2016. február 26., péntek

Az utunk.

Mikor, és honnan indultunk.

 Testvérem 2013 februárjában volt Angyalkommunikáción, akkor annyit közöltek az Égiek, hogy spirituális szintű gyógyítás az élet feladata, elsősorban lélek gyógyítás, hogy miként és hogyan arra nem adtak útmutatást.

Én, tesóm biztatására márciusban mentem Angyalkommunikációra. Akkor közölték, hogy Plejádi fényküldött vagyok, Atlantiszban kristály gyógyító voltam, és hogy a nőiesség gyógyítás az élet feladatom. Akkor még nem tudtam mit kezdeni a kapott információkkal. 

Az Égiek ajánlására megvettem A Plejádok fényküldöttei könyvet, ami a "tankönyvem" lett.
Beszereztük a Kristály Biblia első két kötetét is, ami szintén segített, a kövek, kristályok erejét megismerni. Szinte napi rendszerességgel kezdtük használni a köveket, kristályokat. Oldottunk, tisztítottunk magunkról a segítségükkel.

Mindketten részt vettünk csoportos meditációkon, és online elérhető meditációkat is igénybe vettünk.
Az évek során nagyon sok segítőt vásároltunk Melerontól. Az általa készített segítők nagyon nagy, és nélkülözhetetlen segítséget jelentettek az utunkon.

2013 őszén Testvérem már képes volt előző életekben leszakadt lélekrészeket vissza segíteni.

2014-ben elvégeztük a Reiki 1.,2., és Mester tanfolyamot.

Ezen a nyáron kezembe került az Atlantisz mestertudása című könyv. A kristály koponyáknál jelzett az őrangyalom, hogy tudnom kell mi van a koponyában. Napokig agyaltam rajta, de nem jöttem rá. Végül "megfejtettem"! A kristály kódolásból kiindulva....rájöttem, hogy valamikor valahol Atlantiszban egy kristály koponyába rejtettem valamit. Megkértem Testvéremet tud e segíteni abban, hogy kiderítsem mi az a valami. Az égiektől azt az információt kapta, hogy lélektudásomat rejtettem el benne. Kapott engedélyt a visszasegítésre. Kicsit nagyon meglepődött azon, hogy a kristály koponyákból is segíthet vissza lélek tudásokat, képességeket, de sikerült. Azóta több embernek segített már vissza kristály koponyákba rejtett tudásait, képességeit. Hogy ki mikor áll erre készen azt Agiel mesterangyal (az isteni szellem angyala), Barakiel mesterangyal (az isteni világosság angyala), és Zagzagel mesterangyal (az isteni bölcsesség angyala) bírálják el, és az engedélyt is ők adják.

Ezután kezdhettük el a Fény Piramisba összesíteni mindazon energiákat, melyekhez a mi közreműködésünkre volt szükség.

Jósoktól, Médiumoktól, Gyógyítóktól egyaránt több alkalommal kértünk segítséget utunk során, az Égi segítőink mindig ahhoz vezettek aki épp az aktuális szakaszban segíteni tudott.

Így kapta meg Testvérem 2015 év elején egy elismert médium közvetítésébe Sain-Germain Fénymestertől a szivárvány gyógyító beavatását.

Így történt az is, hogy Testvérem 2015 nyarán Lélekhangos tisztítást kért egyik barátnőnktől. A tisztítás után pár nappal Uriel arkangyal vezetésével elkezdett kidolgozni egy új tisztító rendszert, mely a Fény Piramisban összesített energiák lehívására nyit lehetősséget az általam készített inga segítségével, hogy így segítsünk másoknak tisztulni. A rendszer Kerub védelem alatt áll! A kidolgozáshoz Testvérem az információkat az Akasha-krónikából kapta.

A Fény Piramisról ITT talál leírást.
Az LVTERGY Táblázatról ITT.

Aki az Égiek segítségét kéri, biztos lehet benne, hogy meghallják a kérést. Az, hogy kinek hogyan érkezik a segítség, az változó, attól függően épp mire van szüksége. 
Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy azt gondolják amit kérnek, azonnal meg is kapják.
Amikor kérjük az Angyalok segítségét, Ők úgy segítenek, hogy megmutatják azon akadályokat amik blokkolják a Saját teremtésünket. Hisz mindannyiunknak van Saját teremtő ereje. Miért is az Angyaloktól várjuk hogy megoldják helyettünk? Ők az utat mutatják, Jósokon, Médiumokon, Látókon keresztül adják az információkat. Mindenkinek saját döntése, hogy igénybe veszi e a segítségüket, hisz mindenkin keresztül más-más információt, és más-más segítő energiát tudnak lecsatornázni. Azért van olyan sok SEGÍTŐ LÉLEK, mert egy emberen keresztül képtelenség minden típusú energiát lehozni.
A lecsatornázott információkat, főleg ami a jövőre irányul, minden esetben azért közlik az Égiek, akár Jóstól, akár Médiumtól kapjuk, hogy felhívják a figyelmünket bizonyos problémákra. Mindenkinek saját felelőssége, hogy mit kezd a kapott információkkal, beletörődik e, vagy keresi a megoldást arra hogy változtasson. Csak annak tudnak segíteni az Angyalok aki meghozza a döntést, hogy változtatni akar. Ez a döntés szükséges ahhoz, hogy az Angyalok tovább vezethessenek a megoldás felé. Ez a szabad akarat lényege. A megoldás úgy nyilvánul meg, hogy megmutatják azt a módszert ami az adott probléma megoldásához szükséges energiákat tudja lecsatornázni, hisz az Égieknek nagyon sokféle energia lecsatornázásához emberi közvetítő csatornára van szükségük. Ezután szintén az ember saját felelőssége, hogy igénybe veszi e, és alkalmazza e. 

Tisztelettel: Viki.

A képért köszönet a művésznőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.