Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Mivel nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán a tavgyogyitas.13@gmail.com címre nekünk küldött email-ekre válaszolunk.

Tisztelettel Viki /Helqwyck/, és Vica /Ewyta/.


2020. február 6., csütörtök

KOMMUNIKÁCIÓ, ÉS ANNAK HIÁNYA

MÉLYEN TISZTELT TANÁCSOT KÉRŐ, EGYÉNI OLDÁSRA, VAGY PROGRAMRA JELENTKEZŐ, ÉS MEGRENDELŐ!A kommunikáció minden esetben az Ön kezdeményezésével kezdődik.
Minden beérkező megkeresésre válaszolok!!!
Amennyiben nem érkezik tőlem válasz reakció 1-2 napon belül, akkor kérem írjon újra, és jelezze levelében korábbi üzenetének tényét. Sajnos tapasztalatból tudom olykor előfordul nem érkezik meg hozzám az üzenet. Szoktam a "spam" üzeneteket figyelni, így ha oda teszi a rendszer az üzenetét megtalálom, és reagálok.

Abban az esetben, amikor azt közlik velem segítőim, hogy nem én vagyok aki az érdeklődőnek jelenleg a leghatékonyabban tudna segíteni a tovább haladásban, akkor ezt a tényt megírom válaszomban. Ezekben az esetekben gyakran erre (érthető módon) nem szoktam már választ kapni, bár volt példa az ellentettjére is.

Programokra való jelentkezések esetén továbbítom az érdeklődőnek érintett e a meghirdetett témakörben. Ezen válaszom után dönti el az illető jelentkezik e, vagy sem.
A programokra történő jelentkezés módja, és feltétele:
A tavgyogyitas.13@gmail.com email címre küldje kérdését érintett-e a meghirdetett program témakörében.
Válaszban tájékoztatom.
Amennyiben részt kíván venni a részvételi díjas programon(kon), a következő emailben a számlázáshoz szükséges adatait (név, cím) is megküldi. Kizárólagosan magyarországi forint számláról érkező utalást fogadhatok, és magyarországi címre állíthatok ki számlát. 
Ennek hiányában
NEM ÁLL MÓDOMBAN REGISZTRÁLNI EGYIK PROGRAMRA SEM!
Válaszban küldöm az utaláshoz szükséges számlaszámot.
A program részvételi díjának megérkezte után regisztrálom a jelentkezőt, és küldöm az energia küldés időpontját, mely a díj érkeztét követő 2-5 napon belül esedékes. Az időpontot az Égiek határozzák meg, és ritkán eltérhet a 2-5 naptól.
Az egyéni oldások esetében kiemelnék egy tényt!
Az Ön kérésére kérek információt az Égiektől.
Válasz emailben megküldöm a kapott válaszokat.
Ezután: amennyiben Ön kéri újabb emailben az Égiek útmutatását, azt TANÁCSADÁS KERETÉBEN tolmácsolom.
Amennyiben az én közreműködésemmel történő segítséget is javasolják, legyen szó akár az ékszerekről, akár a programokról, (egyéni, vagy csoportos formában) minden esetben tájékoztatom erről a tanácsot kérőt.
Mindezek után a további kommunikáció Önön múlik. Amennyiben Ön nem kívánja igénybe venni segítségem, akkor is megtisztelve érzem magam, amiért legalább információval a segítségére lehettem még akkor is, ha Ön semmilyen formában nem reagálja le az információt tartalmazó válaszomat.
Abban az esetben, amikor Ön a segítségemet kéri, vagy tanácsadást kér, és ezt jelzi is felém, akkor válaszomban megküldöm a számla számom, és megkérem írja meg a számla kiállításához szükséges adatait (név, cím). Amennyiben nem érkezik ilyen tartalmú levél Önhöz miután jelezte igényét, kérem ezt mindenképp jelezze felém!
Ezen levelem után az Ön döntése mikor lép.

Fontos még tudnia, hogy minden esetben szoktam visszajelzést küldeni az utalás megérkeztekor! Illetve megrendelések esetén a küldemény postázását követően minden esetben küldök értesítést!
Az egyéni folyamatok kezdése előtt minden résztvevőnek emailben rövid üzenetet szoktam küldeni arról, hogy "hamarosan indítom az energia küldést".

Az évek során néha előfordult, hogy a segítséget kérők jelezték felém az utalás tényét, viszont napok múlva sem érkezett hozzám. Az illetőknek jeleztem járjanak utána a dolognak, hisz nem játék az amikor egy utalás a "levegőben lóg".
Megoldódtak az ilyen dolgok, mindig kiderült hol csúszott el a történet.
A KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGÁT ERŐSÍTIK AZ ILYEN ESETEK, HISZ HA NEM ÉRTESÜLÖK AZ UTALÁS ELINDÍTÁSÁRÓL, NEM TUDOM FIGYELNI A TÖRTÉNÉSEKET, ÉS NEM TUDOK VISSZAJELZÉST ADNI.
Mi lehetett volna a következménye a fenti példában említett eseteknek ha NINCS KOMMUNIKÁCIÓ???
-a segítséget kérők csalódtak volna bennem.
-Akár csalónak is kikiállthattak volna, hisz ők elküldték az utalást, én meg (mivel ezen tényről nem tudtam, és nem érkezett hozzám utalás) nem csináltam semmit, hisz nem kaptam meg szándék nyilatkozatukat.
-A segítséget kérők elveszthették volna a pénzüket.

Ahogy a fentiekben már említettem, ha az utolsó üzenetemre amiben a számlaszámot elküldöm, nem érkezik semmilyen válasz reakció, akkor annak ellenére, hogy a segítséget kérő jelezte felém azt, igénybe kívánja venni szolgáltatásaimat, SAJNOS semmilyen módon nem tudok a segítségére lenni mindaddig amíg nem adja egyértelmű szándéknyilatkozatát felém! 
A szándéknyilatkozatról IDE kattintva talál tájékoztatást.

Az aktuális programokat a blog jobb oldalán a "Programok" cimkében találja.

Érdeklődés, és megrendelés a t
avgyogyitas.13@gmail.com címen.
Az információ átadás, és tanácsadás részleteit IDE kattintva találja!
ADATKEZELÉS
A segítőket, ékszereket a
V-V Kézműves Varázsékszerek
blogban találja, melyet az alábbi linkre kattintva ér el:
magyar-misztikus-kincsek.blogspot.hu 

Köszönöm megtisztelő figyelmét!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.