Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. március 8., kedd

Fény PiramisAlábbiakban Ewyta írását olvashatja:

"2013 decemberében kezdődött. Ízisz Istennő kérésére, meditációba indultam vele, mutatni akart nekem valamit. Elvitt egy piramishoz, a FÉNY PIRAMISÁHOZ. Akkor még nem értettem miért vitt oda, csak azt tudtam, hogy valamiért kapcsolatba kellett kerülnöm a piramissal. Azt már tudtam magamról, hogy olyan képességem van, hogy több fajta energiát tudtam egy helyre összpontosítani.

 Testvéremet, Vikit 2014 nyarán vonták be a folyamatba, miután az Atlantiszi kristály koponyába rejtett tudását engedélyezték, hogy visszahozzam neki.
Azt, hogy az Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrészek visszahívására, visszafogadására ki mikor áll készen, azt
Agiel mesterangyal (az isteni szellem angyala),
Barakiel mesterangyal (az isteni világosság angyala),
Zagzagel mesterangyal (az isteni bölcsesség angyala)
bírálják el, és a visszasegítésre az engedélyt is ők adják.

Arról, hogy hogyan jutottam el idáig, ITT talál leírást a Tisztelt olvasó.

Arkangyalok, Fénylények, Felemelkedett mesterek, Vénuszi lények, Szíriuszi lények, Arktúruszi lények,Plejádi lények, Atlantiszi mester angyalok, Gaia és a Teremtő is (amikor már képes voltam az Ő energiáit is fogadni) dolgoztak felváltva a közvetítő csatornáinkon, hogy képesek legyünk az általuk adott energiákat fogadni és lecsatornázni. Hónapokig tartó folyamat volt mindannyiunk számára. Ekkor már tudtuk, hogy a FÉNY PIRAMISBA összesítjük az energiákat, a jelenlegi és a jövő nemzedéke számára. Testvéremmel "csupán" közvetítő csatornák voltunk ebben a folyamatban.
Az energiák összesítésén kívül a fent említett Égi segítők számára közvetlen kapcsolat rendszert építettek ki a Fény Piramishoz kerub védelemmel, így ezeken a védett rendszereken keresztül osztották meg energiáikat a Fény Piramisban!
 Ezután azon dolgoztunk, hogy mindazokat a segítő energiákat, melyeket a lelkeink tudtak átadni, bekapcsoltuk a Fény Piramisba, hogy a személyes jelenlétünktől függetlenül is elérhetőek legyenek.
Arról, hogy mi mindenben tudunk saját képességeinkkel segíteni ITT talál leírást.

Ez a rendszer, mely a Fény Piramisban összesített energiák összességéből, és a lehívásukra általunk anyagi formában manifesztálódott segítőkből (táblázat, és a kristályokból készült segítők) áll, az egyetlen létező rendszer, mely lehetőséget biztosít a használójának az Igaz Lélekpárja minden akadályának, blokkjának, karmájának megszüntetésére. Viki a Teremtő kérésére, a Teremtőtől kapta a felhatalmazást, és az engedélyt, hogy megossza azon képességét a Fény Piramisban, mellyel képes volt a Párja olyan előző életeibe visszamenni, ahol ő akkor nem volt jelen, és így a Párja abból az életből való akadályait oldotta, mintha a saját előző életébe utazott volna. Képessége megosztásával ezt a lehetősséget elérhetővé tette a rendszeren keresztül a használójának, így nyitott lehetőséget aŐseredet lélekpár /Ikerláng pár/ mindkét tagjának karmikus terheinek oldására.
Egyéb témakörökről, melyek megvalósítására alkalmasak a Fény Piramisban összesített energiák ITT talál leírást.

Az Égi segítők energiáin kívül, Földanya kincseinek energiái, szivárvány és egyéb fény energiák lettek összesítve a piramisba,hogy a "FÉNY ÉS A SZERETET" energiái végre oda is eljuthassanak, ahová a régi energiákkal nem volt lehetőség. A Fény Piramis Kerub védelem alatt áll, melyet tesóm biztosít Kerubként, így a sötét oldal számára hozzáférhetetlen.

A fent említett energiák összesítésének az volt a célja, hogy olyan akadályok, és a sötét oldal által tett ártások is oldhatóak legyenek, melyekre a régi energiákkal nem volt lehetőség.

 A FÉNY PIRAMISBAN összesített energiákhoz való hozzáférés leföldelése, és a Fény Piramisban megosztott Égi segítők energiái számára, a közvetlen csatorna nyitás lehetőségének kidolgozása, számomra újabb hónapokig tartó munka volt.
2015 nyarán kezdődött. 
Akkor még fogalmam sem volt róla, hogy ez, az "élet feladatom". Az egyik médium ismerősömtől kértem segítséget, mert úgy éreztem elakadtam. Az élet feladatomról kérdeztem, hogy jó úton vagyok e, és merre menjek tovább, milyen spirituális tanfolyam, vagy meditáció segítené a haladásom. 
Akkor a Teremtő üzent általa nekem, hogy nincs olyan meditáció, ami segítségemre lenne, és hogy Arkangyali tanításokat kapok éppen, ami hónapokig fog tartani. Azt is közölte a Teremtő, amíg ez tart, semmilyen tanfolyam keresését nem támogatják számomra. Amint vége az Arkangyali tanításnak, úgyis meg fogom látni merre tovább. Azt üzente még nekem, hogy "VÁRJAM A CSODÁT"!

Ezután kértem az egyik barátnőm segítségét, ő Lélekhangos tisztítást csinált nekem. Ez a módszer inspirációt adott, és 5 nappal később neki láttam. Uriel arkangyal vezetett, segített, sok információt osztott meg velem az Akasha krónikából. Megmutatott mindent, hogy meditációtól függetlenül milyen jellegű akadályok oldására és tisztítására, valamint azt, milyen jellegű egyéb segítségre van lehetősség a piramisban összesített energiák segítségével.

Táblázat rendszerbe foglaltuk az összes lehetséges témakört amiben a tesóm és én segíteni tudunk másoknak.


Ilyenek például:
- a "teljesíthetetlen" karmák oldása;
 -a tudattalan tudatba beültetett manipulatív hatások megszüntetése;
-olyan akadályok megszüntetése, melyek megakadályozzák, hogy a meditációkban kapott energiák beépüljenek;
-"mindig, soha, örökké" szavakkal tett ígéretek, fogadalmak, eskük oldása, vagy amelyeket a sötét oldal manipulációval, megfélemlítéssel kikényszerített, "kizsarolt";
-olyan akadályok, blokkok oldása, melyek akadályozzák az univerzumból érkező energiák beépülését.
-"Ego" (a lélek, ÉN megnyilvánító) energia központok közötti kötelékek levétele, akár más valaki energia központjához,akár csakrájához kötődik;
-"köztes síkon ragadt" lélekkel, vagy már "eltávozott" lélekkel való kötelékek levétele; 
-olyan átkok, ártások oldása, melyek feloldása újabb átkot vagy ártást aktiválna.
-feltételhez kötötten aktiválódó átkok, ártások oldása, függetlenül attól hogy aktiválódott e már, vagy a jövőben aktiválódna; 
-olyan sötét oldal által tett behatások megszüntetése melyekkel felborították a test biokémiai rendszerét; 
-vuduval előidézett ártások megszüntetése; 
-betegség, vagy karma átvállalás, és egyéb kényszerek oldása; 
-sötét oldal által előidézett szerelmi, vagy karmikus kapcsolatok oldása;
-Ikerláng energiák visszahívása, helyre rendezése;
-erőszakkal kiszakított lélek darabok vissza segítése, tisztítása;
-leszakadt, és múltban ragadt, vagy a lélek által másra bízott, vagy akár "elrejtett" lélekrészek visszahívása;
-Atlantiszi Kristály Koponyákba rejtett tudások, képességek, minőségek, és egyéb lélekrészek visszahívása;
-a test energia rendszereinek, csakrák, meridiánok, Ka-csatornák felrezegtetése, ahhoz, hogy a fizikai test képessé váljon a Lélek Teremtői szintjének befogadására, leföldelésére.
A felsorolás nem teljes körű!!!

 Ez egy elég nehéz időszak volt, hisz szinte minden akadály megnyilvánult az életemben. Ami meg nem az enyémben, az a tesóméban.
Több száz tisztítást és gyógyítást csináltunk meg fejenként a táblázat segítségével. Tudomásul vettük azt, hogy nagyon sok olyan akadályt, karmát és egyebet nyilvánítottak meg az életünkben ami valójában nem is a mi terhünk volt, csak a lelkeink átvállalták másoktól, hogy ez a rendszer elkészülhessen.

 A táblázat, egy 7-dimenziós összetett rendszer.
Európai szinten egyedülálló, mivel a lélekrészek visszahívása mellett, olyan komplett oldások, tisztítások kivitelezésére alkalmas, melyekre földi viszonylatban eddig nem volt lehetőség.
Az oldások alkalmával különböző rezgésszintű energiákat vonnak be a folyamatba, Angyali szférából, Arkangyali szférából, Krisztusi szférából, Teremtői szférából és a Forrásból, attól függően, hogy épp melyikre van szükség, természetesen az egyén saját rezgés szintjének megfelelően.

A táblázat összeállításához Uriel arkangyaltól, kaptam az útmutatást, róla pedig tudjuk, hogy az Akashához  való hozzáférést felügyeli. 
Ez a táblázat 2015. októberében készült el.
Mindegyik táblázathoz Viki készíti az ingákat.
Ezzel a táblázattal aktiváljuk személyre szólóan a segítő ékszereket, melyeket ITT talál! Illetve a meghirdetett programokhoz történő energiák közvetítése is ennek a táblázatnak a segítségével zajlik.

Ezután kértem a Teremtéstől, hogy olyan formát ölthessen a táblázat, melyet bárki használhat, Önmaga tisztulásához, és a segítségével másoknak is nyújthasson segítséget egyéni személyre szabott oldások formájában!
A rendszerezést maga a TEREMTŐ navigálta!
A Teremtő segítségével 2016 februárra elkészült LVTERGY Táblázatról részletesebb leírást: ITT talál.
A Táblázat rendszertől függetlenül a Segítő Szettekkel, azaz a Lehívó Kulcsokkal is lehívhatók az energiák.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.
Ewyta"

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.