Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2024. június 8., szombat

Plejádok Fényküldötteivel oldás, tisztítás a fejfájást okozó "téves idegpályákra", "ideglemezekre".

 Tisztelt Hölgyek, és Urak!



Nagyon sok módszer dolgozik a hitrendszerek, és a hiedelmek oldásán, viszont kevesen vannak azzal tisztába, hogy a hiedelmek, és hitrendszerek, "ideglemezek", és"téves idegpályák" kialakulásához vezetnek. Ezért fordul elő gyakran, hogy egy-egy hitrendszer, vagy hiedelem oldás után erős fejfájást tapasztalnak a résztvevők. Ilyen esetekben a fejfájás jelző tünet, így figyelmezteti a Lélek a tudatos ént, hogy a kialakult "ideglemezek", és "téves idegpályák" miatt akadályoztatva van az oldás hatékonysága.

Az "ideglemezek" a spontán reakció képességet akadályozó, külső behatásra kialakult blokkok, mely "téves idegpályákat" alakít ki az agyban.
Így befolyásolja a reakciókat bizonyos élet helyzetekkel, információkkal, érzelmekkel, szituációkkal kapcsolatban (erről részletesen olvashat, A PLEJÁDOK FÉNYKÜLDÖTTEI című könyvben, melynek írója Amorah Quan Yin).

Általában ezt titulálják egónak, ami természetesen igaz is, hisz az "ideglemezek", és a "téves idegpályák" nagymértékben befolyásolják a intellektuális központ működését is.
Az intellektuális központ a Lélek spiritualitással és a magasabb szférákkal kapcsolatos reakcióit megnyilvánító "ego" központ.
Az "ego" központok szerepéről ITT talál leírást.

Mindezek akadályozzák az agy két féltekéje közötti harmónia kialakulását.
Amellett, hogy a bal agyfélteke irányítja a test jobb oldalát, egyben a beszédért, az írásért, az olvasásért, az emlékezésért, az időérzékelésért, és a logikus gondolkodásért felel.
A jobb agyfélteke irányítja a test bal oldalát, emellett az érzelmekért, a térbeli tájékozódásért, a színek, az arcok, a térbeli dolgok felismeréséért, a kreativitásért, a művészi hajlamokért, és az intuícióért is felelős.

Az intellektuális (ego) központra ható hiedelmek, és hitrendszerek miatt kialakult "ideglemezek", és "téves idegpályák" oldásaira, megszüntetéseire, utána gyógyító energiákkal történő kezelésre indíthatok folyamatot a Plejádok Fényküldötteinek segítségével, mely csökkentheti a fentiekben említett okok miatti fejfájást, és segíti az agy két féltekéjének harmonizálását. 
Oldás program keretében, távból történő energia küldéssel biztosítom a szükséges energiák eljuttatását a résztvevőknek.

A RÉSZTVEVŐKHÖZ A PROGRAM ALKALMÁVAL AZ ENERGIÁK A FÉNY PIRAMISBÓL ÉRKEZNEK, A SAJÁT LVTERGY INGA TÁBLÁZATOM, ÉS A HOZZÁ KÉSZÜLT FÉNY PIRAMIS KAPUM, ÉS ORGONITOM SEGÍTSÉGÉVEL!

A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:
Az LVTERGY Inga Táblázatról részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.
A Fény Piramis Kapu (alátétgyűrű) szerepéről, és használatáról IDE kattintva talál leírást.
Az Orgonit szerepéről ITT talál tájékoztatást.

Az oldás programon való részvétel díja:

22.000 Ft.

Az intenzív energia küldési idő 4 óra hossza, mely után a résztvevőn a személyes Égi segítői még további 7 napon át dolgoznak az energiákkal.

Ennek a folyamatnak a teljes energia rendeződési ideje átlagosan 1 hónap.

Az oldás program egy lépés az Önmagához vezető úton!

Az energiák fogadásához nincs szükség meditatív állapotra, ezért az energiák küldésének ideje nem borítja fel a megszokott napirendet.

 Az oldás program ideje alatt az elvégzett energetikai folyamatok befogadásához fontos a bő folyadék bevitel az energia fogadás napjaiban, és az azt követő napokon is, mely segíti a testi szintű tisztulást, és a kapott energiák beépülését!

A program napján, és a következő 7 napon a fejben érezhető lehet enyhe pulzálás, lüktetés, ami inkább kellemetlen, de nem fájdalmas!!! 

Tisztulási tünetként minden folyamat után jelentkezhet 1-2 napig enyhe hasmenés.

Minden egyéb tünet jelentkezése már NEM tisztulási tünet, hanem egyéb meglévő akadályra való figyelmeztetés, mely további energetikai kezeléseket, illetve akár orvosi kezeléseket is indokolttá tehet!

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy fejfájás mögött egyéb más (több) kiváltó ok is lehet, ezért amennyiben az energia rendeződési idő letelte után is meglévőnek érzékeli a fejfájás problémáját, akkor a további okok feltárása is indokolttá válhat.

Bármely tünet jelentkezése esetén, illetve a kiinduló fejfájás fennmaradása esetén is a többi kiváltó okok feltárására az információ-átadás 1. kategóriájának keretein belül áll módomban további tájékoztatást kérni az Égiektől! Javaslataikat a tanácsadás keretében továbbíthatom!
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.

Ideglemezek kialakulását a megfelelni akarás, a félelem, a társadalmi neveltetés, mások elvárásai, vagy a vallási nézetek, meggondolatlan kijelentések, kívánságok, eskük, fogadalmak, és egyéb játszmák következményei is előidézhetik. Illetve a fejfájások okai lehetnek ártó bűbájok, mágiák, ráolvasások, rontások, átkok is, melyek megszüntetése, oldása külön-külön energetikai kezeléssel valósítható meg!

Köszönöm a megértést!

A fejfájás csökkentését segítő oldás programra a jelentkezés módja, és feltétele:
-Az alábbi email címre küldje jelentkezését (a program címét is), illetve írja meg a számlázáshoz szükséges adatait (/magánszemély/ név, cím):
f.piramisenergia@gmail.com
Kérem mielőtt jelentkezik olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:


Kizárólagosan magyarországi forint számláról érkező utalást fogadhatok, és magyarországi címre állíthatok ki számlát. 
Ennek hiányában
NEM ÁLL MÓDOMBAN KÜLDENI AZ ENERGIÁKAT!
-Válaszomban küldöm a részvételi díj utalásához szükséges számlaszámot.
Számomra nagyon fontos az, hogy biztos legyen benne valóban igénybe kívánja venni a szolgáltatásomat, ezért minden esetben megvárom a
SZÁNDÉK NYILATKOZATOT!
A szándéknyilatkozatról IDE kattintva talál tájékoztatást.
Kérek minden jelentkezőt, hogy a díj utalásának elindításáról jelezzen nekem email-ben.
Ezen kérésem oka a KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGA, melyről IDE kattintva talál részleteket.
Utalással kapcsolatos további információkat az alábbi linkre kattintva talál:

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.


A részvételi díj megérkezte után megírom az Égiek által meghatározott időpontot a folyamat kezdéséről.

A Fény Piramisban összesített energiákkal megvalósítható  folyamatok, nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő kezeléseket, gyógyításokat!

Az LVTERGY Inga Táblázat rendszert, és a Lehívó Kulcsokat használók egyénileg meg tudják maguknak valósítani a szükséges folyamatokat az Égiek útmutatását követve!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetőség van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni a videók, és írások által. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti, csak olvasson, és hallgasson meg.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.