2016. május 9., hétfő

LVTERGY Táblázathoz készült alátét gyűrűk (Fény Piramis Kapu) szerepe.Tisztelt Olvasó!A táblázathoz készült ingával egy adott témakörre, vagy egy adott lélekkel kapcsolatban kérhető oldás, tisztítás, helyre rendezés, stb...

Ez a rendszer, mely a Fény Piramisban összesített energiák összességéből, és a lehívásukra általunk anyagi formában manifesztálódott segítőkből (táblázat, és a kristályokból készült segítők) áll, az egyetlen létező rendszer, mely lehetőséget biztosít a használójának az Igaz Lélekpárja minden akadályának, blokkjának, karmájának megszüntetésére.

Amikor elkészült ez a rendszer (az első táblázattal, és az ingával) több esetben tapasztaltuk, hogy egymástól függetlenül más-más lelkekkel hasonló folyamatot "pörgetnek" ki az ingával egy-egy alkalommal. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy amikor már több esetben is hasonló folyamatot vezettek le, akkor kissé belefásultunk, és megfogalmazódott a kérdés hogy "így ennek sosem lesz vége...???"

Ezért kértük, hogy valami olyan módszert alkossunk, hogy ezeket "tömöríthessük", mert így is megterhelő, és hosszadalmas a tisztulási folyamat.

Ekkor kezdtünk el gyűrű formájú alátéteket készíteni kristályokból, melyek a Fény Piramis Kapu nevet kapták. A kapukat a Teremtő avatja be. (Az LVTERGY táblázathoz már alapból tartozik az inga mellé egy alátét gyűrű /kapu/.) Kezdetben mécsest kellett gyújtani az alátét gyűrűn. 2019. márciusától a mécsest kiváltotta az orgonit rózsa melyet IDE kattintva talál.

Szerepük: növelik a tisztítás hatékonyságát!

  A kapu és az orgonit rózsa segítségével egyszerre több lélekkel kapcsolatban, és több életből kiindulóan oldhatók a hasonló kötelékek, tisztíthatók a blokkok, és megszüntethetők a sérülések a lélekből, és az energia rendszerekből.
Minden alkalommal, amikor Önmagunkra kérünk tisztítást a Lélekpárunkat is tisztítjuk!

A táblázatról részletes leírás: ITT! 

 A folyamat úgy kivitelezhető, hogy a táblázatot használó elindít egy témakörre, vagy egy lélekkel kapcsolatban egy tisztítást, "kipörgeti" az ingával, és miután jelzést kap, hogy befejeződött a folyamat, felteszi a kérdést, hogy más lélekkel kapcsolatban van e hasonló akadály, amit a kapu és a rózsa segítségével le tudnak oldani. Amennyiben IGEN választ jelez az inga, a 
kaput a táblázatra kell tenni (égtáj kódolással) követve az égiek útmutatásait, és a rózsát hozzá illeszteni az égiek által meghatározott módon. Az összeállítás időtartalma változó, 30 perctől, akár több órára is kiterjed. Egyes esetekben több nap is lehet.

Az inga, és a kapu a rózsa személyre szabottan azok számára készül, akik a táblázat rendszer használatát választják tisztulásukhoz!
A TEREMTŐ mutatja meg, hogy kinek milyen kristályokból készítsük el az ingát, és a kapu.
Ezért nem készülnek előre.

Az LVTERGY Táblázat az egyik eszköze a Fény Piramisban összesített energiák lehívásának.
A Táblázat rendszertől függetlenül a Segítő Szettekkel, azaz a Lehívó Kulcsokkal hívhatóak le a Fény Piramisból energiák.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.