Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. március 25., péntek

LVTERGY táblázat.


A TÁBLÁZAT LIMITÁLT KIADÁSBAN KÉSZÜL,
TEREMTÉS KÉRÉSÉRE ÚJRA RENDELHETŐ!


A táblázat a test energia rendszereinek szabad energia áramlásának helyreállítására, és a lélek, lélekrészeinek visszahívására nyit lehetősséget. Akár leszakadt, akár a lélek által másra bízott, vagy akár "elrejtett" lélek részről  van szó,
hisz amíg hiányoznak a léleknek bizonyos részei, addig nem tud teljességben létezni Önmagában.
Erről részletes leírást ITT talál.
 Saját tapasztalatom, hogy a lélek részek hiányossága nagyon sok problémát, elakadást, hiányosságot okoz. 

Lélekrész hiányosságokat jelző csakra az Egylélek egyensúly csakra, mely a női-férfi energiák kiegyensúlyozásának csakrája.
Az esetleges egyensúlytalanságot, melyek lélekrész hiányosságokból is fakadhatnak, fájdalommal jelzi.

A testen a gyomorszáj magasságában található, így a gyomorszáj tájékán jelentkező fizikai elváltozás nélküli fájdalom lélekrészek hiányosságára való figyelem felhívás is lehet!

Minden hiányzó darab hatással van a test, a csakrák és az aura állapotára is.
Az auráról ITT talál leírást.

A lelkek tudják, (csak mi emberi elmével nem tudunk róla), hogy vissza kellene adniuk egymásnak saját részeiket, hisz akiből leszakadt, nála hiány jelent, akihez meg tapadt annak a léleknek meg terhet. Ez igaz azokra a lélek darabokra is amit a lelkek valamiért, akár önvédelemből, vagy küldetés vállalás miatt egymásra bíztak.Lélek szerződéseket kötnek leszületésük előtt, hogy találkoznak a fizikai életben, és megpróbálják vissza adni egymásnak. Erre azért van szükség, mert azon lélek részek, amelyek anyagi életeik során kerültek egymáshoz, csak anyagi életben van lehetősség vissza juttatni.

Atlantisz hanyatlása idején sok lélek, kristály koponyába rejtette tudásait, képességeit, hogy megvédje attól, hogy a sötét oldal képviselői hozzá férjenek.
Mindazok, akik akkor bármit is rejtettek el a koponyákba, tudták, hogy abban az életükben, és mindaddig, amíg lehetőségük nem nyílik a visszahívásra, ezen tudásaik és képességeik nélkül kell boldogulniuk. Atlantisz ugyan elbukott, de a koponyákat kimenekítették, és a Föld, különböző pontjain elrejtették. 
Az, hogy jelenleg, földrajzilag hol találhatóak a kristály koponyák, a rendszer használata szempontjából lényegtelen, ugyanis aki használja a táblázatot, önmaga számára nyit csatornát ahhoz a koponyához, amelyikbe Ő rejtett valamit.
 Ahhoz, hogy az Atlantiszi kristály koponyába rejtett tudásukat, képességeiket az érintettek, jelen életbe vissza tudják hívni, és be tudják fogadni, a 3.szem, Torok és Korona csakrán kívül az Alta-major, és a Veleszületett tudást befogadó csakrát is fel kell készíteni. Megnyitni, tisztítani, rendbe tenni, aktiválni, és harmonizálni.

A lélekrész visszahívás és befogadás egy folyamat, mert csak azt a részét tudja befogadni az ember, jelen testébe amivel megegyezik a rezgés szintje.

Néhány példa, hogy milyen lélekrészekről lehet szó:
-Öngyógyító képesség,
-Tisztán hallás, vagy látás képesség, és tudás a képesség használatához,
-Őstudás,
-Női-férfi minőség,
-Gyógyító képesség, és tudás a képesség használatához,
-Nőiesség képesség, férfiasság képesség.
A lista ITT folytatódik!

Sokáig sorolhatnám a felsorolást, a lényeg, hogy akár képesség hiányzik, akár tudás amivel az adott képességet használni tudja a lélek a fizikai testén keresztül, mind mind akadályozza a teljesség elérését, úgy ahogy a minőségek hiánya is. Sok-sok meditáció és egyéb módszer dolgozik arra, hogy felébressze a minőségeket, elsősorban a nőiességre irányítva, viszont akiből hiányzik, nála az ébresztés mindaddig nem történik meg, amíg vissza nem hívja önnön részeit, ez vonatkozik a képességekre is. Öngyógyító módszerek sokasága került már nyilvánosságra, akinél nem hozott eredményt, belőle valószínűleg hiányzik ez a része. Mindaz az energia, amit bármilyen meditáció, vagy egyéb módszer alkalmával megkap az aki végig csinálta, mind rendelkezésére áll, viszont mindaddig nem tud beépülni amíg hiányzik az a minőség, vagy képesség, aminek a felébresztésére a meditáció irányult. 
2013 ősze óta foglalkozom lélekrészek vissza segítésével. Minél több embernek segítettem vissza lélek részét, meditációs "utazások" során annál nyilván valóbb lett számomra, hogy valamilyen módszert ki kell dolgozni annak érdekében, hogy a személyes közreműködésem nélkül, bárki, amikor készen áll rá, vissza tudja hívni saját részeit. A táblázattal ez végre megvalósult. Arról, hogy hogyan jutottam el idáig, ITT olvashat a Tisztelt olvasó.

A táblázat bemutatása.

A táblázat összeállításához Uriel arkangyaltól, kaptam az útmutatást, róla pedig tudjuk, hogy az Akashához  való hozzáférést felügyeli. A rendszerezést maga a TEREMTŐ navigálta. Így minden, amit információként kapsz a táblázaton keresztül a személyes Akashádból kapod, akár a múltadról, előző életeidről, akár a várható jövődről legyen is szó. 

A táblázatban feltüntetett akadályok oldásához, tisztításához, és az energia-rendszerek helyreállításához a FÉNY PIRAMISBÓL érkeznek az energiák.

A FÉNY PIRAMISRÓL részletes leírást ITT talál.

2014 nyarán Ízisz Istennő vezetésével, sok-sok Lélek, Fénylény, Angyal, Arkangyal, és más csillagon, vagy dimenzióban létező lélek segítségével összesítődtek az energiák a testvérem, és jómagam közreműködésével a Fény Piramisba, hogy elérhetővé váljon azok számára, akik a tisztulást választották.  
Maga a táblázat konkrétan a Fény Piramisban összesített energiák hozzáférésének lehetősség kapuja.

 A rendszer negatív szándékkal használhatatlan.
Kerub védelem alatt áll!

A tisztító táblák kézzel írottak, kör alakúak, mindegyik egy- egy védelmi kör. A Teremtő által kifejezetten erre a célra „beavatott” tollal íródtak. A Teremtő ezzel biztosította a Fény Piramis és a táblázat közötti összeköttetést. Ez a kapcsolati energia az eredeti példány fénymásolatába átjut, viszont a fénymásolat fénymásolatába már nem. 
Éppen ezért kizárólag tőlünk, rendelhető személyesen, vagy az alábbi email címen:

f.piramisenergia@gmail.com

 Minden cikk egy-egy kapu, amihez az inga a kulcs, melyeket szintén a Teremtő avat be.
 Amikor az inga forog a körcikk felett, a Fény Piramisból, az adott téma oldásához, tisztításához szükséges energiákat csatornázod le magadhoz. Ez a csatorna Kerub védelem alatt áll. A Kerubok a „jó és a rossz” határának őrzői. A védelmük nem enged át semmilyen alacsony rezgésű energiát. Az általuk védett csatornákon keresztül ki tudják oldani belőled az alacsony rezgésű energiákat.
Mindenki számára nyilván való tény, hogy a meditációkban lecsatornázott energiákat, csak azok kapják meg, akik részt vesznek a meditáción. A Fény Piramisból is csak ahhoz jut el az energia, aki megnyitja a csatornát magához, illetve a tőle segítséget kérőhöz a táblázat, az inga az alátét gyűrű, az orgonit rózsa segítségével!

A táblázat segítségével azokat az akadályokat tudod tisztítani, ami rád vissza húzó erő ként hat, vagy bármilyen formában korlátoz, és távol tart a teljességed elérésétől.


 Az táblázat segítségével tisztíthatók, és helyre állíthatók, többek között a csakrák, az aura, a meridiánok, a biomágneses köpeny, a Ka-test, a Ka-csatornák, a Lélek én megnyilvánító energiaközpontok (szexuális, ösztön, érzelmi, mozgás, és intellektuális központ), a Lélek emlékek, a tudat, a tudat alatti, és a tudattalan tudat, a sejtmemória, a DNS. 
A tudat alatti, és a tudattalan tudat közötti különbségről ITT talál részletesebb leírást.

Oldhatóak előző életes halál élmények lenyomatai.

Megvalósítható a magzati létben, és a születéskor kapott blokkok oldása, melyek akadályozzák a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, akár FÉRFI vagy, akár NŐ.

Fogadalmak, eskük, ígéretek, kijelentések, megtagadások oldása, ártó szándékú vuduzás hatásai, átkok, mágiák, bűbájok, kényszerek, kötelékek, kötések oldása, és levétele is megvalósítható. Oldhatóak azok a kötelékek is, melyek olyan lélekhez kötnek, aki épp nincs itt a Földön leszületve, vagy épp „köztes síkon” van ragadva.
  „Falak lebontását”,  feltételhez kötötten aktiválódó átkok semlegesítését, más lélek lélekrészeinek leválasztását, delfin agyminta átprogramozást akadályozó blokkok oldása valósítható meg.

Emellett 7 szintű delfin agyminta átprogramozásra nyit lehetőséget. 
Belső én részek, alszemélyiségek Belső Gyermek, Belső Szellem, Belső Tápláló, és a Belső Harcos), tisztítása, helyre állítása, és harmonizálása is lehetséges. Ezek az alszemélyiségek felelősek a viselkedés mintákért. Részletesebb leírást ITT talál erről.

Oldhatóak misztikus, és boszorkány házasságok, karmikus kötelékek is.
Erről részletesebb leírást ITT talál.
A táblázat segítségével lehetőség nyitható, a meridiánokról és a testből energia blokkok oldására, tisztítására, és a szabad energia áramlások helyre állítása, regenerálására.
Tizenegy oldalon a test szerveinek, testrészeknek anatómiai megnevezései szerepelnek, így célirányos helyi energetikai „kezelést” lehet megvalósítani. Emellett a test energia rendszereinek energetikai védelme is kiépíthető. Arról, hogy ez miért fontos ITT talál leírást.

Kideríthető, mi minden akadályozhatja pl: a szerelem érzés, a bőség energia, a pénz energia szabad áramlását, az önszeretet, a testi öröm megélését, megteremtését,
mivel a kundalinin, a gyökér, befogadó és szakrális csakrákon, a szexuális központon, a befogadó és kormányzó meridiánon lévő elzárások, pecsétek, kötelékek okozhatnak szexuális frusztrációt, frigiditást, túlzott és csillapíthatatlan szex éhséget, akár van partner a szexuális élethez, akár nincs, orgazmus zavart, vagy hiányt.


Párkapcsolatot, és a szexualitást akadályozó blokkok oldásai, melyek lehetnek:
 Szabad energia áramlást akadályozó blokkok, elzárások, pecsétek a Ka-csatornákon, meridiánokon, Kundalinin, csakrákon, idegpályákon. 
Elzárásokat okozhatnak mágiák, rontások, ráolvasások, átkok, vudu ártások, de akár bűbáj és sötét varázslat is.
Részleteket ITT talál.
Ikerláng, Ikerlélek, Lélektárs fogalmai közti különbségekről ITT talál leírást.
Otthon, és egyéb tér, tisztításra is nyitható lehetőség.


Tér tisztítás.

Energia tér tisztítás: a személyes energia tér, mágneses tér, aura, csakrák tisztítása.


A rendszer használatakor gyakran előfordul, hogy magadról kérsz tisztítást személytől függetlenül, mégis óramutató járásával ellentétes irányba kezd forogni az inga, vagy épp mindkét irányba egymás után ugyan azon a kifejezés felett. Ilyen esetben a Lélekpárodról tisztítanak, az Ő kérésére, a Teremtő engedélyével és áldásával. 

Ez a rendszer az egyetlen létező rendszer, mely lehetőséget biztosít a használójának az Igaz Lélekpárja minden akadályának, blokkjának, karmájának megszüntetésére.
Fontos, hogy legyél tudatában annak, hogy az a lélek, akiről a tisztítást csinálják, rajtad keresztül, a kezedbe adta a lehetősségét annak, hogy leold róla azon blokkokat melyek akadályozzák, hogy a fizikai életben egy pár legyetek. 
Lehetnek rajta olyan kötelékek, lehetnek olyan karmái, melyek téged nem érintenek, Őt viszont akadályozzák a hozzád vezető úton. Legtöbb esetben rajta van olyan blokk, ami miatt nem is kérhet spirituális segítséget, így Ő nem fog elkezdeni tudatosan tisztulni. Persze az is lehet, hogy Ő lélekként az vállalta, hogy nem kezd tudatosan tisztulni, így véd titeket. Megelőzi így hogy „eltévedjen” a spiritualitás „útvesztőiben”. Persze az is lehet, hogy nincs is leszületve.
Ilyen esetben azzal, hogy tisztítod Őt a táblázat segítségével, megnyithatod neki azt a lehetőséget, hogy lélekváltással jöhessen. 
Tisztába vagyok azzal, hogy sokan hangoztatják, és vallják azt, hogy csak várj türelemmel, amíg a párod is tudatosan elindul. Azt mondják, nem oldhatsz róla, mert megfosztod a megtapasztalásoktól. A rendszer használata semmiféle megtapasztalástól nem fosztja meg egyik érintett felet sem. Emellett az IGAZ PÁROD, azaz az Őseredet Lélekpárod, az IKERLÁNGOD egy veled, vagyis, amikor az Ő akadályait oldják a rendszeren keresztül, tulajdonképpen olyan blokkot oldanak, ami akadályozza, hogy a fizikai életben is egy pár legyetek. Hisz az Ő akadályai, Téged akadályoznak a Beteljesült szerelem elérésében, így a Te akadályod is!
Meditációkban nem oldanak a lélekpárodról semmit, kivéve persze azokat amelyekben konkrétan elhangzik, hogy azt a bizonyos oldást a lélekpárod is megkapja. A fentiekben már említett okok miatt sok IKERLÁNG párnak, csak az egyik felét indította el az élet a spiritualitás útján, nekik készült a rendszer, hogy esélyük legyen elérni a teljességet.

Lélekterv újraírásra, ikerláng behívására is lehetőséget nyit a rendszer, mindazok számára, akik születésük előtt megírt lélek tervükbe, nem írhatták bele az ikerláng szerelem lehetőségét.Ennek nagyon sokféle akadálya, oka lehetett. Karmikus adósságok mások felé, szerelmi kötések, lélekvállalások, kényszerek, tiltások, manipulációs hatások, megtagadások, elzárt lélekemlékek, hiányzó lélekrészek, vagy hogy le sem született a lelked másik fele. Másik lehetséges magyarázat, hogy több testben van leszületve jelen életben 
a Lélekpárod.

Erről ITT talál bővebb leírást!

A rendszer segítségével oldhatóak lelked másik felének azon akadályai, amik gátolják azt, hogy a lélekváltás megvalósuljon, és az átadó lélek azon akadályai, amik őt akadályozzák, hogy a szerződést teljesítse.Rontás, ráolvasás és sötét varázslatok is feloldhatóak a rendszeren keresztül, melyek sok esetben olyan teljesíthetetlen feltételeket teremtettek, amelyeknek karmikus következményei kiegyenlíthetetlenek a Lélek számára.

A táblázat  lehetséges válasz lehetőségeket is tartalmaz. Segítségével könnyebb megérteni  egy-egy szituáció, emberi kapcsolat, vagy találkozás lényegét.Ami még nagyon FONTOS, hogy olyan akadályokat is fel lehet oldani a táblázat segítségével, ami még nem nyilvánult meg az életedben. Mivel az Akashában a múltad mellett a lehetséges jövő is benne van, így meg tudják mondani, hogy milyen akadályok vannak még előtted az aktuális rezgés szinteden.
A jövő nincs úgy megírva mint a múlt. Csupán az akadályok amik a jövődre irányulnak, azok vannak megírva.
Gondolok itt olyan átokra ami például akkor aktiválódik, hogyha bekövetkezik az életedben egy esemény (előtted álló születésnapod, gyermek születés, szakítás stb...). Meglehet azért nem engedi az élet, hogy kilépj egy számodra rossz kapcsolatból, mert akkor aktiválódna rajtad egy átok, ami akár az életedet is veszélyezteti. Mivel az Angyaloknak az élet védelme az elsődleges feladata, ezért inkább hagyják, hogy szenvedj a kapcsolatba, így védik az életedet. 

Hogyha gyermekre vágysz, és nem érkezik meg az áldás, lehet olyan átok van rajtad, hogyha gyermeked születne, abba belehalnál. Ezért nem kapod meg amire vágysz. Az ilyen típusú akadályokat, feltételhez kötötten aktiválódó átok kategóriába sorolták, függetlenül attól, hogy már aktív az átok, vagy még nem.
Az ehhez hasonló akadályokat meditációk során sajnos nem oldják, mivel sok esetben előfordul, hogy az ártás "feloldójára szállna" az, az ártás amit fel kellene oldani. Ezek mind akadályozzák a meditációs feloldást.
A Fény Piramisban összesített energiák segítségével nyílt meg a kizárólagos lehetőségük az Égi segítőknek, hogy az ilyen típusú ártásokat semlegesíteni tudják.

Akinél a teljes rendszer megvan, az alátét gyűrűvel, az orgonit rózsával együtt, már másoknak is jogosult segítséget nyújtani, amennyiben engedélyt kap rá az Égiektől. Így a rendszeren keresztül nyújtott segítséggel, bevételt teremthet magának a használója.


A táblázathoz készült inga, és az alátét gyűrű a Fény Piramisban összesített energiák egyik lehívó kulcsa, szerepéről ITT talál leírás.

Segítség nyújtásra jogosult táblázat használók elérhetőségeit ITT találja.

A táblázat, egy 7-dimenziós összetett rendszer.
Európai szinten egyedülálló, mivel a lélekrészek visszahívása mellett, olyan komplett oldások, és az energia rendszerek szabad energia áramlásainak rendbetételeinek, helyreállításainak kivitelezésére alkalmas, melyekre meditációkban nincs lehetőség.
Emellett a rendszer segítségével a test energia rendszereit, a segítők fel tudják fejleszteni arra a szintre, hogy képes legyen a Teremtői szintjét embertestben megélni a Lélek.

A folyamatok alkalmával különböző rezgésszintű energiákat vonnak be a folyamatba, Angyali szférából, Arkangyali szférából, Krisztusi szférából, Teremtői szférából és a Forrásból, attól függően, hogy épp melyikre van szükség, természetesen az egyén saját rezgés szintjének megfelelően.

Az 1. táblázat 17 oldalas az irányító oldallal együtt.
A 2. táblázat 12 oldalas az irányító oldallal együtt.
A 3. táblázat 16 oldalas az irányító oldallal együtt.
A 4. táblázat 12 oldalas az irányító oldallal együtt.
A 5. táblázat 12 oldalas az irányító oldallal együtt.
A 6. táblázat 13 oldalas az irányító oldallal együtt.

Az LVTERGY táblázat beszerezhető részletekben, illetve egyben is.
Egyösszegben: 288.000Ft. Tartalma 1-6 táblázat, inga, alátét gyűrű, és orgonit rózsa.

Két részletben: 145.500Ft/részlet. Vagyis 145.500x2=291.000Ft.
Az első részlet tartalmazza az 1., 2., 6. táblázatot, és az ingát.
A második részlet tartalmazza a 3., 4., 5. táblázatot, az alátét gyűrűt, és az orgonit rózsát.

Három részletben: 98.000Ft/részlet. Vagyis 98.000x3=294.000Ft.
Az első részlet tartalmazza az 1., 2. táblázatot, és az ingát.
A második részlet tartalmazza a 3., 6. táblázatot.
A harmadik részlet tartalmazza a 4., 5. táblázatot, az alátét gyűrűt, és az orgonit rózsát.

Hat részletben: 49.500Ft/részlet. Vagyis 49.500x6=297.000Ft.
Az első részlet tartalmazza az 1. táblázatot, és az ingát.
A második részlet tartalmazza a 2. táblázatot.
A harmadik részlet tartalmazza az 6. táblázatot.
A negyedik részlet tartalmazza a 3. táblázatot.
Az ötödik részlet tartalmazza a 5. táblázatot.
A hatodik részlet tartalmazza a 4. táblázatot, az alátét gyűrűt, és az orgonit rózsát.

Az LVTERGY táblázat mellé választhat egy szív orgonitot ajándékba.
A szív orgonitokat ITT találja.

Az LVTERGY táblázat megrendelésének módja:
-Az alábbi email címre küldje megrendelését, a számlázáshoz szükséges adatait (/magánszemély/ név, cím), a postázási címét (amennyiben eltér a számlázási címtől), és azt hány részletben kéri a táblázatot:
f.piramisenergia@gmail.com
Kizárólagosan magyarországi forint számláról érkező utalást fogadhatok, és magyarországi címre állíthatok ki számlát. 
Ennek hiányában
NEM ÁLL MÓDOMBAN TELJESÍTENI A MEGRENDELÉST!
-Válaszban küldöm az utaláshoz szükséges számlaszámot.
Számomra nagyon fontos, hogy az érdeklődő biztos legyen benne, hogy valóban igénybe kívánja venni a szolgáltatásomat, ezért minden esetben megvárom a
SZÁNDÉK NYILATKOZATÁT!
A szándéknyilatkozatról IDE kattintva talál tájékoztatást.
Kérek minden megrendelőt, hogy a táblázat árának utalásának elindításáról jelezzen nekem email-ben.
Ezen kérésem oka a KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGA, melyről IDE kattintva talál részleteket.

Kapcsolattartás, érdeklődés, megrendelés az alábbi címen:
 f.piramisenergia@gmail.com

Az információ-átadás, és tanácsadás részleteit IDE kattintva találja!
ADATKEZELÉS
Köszönöm a megértést!

A blogbejegyzés a táblázathoz készült Használati útmutató alapján íródott.

Ez a rendszer, független a már létező egyéb táblázatos tisztító módszerektől!

A rendszer, az Angyalok védelme mellett, szerzői jogvédelem alatt áll.
A Táblázat rendszertől függetlenül a Segítő Szettekkel, azaz a Lehívó Kulcsokkal is lehívhatók az energiák.

A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.