgésű energiát. Az általuk védett csatornákon keresztül biztonságosan ki tudják oldani az alacsony rezgésű, illetve az ártó erőkkel létrehozott energiákat.

Mindenki számára nyilván való tény, hogy a meditációkban lecsatornázott energiákat, csak azok kapják meg, akik részt vesznek a meditáción.
A Fény Piramisból is csak ahhoz jut el az energia, aki megnyitja a csatornát magához a Táblázat, és az Inga segítségével!

A rendszer segítségével azok az akadályok is megszüntethetők, oldhatók, tisztíthatók, amelyek vissza húzó erőként hatnak, vagy bármilyen formában korlátozóak, és ellehetetlenítik az Önvaló egységének elérését.

/LVTERGY Inga Táblázat 9. oldal/


 Az táblázat, és az inga segítségével tisztíthatók, és helyre állíthatók többek között a csakrák, az aura, a meridiánok, a biomágneses köpeny, a Ka-test, a Ka-csatornák, a Lélek én megnyilvánító energiaközpontok (szexuális, ösztön, érzelmi, mozgás, és intellektuális központ), a Lélek emlékek, a tudat, a tudat alatti, és a tudattalan tudat, a sejtmemória, a DNS. 
A tudat alatti, és a tudattalan tudat közötti különbségről IDE kattintva talál részletesebb leírást.


/LVTERGY Inga Táblázat 6. oldal/


/LVTERGY Inga Táblázat 23. oldal/


/LVTERGY Inga Táblázat 31. oldal/



/LVTERGY Inga Táblázat 5. oldal/


Oldhatóak előző életes halál élmények lenyomatai.

Megvalósítható a magzati létben, és a születéskor kapott blokkok oldása, melyek akadályozzák a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot.

Fogadalmak, eskük, ígéretek, kijelentések, megtagadások oldása, ártó szándékú vuduzás hatásai, átkok, mágiák, bűbájok, kényszerek, kötelékek, kötések megszüntetése, érvénytelenítése, oldása, és levétele is megvalósítható.


/LVTERGY Inga Táblázat 4. oldal/


Oldhatóak azok a kötelékek is, melyek olyan Lélekhez kötnek, aki épp nincs itt a Földön leszületve, vagy épp „köztes síkon” van ragadva.


/LVTERGY Inga Táblázat 3. oldal/



  „Falak lebontását”,  feltételhez kötötten aktiválódó átkok semlegesítését, más Lélek lélekrészeinek leválasztását, delfin agyminta átprogramozást akadályozó blokkok oldása is megvalósítható.


/LVTERGY Inga Táblázat 17. oldal/



/LVTERGY Inga Táblázat 21. oldal/


Emellett 7 szintű delfin agyminta átprogramozásra nyit lehetőséget a rendszer.
Belső én részek, alszemélyiségek (Belső Gyermek, Belső Szellem, Belső Tápláló, és a Belső Harcos), tisztítása, helyre állítása, és harmonizálása is lehetséges. Ezek az alszemélyiségek felelősek a viselkedés mintákért. Részletesebb leírást IDE kattintva talál erről.

Oldhatóak misztikus, és boszorkány házasságok, karmikus kötelékek is.
Erről részletesebb leírást ITT talál.


/LVTERGY Inga Táblázat 26. oldal/


A rendszer segítségével lehetőség nyitható, a meridiánokról és a testből energia blokkok oldására, tisztítására, és a szabad energia áramlások helyre állítása, regenerálására.
A táblázatban tizenegy oldalon a test szerveinek, testrészeknek anatómiai megnevezései szerepelnek, így célirányos helyi energetikai „kezelést” lehet megvalósítani. Emellett a test energia rendszereinek energetikai védelme is kiépíthető. Arról, hogy ez miért fontos ITT talál leírást.

Kideríthető, mi minden akadályozhatja pl: a szerelem érzés, a bőség energia, a pénz energia szabad áramlását, és mi gátolhatja az önszeretet, és a testi öröm megélését.
A kundalinin, a gyökér, befogadó és szakrális csakrákon, a szexuális központon, a befogadó és kormányzó meridiánon lévő elzárások, pecsétek, kötelékek okozhatnak szexuális frusztrációt, frigiditást, túlzott és csillapíthatatlan szex éhséget, akár van partner a szexuális élethez, akár nincs. Okozhatnak még orgazmus zavart, vagy hiányt is.


A rendszer használatával a párkapcsolatot, és a szexualitást akadályozó blokkok oldásai is megvalósíthatók. Akadályok, blokkok lehetnek például a 
szabad energia áramlást gátló elzárások, pecsétek, megbélyegzések is a Ka-csatornákon, a meridiánokon, a Kundalinin, a csakrákon, az idegpályákon. 
Elzárásokat okozhatnak mágiák, rontások, ráolvasások, átkok, vudu ártások, tiltások, megtagadások, de akár bűbáj és sötét varázslat is.
Részleteket bővebben IDE kattintva talál erről a témáról.


/LVTERGY Inga Táblázat 50. oldal/


Ikerláng, Ikerlélek, Lélektárs fogalmai közti különbségekről 
IDE kattintva talál leírást, illetve rövid információt is olvashat a Lélek-Én részekről.


/LVTERGY Inga Táblázat 52. oldal/


Otthon, és egyéb tér, tisztításra is nyitható lehetőség.


Tér tisztítás is megvalósítható.

Energia tér tisztítás: a személyes energia tér, mágneses tér, aura, csakrák tisztítása is kivitelezhető.

/LVTERGY Inga Táblázat 43. oldal/

Az LVTERGY Inga Táblázatban rengeteg kifejezés került feltüntetésre, mint ahogyan a képeken is látható, értelem szerűen azok is szerepet játszanak az aktuális oldási, tisztítási folyamatokban.

Az Inga Táblák első használata előtt a használati útmutatóban leírtak szerint szükséges az Ingával való kapcsolatfelvétel. Amint ez megtörtént akkor kezdhető el a kommunikációs kapcsolat szintén az útmutatóban leírtak szerint! 
Az Inga Táblák főoldalán (I.-es jelzésű lap) a közepén lévő kör felé tartva az ingát lehet elkezdeni a tisztító folyamatokat.
Az ingán keresztül a TEREMTŐ vezeti le a soron következő szükséges folyamatokat.
A használati útmutatóban részletesen le vannak írva az inga jelzéseinek jelentései, az egyik alap fontos jelzés az óramutató járásával megegyező forgás, vagy pörgés. Ez jelenti azt, hogy a rendszer használóját érintő akadályozó dolgok megszüntetéseire irányulnak a tisztító folyamatok.
A rendszer használatakor gyakran előfordul, hogy önmagára kér tisztítást, más személytől függetlenül a táblázat használója, mégis óramutató járásával ellentétes irányba kezd forogni az inga, vagy épp mindkét irányba egymás után ugyan azon a kifejezés felett. Ilyen esetben a Lélekpárját érintő, de mindkettőjüket akadályozó blokkok, ártó hatások megszüntetéseire irányulnak a tisztító folyamatok, a Lélekpár kérésére, a Teremtő engedélyével és áldásával.

Ez a rendszer az egyetlen létező rendszer, mely lehetőséget biztosít a használójának az Igaz Lélekpárja akadályainak, blokkjainak, karmáinak megszüntetésére.
Fontos tudatában lenni annak, hogy az a Lélek, akiről a tisztítást csinálják Önön keresztül, az Ön kezébe adta a lehetősségét annak, hogy leoldja róla azon blokkokat, melyek akadályozzák, hogy a fizikai életben egy pár legyenek. 
Lehetnek rajta olyan kötelékek, lehetnek olyan karmái, melyek Önt nem érintik, Őt viszont akadályozzák az egymáshoz vezető úton. Legtöbb esetben rajta van olyan blokk, ami miatt nem is kérhet spirituális segítséget, így Ő nem fog elkezdeni tudatosan tisztulni. Persze az is lehet, hogy Ő lélekként az vállalta, hogy nem kezd tudatosan tisztulni, így védi önöket, megelőzi így hogy „eltévedjen” a spiritualitás „útvesztőiben”.

Annak is megvan a lehetősége, hogy nincs is leszületve, így értelem szerűen nem tud a földi létekben kapott akadályoktól megszabadulni.
Ilyen esetben azzal, hogy tisztíthatja Őt a táblázat segítségével, megnyithatja neki azt a lehetőséget, hogy lélekváltással jöhessen.

Tisztába vagyok azzal, hogy sokan hangoztatják, és vallják azt, hogy csak várni kell türelemmel, amíg a párja is tudatosan elindul. Azt mondják, nem oldhat róla, mert megfosztja a megtapasztalásoktól.
A rendszer használata semmiféle megtapasztalástól nem fosztja meg egyik érintett felet sem.
Emellett az IGAZ PÁRJA, azaz az Őseredet Lélekpárja, az IKERLÁNGPÁRJA egy Önnel, vagyis, amikor az Ő akadályait oldják a rendszeren keresztül, tulajdonképpen olyan blokkokat oldanak, amik akadályozzák, hogy a fizikai életben is egy pár legyenek, hisz az Ő akadályai Önt is akadályozzák a ikerláng szerelem elérésében, ennek értelmében az Ön akadályai is!

Meditációkban nem oldanak a Lélekpárról semmit, kivéve persze azokat amelyekben konkrétan elhangzik, hogy azt a bizonyos oldást a Lélekpár is megkapja. A fentiekben már említett okok miatt sok IKERLÁNG párnak, csak az egyik felét indította el az élet a spiritualitás útján, nekik készült a rendszer, hogy esélyük legyen elérni az egységüket.

Lélekterv újraírásra, ikerláng behívására is lehetőséget nyit a rendszer, mindazok számára, akik születésük előtt megírt lélek tervükbe, nem írhatták bele az ikerláng szerelem lehetőségét.


/LVTERGY Inga Táblázat 45. oldal/

Ennek nagyon sokféle akadálya, oka lehetett. Karmikus adósságok mások felé, szerelmi kötések, lélekvállalások, kényszerek, tiltások, manipulációs hatások, megtagadások, elzárt lélekemlékek, hiányzó lélekrészek, vagy hogy le sem született a Lelke másik fele.
Másik lehetséges magyarázat, hogy több testben van leszületve jelen életben 
a Lélekpárja.
A Lélekváltásról, és a több megtestesülésről IDE kattintva talál bővebb leírást!

A rendszer segítségével oldhatóak Lelke másik felének azon akadályai, amik gátolják azt, hogy a lélekváltás megvalósuljon, és az átadó Lélek azon akadályai, amik őt akadályozzák, hogy a szerződést teljesítse.

/LVTERGY Inga Táblázat 53. oldal/


Rontás, ráolvasás és sötét varázslatok is feloldhatóak a rendszeren keresztül, melyek sok esetben olyan teljesíthetetlen feltételeket teremtettek, amelyeknek karmikus következményei kiegyenlíthetetlenek a Lélek számára.

Az Inga Táblázat (VI. jelzésű része) lehetséges válasz lehetőségeket is tartalmaz. Segítségével könnyebb megérteni  egy-egy szituáció, emberi kapcsolat, vagy találkozás lényegét.


/LVTERGY Inga Táblázat E. oldal/



/LVTERGY Inga Táblázat D. oldal/



/LVTERGY Inga Táblázat H. oldal/


Ami még nagyon FONTOS, hogy olyan akadályokat is fel lehet oldani a táblázat segítségével, ami még nem nyilvánult meg az életedben.
Az Akashában a múlt mellett a lehetséges jövő is benne van, így meg tudják mondani, hogy milyen akadályok vannak még Ön előtt az aktuális rezgés szintjén.

/LVTERGY Inga Táblázat 44. oldal/


A jövő nincs úgy megírva mint a múlt. Csupán az akadályok, amik a jövőre irányulnak, azok vannak megírva.
Gondolok itt olyan átokra ami például akkor aktiválódik, hogyha bekövetkezik az életében egy esemény (közelgő születésnap, gyermek születés, szakítás stb...). Meglehet azért nem engedi az élet, hogy kilépjen egy rossz kapcsolatból, mert akkor aktiválódna egy átok, ami akár az életét is veszélyeztetheti.
Az Angyaloknak az élet védelme az elsődleges feladata, ezért inkább hagyják, hogy szenvedjen a rossz kapcsolatba, így védik az életét. 

Hogyha gyermekre vágyik, és nem érkezik meg az áldás, lehet olyan átok van érvényben, hogyha gyermeke születne, abba Ön belehalna. Ezért nem kapja meg amire vágyik.

/LVTERGY Inga Táblázat 19. oldal/

Az ilyen típusú akadályokat, feltételhez kötötten aktiválódó átok kategóriába sorolták, függetlenül attól, hogy már aktív az átok, vagy még nem.
Az ehhez hasonló akadályokat meditációk során sajnos nem oldják, mivel sok esetben előfordul, hogy az ártás "feloldójára szállna" az, az ártás amit fel kellene oldani. Ezek mind akadályozzák a meditációs feloldást.
A Fény Piramisban összesített energiák segítségével nyílt meg a kizárólagos lehetőségük az Égi segítőknek, hogy az ilyen típusú ártásokat semlegesíteni tudják.

Az inga táblázat, egy 7-dimenziós összetett rendszer.
Európai szinten egyedülálló, mivel a lélekrészek visszahívása mellett, olyan komplett oldások, és az energia rendszerek szabad energia áramlásainak rendbetételeinek, helyreállításainak kivitelezésére alkalmas, melyekre meditációkban nincs lehetőség.
Emellett a rendszer segítségével a test energia rendszereit, a segítők fel tudják fejleszteni arra a szintre, hogy képes legyen a Teremtői szintjét embertestben megélni a Lélek.

A folyamatok alkalmával különböző rezgésszintű energiákat vonnak be a folyamatba, Angyali szférából, Arkangyali szférából, Krisztusi szférából, Teremtői szférából és a Forrásból, attól függően, hogy épp melyikre van szükség, természetesen az egyén saját rezgés szintjének megfelelően."

Akinél az összes Inga Táblázat, a hozzá tartozó Inga, és a tisztítási folyamatok hatékonyságát növelő Fény Piramis Kapu (alátétgyűrű), és az Orgonit Rózsa is együtt megvan, akkor Ő már másoknak is jogosult segítséget nyújtani, amennyiben engedélyt kap rá az Égiektől. Így a rendszeren keresztül nyújtott segítséggel, bevételt teremthet magának az LVTERGY Inga Táblázat használója, természetesen önmagának szükséges hozzá biztosítania a megfelelő vállalkozói hátteret!

A Fény Piramis Kapu (alátétgyűrű) szerepéről, és használatáról IDE kattintva talál leírást.
Az Orgonit Rózsa szerepéről IDE kattintva talál tájékoztatást.

Segítség nyújtásra jogosult táblázat használók elérhetőségeit ITT találja.

Az LVTERGY Inga Táblázat szerkezeti felépítése:

-Az I. táblázat 17 oldalas az irányító oldallal együtt.
1.-16. oldalszámú ingatáblákat tartalmazza.

-A II. táblázat 12 oldalas az irányító oldallal együtt.
17.-27. oldalszámú ingatáblákat tartalmazza.

-A III. táblázat 16 oldalas az irányító oldallal együtt.
28.-42. oldalszámú ingatáblákat tartalmazza.

-A IV. táblázat 12 oldalas az irányító oldallal együtt.
43.-53. oldalszámú ingatáblákat tartalmazza.

-A V. táblázat 12 oldalas az irányító oldallal együtt.
54.-64. oldalszámú ingatáblákat tartalmazza.

-A VI. táblázat 13 oldalas az irányító oldallal együtt.
A.-L. oldal jelű ingatáblákat tartalmazza.

Az LVTERGY Inga Táblázat beszerezhető részletekben, illetve egyben is.
Egy-összegben: 240.000 Ft.
Tartalma az összes Inga Táblázat, az Inga, a Fény Piramis Kapu, az Orgonit Rózsa, és a használati útmutató.


Két részletben: 120.000Ft/részlet.
Az első részlet tartalma a használati útmutató, az I., II., III. Táblázatok, és az Inga.


A második részlet tartalma a IV., V., VI. Táblázatok, a Fény Piramis Kapu, és az Orgonit Rózsa.

Négy részletben: 60.000Ft/részlet.
Az első részlet tartalma a használati útmutató, az I. Táblázat, és az Inga.


A második részlet tartalma a II., és a III. Táblázat.

A harmadik részlet tartalma az V., és a VI. Táblázat.

A negyedik 
részlet tartalma a IV. Táblázat, a Fény Piramis Kapu, és az Orgonit Rózsa.

Az LVTERGY Inga Táblázat részletekben történő beszerzésének nincs konkrét javasolt rendszeressége, ezért minden használó a saját ütemében szerezheti be a részleteket.
Az LVTERGY Inga Táblázat a Tanácsadó, és Lehívó Kulcs Készítő csomag részét is képezi, kizárólag a csomag részeként van meghatározott beszerzési gyakoriság, és rendszeresség.
A Tanácsadó, és Lehívó Kulcs Készítő csomagról IDE kattintva talál tájékoztatást.

Az LVTERGY Inga Táblázat nem csodaszer, és nem fogja azonnal csodálatossá tenni az életét.
Az LVTERGY Inga Táblázat a hozzá tartozó kellékekkel, a tisztulási utat, a lélekrészek visszahívását, az egyéni Önmegvalósítást, a fejlődés lehetőségeit támogatja, segíti. Napi használattal is évekig a segítségére lehet.

Az LVTERGY Inga Táblázat megrendelésének módja:
Mielőtt megkeres kérem olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatót, melyet az alábbi linkre kattintva talál:
ADATKEZELÉS
Köszönöm a megértést!
-Az alábbi email címre küldje megrendelését, a számlázáshoz szükséges adatait (/magánszemély/ név, cím), a postázási címét (amennyiben eltér a számlázási címtől), és azt hány részletben kéri a táblázatot:
f.piramisenergia@gmail.com
Kizárólagosan magyarországi forint számláról érkező utalást fogadhatok, és magyarországi címre állíthatok ki számlát. 
Ennek hiányában
NEM ÁLL MÓDOMBAN TELJESÍTENI A MEGRENDELÉST!
-Válaszban küldöm az utaláshoz szükséges számlaszámot.
Számomra nagyon fontos, hogy az érdeklődő biztos legyen benne, hogy valóban igénybe kívánja venni a szolgáltatásomat, ezért minden esetben megvárom a
SZÁNDÉK NYILATKOZATÁT!
A szándéknyilatkozatról IDE kattintva talál tájékoztatást.
Kérek minden megrendelőt, hogy az Ingatáblázat árának utalásának elindításáról jelezzen nekem email-ben.
Ezen kérésem oka a KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGA, melyről IDE kattintva talál részleteket.

Kapcsolattartás, érdeklődés, megrendelés az alábbi címen:
 f.piramisenergia@gmail.com

Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.

A blogbejegyzés a táblázathoz készült Használati útmutató alapján íródott.

Ez a rendszer, független a már létező egyéb táblázatos tisztító módszerektől!
Az LVTERGY Inga Táblázatról további tájékoztatást IDE kattintva talál.

Az LVTERGY Inga Táblázat gyakori használata miatt esetleges állapot romlás keletkezhet.
Az elhasználódott lapok cseréjére, újítására az alábbi feltételekkel van lehetőség:
Új lap igénylése: 2.000 forint/lap.
A birtokosa postai úton vissza küldi nekem a cserélni kívánt lapokat, és eljuttatja a csere szolgáltatás laponkénti összesített díját.
Postai úton küldöm az új lapokat.
A befűző fóliáról minden birtokosnak magának kell gondoskodnia.

A rendszer, az Angyalok védelme mellett, szerzői jogvédelem alatt áll.
Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsokkal is lehívhatók az energiák a Fény Piramisból. A Lehívó Kulcsokról az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.