2016. június 20., hétfő

Magunkról.

Tisztelt Olvasó!


Testvérek vagyunk, mindketten energetikai kezelésekkel foglalkozunk.

Testvérem Reiki mester, emellett szivárványfénnyel tudja tisztítani a lélekrészeket, melyeket Sámánként vissza tud segíteni. Milyen lélekrészekről lehet szó? Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrészről, elvett, vagy ellopott lélekrészről, más lélekhez kötött lélekrészről, más dimenzióban, vagy a múltban ragadt lélekrészről.
Az elvett, az ellopott lélekrészekhez való hozzáférés, és az Atlantiszi kristály koponyákhoz való hozzáférés, egyedülálló lélek képességéből adódik.
Azt, hogy az Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrészek visszahívására, visszafogadására ki mikor áll készen, azt
Agiel mesterangyal (az isteni szellem angyala),
Barakiel mesterangyal (az isteni világosság angyala),
Zagzagel mesterangyal (az isteni bölcsesség angyala)
bírálják el, és a visszasegítésre az engedélyt is ők adják.

Csakrák, meridiánok, és az aura tisztításában, energetikai szintő helyreállításukban tud segíteni. Foglalkozik még tér, és energia tér tisztításával, és a negatív erők által tett ártások, átkok semlegesítésével, megszüntetésével; beültetett manipulatív minták, programok kitisztításával, hatásainak érvénytelenítésével.
A tudattalan tudatban raktározódott akadályok, terhek megszüntetésével.
A tudattalan tudathoz való hozzáférés, testvérem egyedülálló lélek képessége.
Energetikai mérgezések tisztításával, semlegesítésével.
Az eltávozott, vagy köztes síkon ragadt lelkekkel való kötelékek levételében is tud segíteni.
A leszakadt Lélek részekről bővebb leírást ITT talál.
Az auráról bővebb leírást ITT talál.
A meridiánokról bővebb leírást ITT talál.
Angyalpecsétek, és Angyalrúnák segítségével is tud segíteni annak, akinek épp abban a formában szükséges.
Lélekkód lehívók készítésével is foglalkozik.

A Lélek-ÉN megnyilvánító energia központok (EGO központok) tisztításában is tud segíteni.

Én, Plejádi fényküldött vagyok, aki végig járta a kerub létet, és Elektra papnőinek útját is. Kötődésem van a Plejádok több csillagához is. A legszorosabb az Elektra mellett Alcyon csillagához van. Közvetlen csatornám van egyes tündér, és Belsőföldi segítő energiákhoz.
A nőiességet érintő problémák oldásában, tisztításában, párkapcsolati blokkok, mágiák, szerelmi kötések levételében, és a Lélek-ÉN megnyilvánító energia központok (EGO központok) egészséges működésének helyreállításában, téves idegpályák megszüntetésében tudok segíteni.
Nőiesség, és szexualitás terén ártó sötét varázslatok megszüntetésében.

Feladataim közé tartozik az igaz párok segítése az egymáshoz vezető úton.
-Lélekváltás megvalósulását akadályozó ártások, kötelékek, teljesíthetetlen feltételek, varázslatok stb... megszüntetésének segítése.
A Lélekváltásról bővebb leírást ITT talál.
-Ikerláng energia helyre-rendezés segítése.
-Lélekláng-tápláló szálak levétele.
-Lélekpár összekapcsolás.
Az összekapcsolás szerepéről bővebb leírást ITT talál.
Hozzáférésem van az Őseredet lélekpár mindkét tagjának karmikus, és ártások miatti terheinek oldásához (amennyiben valamelyik fél kéri...), az energia rendszerekben (Ka-csatorna) lévő blokkok, elzárások oldásához, tisztításához,
függetlenül attól, hogy melyik fél kéri a segítségem.
Az aláhúzással kiemelt témákhoz a lelkeinknek van kizárólagos hozzáférése, saját lélekképességeinkből adódóan.

Információ-átadás és tanácsadás (melynek részleteit IDE kattintva találja) keretein belül adhatok válaszokat a hozzám fordulóknak a párjukkal kapcsolatos akadályokról..
Arra a kérdésre, hogy érintett e a lélekváltás témakörében, az információt térítésmentesen tolmácsolom.

Reiki beavatásainkat együtt kaptuk 2014-ben. Így módunkban áll távból is eljuttatni az oldásokhoz, tisztításokhoz, helyreállításokhoz, és regenerálódásokhoz szükséges energiákat.

Emellett kristályok kódolásával kristályokból, gyógyító kövekből készítünk ékszereket, ingákat, gyűrűket, melyek segítik a tisztulási folyamatokat.

Az ékszereket, ingákat, az alátét gyűrűket, az orgonitokat, a táblázatokat, és egyéb segítő eszközöket ITT találja!

Az általunk közvetített energiák meditációtól függetlenek.
A saját képességeinkből adódó energiákat megosztottuk a Fény Piramisba, ezáltal a személyes közreműködésünk nélkül onnan hívhatók le az általunk erre alkotott lehívó rendszereken keresztül.
Munkánk során a távküldés közvetítő csatornája az általunk kidolgozott LVTERGY Táblázat rendszer, a Táblázathoz készített inga, és az alátét gyűrű, melyekkel a FÉNY PIRAMISban összesített energiák számára nyitjuk a csatornát az érintettekhez.
Az Égi segítők energiáinak is ezen keresztül nyitunk csatornát.
A Fény Piramisból, védelmi okból kizárólag az általunk készített segítőkön keresztül (LVTERGY Táblázat, Ékszerek, Ingák, Alátét gyűrűk, és 2019. márciusától az Orgonit Rózsa melyről leírást IDE kattintva talál.) hívhatóak le az energiák.

Akinek az általunk készített és kidolgozott módszer segítheti a tisztulását, annak tudnia kell, hogy más rendszereken keresztül nem hívhatóak le a Fény Piramisban összesített energiák.
Épp úgy nem, ahogy egy bizonyos gyógyító, vagy médium által közvetített meditációban, vagy más táblázat rendszereken keresztül hozott energiákat sem tud lehívni más gyógyító, vagy médium. Csak akit az a bizonyos gyógyító, vagy médium beavat erre. Nálunk a "beavatást" az általunk alkotott kristályokból, gyógyító kövekből készült segítők adják.

Sok formája van a távküldéssel történő energia küldésnek!
Szemléltetésként úgy működik, mint amikor valaki egy online elérhető meditációt hallgat meg jóval azután, hogy az a hanganyag elkészült. Ebben az esetben a hanganyag a közvetítő csatorna, ami akkor nyílik meg mikor valaki meghallgatja, így jut távküldés formájában el az energia.

Nálunk a Táblázattal, ingával, és az alátét gyűrűvel, illetve a Segítő Szettekkel, azaz a Lehívó Kulcsokkal történik.
A táblázatról ITT talál leírást.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

Elérhetőségünk: 
f.piramisenergia@gmail.com

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.