2016. március 4., péntek

Lélekváltó a lelked másik fele?


Tisztelt Érdeklődő!

Évekkel ezelőtt találkoztam a lélekváltó kifejezéssel. Személy szerint engem 2015 őszétől foglalkoztat a téma, azóta lépésről-lépésre vezettek az Égiek, hogy megtanuljam miként lehet segíteni azoknak a férfiaknak, és nőknek, akiknek nincs leszületve a párjuk, és lélekváltással kívánnak érkezni, és azoknak akiknek több testben született le a párjuk jelen életbe, és egy testben kíván ezután megnyilvánulni, mert csak így valósulhat meg az ikerláng szerelem beteljesülésének lehetősége.


Lélekváltásra a két lélek szerződést kötött, és mindkét lélek szabad akaratából történt.

Aki menni kíván Ő az átadó.

Az érkezni kívánó lélek azért választotta ezen módját a leszületés helyett, mert sok esetben akadályoztatva van a születés útján történő érkezés, vagy épp máshol volt küldetése eddig.

Maga a Lélekváltás mindenféle földi beavatkozás nélkül történik!

Akinek a Párja ebben az életben nem született le, annak általában addig nem is nyilvánítják meg az életében a kettőjük közti akadályokat, amíg meg nem történik a Lélekváltás, mivel addig "úgymond lényegtelen". Ettől csak ritkán akad kivétel, ilyenkor egy másik lélekkel szemléltetik, úgymond tartják a tükröt azért, hogy előre letisztíthatóak legyenek az akadályok.

Lélekváltásban azok is érintettek, kiknek a párjuk több megtestesülést vállalt egy inkarnáción belül.

Itt is igaz, hogy a lelkek között lélek szerződés köttetett a lélekváltásra!

Nehéz észrevenni a jeleit annak, aki érintett!
Néhány jel, amit ha tapasztaltál, akkor van rá esély, hogy érintett vagy!
- Folyamatosan kitérő válaszokat kapsz különböző médiumoktól, jósoktól a párod személyét illetőleg.
-Vágyod az ikerláng szerelmet, és azt mondták nincs itt a párod.
-Több mindenkire mondták már, hogy az ikerlelked.
-A párod lelkével kommunikációs kapcsolatban vagy, és tudatta is veled, hogy nincs itt.
-Ismered valamelyik ikerlelked, érzed, látod a szemében a folyamatos segély kiáltást! Sok esetben a fizikai kapcsolat ennyiben ki is merül. 
Lehet, hogy Ő az
akiben teljes valójában kíván megnyilvánulni a párod egésze, viszont az is lehetséges, hogy csak Ő az aki a "tükröt tartja"!

Az, hogy több ikerlélek van, a lélekrészek zűrzavara, vagy pedig a több megtestesülés miatt, a tünetek megnyilvánulása, és a tükörtartás szempontjából teljesen lényegtelen. Mindkét esetben kellőképpen bonyolult a helyzet.

Ez a témakör azokat is érinti, akiknek jelenleg itt van a Párjuk egy emberben megtestesülve, és van olyan akadálya, ami azt vonja maga után, hogy távoznia kellene jelen testéből.

Amennyiben a több megtestesülés esete áll fent, akkor 1 kivételével a PÁROD a többi megtestesülésében az átadó lélek. 
Mindegyik megtestesülése Ikerlélek minőségben van Veled! 

Amennyiben érintett a Párod a lélekváltásban  TISZTELT OLVASÓ, így tudd minden jogod megvan ahhoz, hogy a párod előtt álló bármilyen akadály megszüntetését megvalósítsd a megfelelő módszerek alkalmazásával, mert Ő kéri, és engedélyezi számodra!!!

Az egyetlen létező rendszer, mely alkalmas a szükséges folyamatok megvalósítására, a Fény Piramisban összesített energiák összességéből, és az energiák lehívására alkalmas eszközökből áll.
A FÉNY PIRAMISRÓL ITT TALÁLSZ LEÍRÁST!
Az energiák lehívására alkalmas eszközök az LVTERGY Táblázat rendszer, és a Lehívó Kulcsok.
Az LVTERGY Táblázatról a leírást ITT találod!
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLOD.

A Fény Piramisban összesített energiák nyitották meg a kizárólagos lehetőséget arra, hogy a Lélekváltással érkezni kívánó Lelkek akadályait az itt élő Ikerláng-Párjuk megszüntethesse. Korábban erre nem volt semmilyen lehetőség!
Megtestesülések során kapott akadályok oldása csak megtestesülésben oldható. Mivel az Ikerláng-Pár egyik fele megtestesülésben van (TE), így már megvalósíthatók a szükséges folyamatok.

A Fénypiramisban összesített energiák azon akadályok megszüntetésében nyújtanak segítséget, melyekre meditációkban nincs lehetőség.

  Az LVTERGY táblázat használatával, illetve a Lehívó Kulcsokkal olyan akadályok megszüntetésére van lehetőség, melyek blokkolják annak a döntésnek a megvalósulását, hogy bekerülhessen a lélektervbe az ikerláng szerelem beteljesülésének lehetősége. 
A lelked másik felének azon akadályainak megszüntetésére, amik gátolják azt, hogy a lélekváltás megvalósuljon. 
Az átadó lélek azon akadályainak oldásai, amik őt akadályozzák, hogy a szerződést teljesítse.
Ezen ártó erővel tett akadályok száma elérheti az ezres nagyságrendet is. 

Arról, hogy érintett e a Párod a lélekváltás témakörében, az alábbi elérhetőségen keresztül kaphatsz választ az Égiektől az én tolmácsolásomban:
f.piramisenergia@gmail.com
Általam információkat, illetve a fenn álló problémák megszüntetéseinek lehetőségeire  javaslatokat adhatnak az ÉGIEK.
A lélekváltással kapcsolatos információ-átadást, és a tanácsadást térítésmentes szolgáltatás keretében biztosítom.
Az, hogy kinek mennyi akadálya lehet ezen a területen az változó, mind számszerűleg, mind az akadályok milyenségét illetőleg.

Az, hogy ki mit kezd a kapott válaszokkal, az mindenkinek a saját döntése, és felelőssége!

Akinek az LVTERGY Táblázat rendszert, vagy a Lehívó Kulcsokat javasolják az Égiek, annak tudnia kell, hogy olyan akadályai vannak, melyeket sem meditációkban, sem más tisztító rendszereken keresztül nem tudnak sem oldani, sem gyógyítani, mivel mindegyik módszer más-más típusú akadály megszüntetésére alkalmas!
Tapasztalatom alapján tudom, hogy csak azokon a segítő lelkeken, médiumokon keresztül adnak információt a Lélekváltással kapcsolatban az Égiek, akiknek van hozzáférésük a segítség nyújtáshoz! Éppen ezért, amennyiben olyan segítőtől kér valaki információt ezzel kapcsolatban, akinek nincs a témához hozzáférése az úgymond tagadhatja is az ilyen típusú akadályok valódiságát, meglétét.

Tisztában vagyok azzal, hogy akit foglalkoztat az Ikerláng téma, annak van egy ember, aki elindította benne azt a magasabb érzést, amit előtte senki mással nem élt még meg. Azt is tudom nehéz úgy végig menni az úton, hogy ne a hozzá való ragaszkodás, illetve visszaszerzés motiváljon. 
Azt viszont tudom, hogy amint megszűnnek az akadályok, és begyógyulnak a lélek sebek, akkor lehet csak tisztán meglátni, és érezni az IGAZ PÁRUNKAT.
Tisztában vagyok azzal is, hogy nagyon nehéz szembesülni az előttünk álló sok-sok akadállyal, mégis úgy gondolom sokkal könnyebb mint úgy, hogy azt hisszük egy-két oldással megoldódott már minden.

Hallgasd meg az Ikerláng témához kapcsolódó hanganyagokat is, melyeket az alábbi képekre kattintva érsz el:Az LVTERGY Táblázat, vagy a Lehívó Kulcs használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

A lélekváltásról személyre szólóan a válaszokat bárki megkaphatja az Akasha táblázat segítségével. A táblázatról részleteket ITT talál.

Minden esetben a tisztulás a cél!
Bármilyen másik oldali bűbáj, szerelmi kötés, vagy mágia ellentmond a tiszta szerelemnek, így aki azzal próbálkozik, hát viselje következményeit!!!

ADATKEZELÉS

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.