Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2024. augusztus 4., vasárnap

Lélekláng tápláló szál, mint "mentő-öv" levétele.

Tisztelt Érdeklődő!

A Lélektűz a Lélek éltető tüze, minden Léleknek van, vagyis a Dualitásban lévő lelkeknek is, és az Egylelkeknek is!


A LÉLEKLÁNG TÁPLÁLÓ SZÁL:
Olyan energiaszál két Lélek között, mely valamilyen konkrét céllal került a két Lélek közé.
A konkrét cél a legtöbb esetben olyan jellegű "mentő öv", mely során a bajba került Léleknek a lélektüzét érte valami, és egy másik Lélek a saját lélektüzéből táplálja a szálon keresztül.
A "mentő-öv" jellegű Lélekláng tápláló szálakon kívül egyéb más okok is lehetnek egy-egy ilyen jellegű energia szál meglétének hátterében!

Téves, szerelemnek, vagy vonzódásnak megélt lélekfelismerést azokban az esetekben okoznak a Lélekláng tápláló szálak, amikor valakinek az ikerlángpárja kapcsolódik egy másik lélekhez ilyen szállal, és azzal a lélekkel találkozik az illető, akihez kapcsolódik az ikerlángpárja.

Ezekben az esetekben az Ön Ikerláng-Párjának a lélektüze=ikerlángja táplálj azt a lelket akivel Ön találkozott, és ezért élheti meg azt, hogy "ráismert" az Ikerláng-Párjára! Valójában csak a Párja energiáit érzi annál az embernél...

Miből vehető észre az, ha Ön az aki másokat táplál a Lélektüzével???

A tápláló Léleknél (Önnél) felmerülő jelek:
- Olyan emberek vonzódnak Önhöz, akiknek nem tudja viszonozni a közeledésüket, bár a szimpátia esetleg megvan.
- Érzi, vagy épp tudja is ki az Ön Ikerláng-Párja, (Egylélekként pedig azt ki a Lélekpárja) mégsem indul el a tiszta kapcsolat. Ez is lehet az egyik oka annak, hogy fizikai, vagy érzelmi távolság van Önök között.
- Nem tudja megnyitni a szívét, annak ellenére, hogy több arra a témára irányított oldáson, energetikai kezelésen vett már részt.
-Ikerlélek, vagy Lélektárs minőségben van(nak) Önnel az(ok) a Lélek(Lelkek), aki(ke)t az Ön Lélektüze táplál, Ön mégsem érzi ő(ke)t az igazinak, esetleg ellenállás, tiltakozás is van Önben vele,-vagy-velük szemben. Ő(k) viszont (gyakran nagyon makacsul) bizonygatják, hogy Ön a párjuk...!!!
--Tisztában vagyok azzal, hogy ezek a "tüneti"megnyilvánulások sok más jellegű akadálynak, blokknak, ártásnak is lehetnek a "tünetei", ezért érdemes érdeklődni arról, hogy az Ön esetében az ok lehet e Lélekláng tápláló szál megléte.--

Az alábbi linkre kattintva bővebb információt talál arról kik számítanak ikerléleknek:

Arról, hogy mi a különbség az Ikerlélek, Lélektárs, és Ikerláng között, az alábbi linkre kattintva talál írást:

Egy ember lelkének lehet több másik lélekkel is Lélekláng tápláló szállal meglévő kapcsolata!!!
Lélekláng tápláló szálak lehetnek:
 - Egylélek<-> Egylélek;
 - Dualitásban lévő lélek<-> Egylélek;
- Dualitásban lévő lélek<-> Dualitásban lévő lélek
között is!!!
Az sem meglepő amikor egy Dualitásban lévő léleknek például 5 másik Dualitásban lévő lélekkel, és 2 Egylélekkel is van ilyen szállal kapcsolata párhuzamosan egyidejűleg az aktuális rezgés szintjén. Ez a példában szereplő felállás általában akkor van, amikor a Dualitásban lévő lélek táplálja a saját Lélektüzével=Ikerlángjával a szálon keresztül a többi 5, illetve 2 másik Lelket.
A példában szereplő tápláló Lélek lehetne Egylélek is, így nem általánosítható az, hogy kik érintettek jobban.

Az Ön LÉLEKTÜZÉBŐL kiinduló Lélekláng tápláló szálak levételének folyamatai magukba foglalják a szálak meglétéből kialakult:
-teljesíthetetlen, kiegyenlíthetetlen karmákat okozó feltételek,
önblokkok,
önátkok,
tiltások
megszüntetéseit, energetikai oldásait; 
-a levételre kerülő szál miatt kialakult minták törléseit;
- az esetleges negatív erővel tett pecsétek levételeit;
- a szál levételét gátló csakra kötelékek levételeit;
- a szívmag csakra, a szívközéppont csakra, és a szív meridián között kialakult kötelékek oldásait, 
- a lélekruha tisztítását, újra mintázását is.

Egy-egy Lélekláng tápláló szál levételére csak akkor kerülhet sor, amikor már minden kiinduló ok vagy kiegyenlítve, vagy teljesítve, vagy oldva, vagy megszüntetve van, illetve akkor ha már okafogyottá vált a Lélekláng tápláló szál megléte.
A Lélekláng tápláló szálak nem szűnnek meg maguktól még akkor sem amikor már okafogyott a meglétük.
A Fény Piramisban összesített energiák összessége tette lehetővé azt, hogy a Lélekláng tápláló szálak levehetők legyenek energetikai oldási folyamatokkal a lehívó eszközök közreműködésével.

TÁVKEZELÉSSEL BIZTOSÍTHATOK LEHETŐSÉGET AZ ÖNBŐL, VAGY AZ IKERLÁNG-PÁRJÁBÓL KIINDULÓ LÉLEKLÁNG TÁPLÁLÓ SZÁLAK LEVÉTELÉNEK SEGÍTÉSÉRE, AMENNYIBEN AZ ÖNÖK ESETÉBEN MÁR MEG LEHET VALÓSÍTANI A FOLYAMATOT.

Az energiák fogadásához NINCS szükség meditatív állapotra.
Nyugodtan intézheti mindennapi dolgait a folyamat(ok) ideje alatt.

A FOLYAMATOKHOZ AZ ENERGIÁK A FÉNY PIRAMISBÓL ÉRKEZNEK, A SAJÁT LVTERGY INGA TÁBLÁZATOM, ÉS A HOZZÁ KÉSZÜLT FÉNY PIRAMIS KAPUM, ÉS ORGONITOM SEGÍTSÉGÉVEL!

A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:
Az LVTERGY Inga Táblázatról részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.
A Fény Piramis Kapu (alátétgyűrű) szerepéről, és használatáról IDE kattintva talál leírást.
Az Orgonit szerepéről ITT talál tájékoztatást.

Részvételi díj: 15.000 forint/alkalom.
Alkalmanként 1 Lélekláng tápláló szál levétele valósítható meg!

Az intenzív energia küldési idő alkalmanként 5 óra. Ezt követően az Ön személyes égi segítői további 4 héten át dolgoznak az energiákkal.

Az energia rendeződési idő alkalmanként 1-4 hónap között várható.

Az oldás program hatására, minden alkalom után tisztulási tünetként a folyamatok ideje alatt, illetve azt követően jelentkezhet 1-2 napig enyhe hasmenés, esetleg bágyadtság, a szív környékén enyhe bizsergő, vagy lüktető érzés.

Minden egyéb tünet jelentkezése már NEM tisztulási tünet, hanem egyéb meglévő akadályra való figyelmeztetés, mely további energetikai kezeléseket, illetve akár orvosi kezeléseket is indokolttá tehet!

Szeretném felhívni a figyelmet arra a lélekfelismerések mögött egyéb más (több) kiváltó ok is lehet, ezért amennyiben az energia rendeződési idő letelte után is meglévőnek érzékeli a tüneteket, akkor a további okok feltárása is indokolttá válhat.

Bármely más tünet jelentkezése esetén, illetve a kiinduló tünet fennmaradása esetén is a többi kiváltó ok feltárására az információ-átadás 1. kategóriájának keretein belül áll módomban további tájékoztatást kérni az Égiektől! Javaslataikat a tanácsadás keretében továbbíthatom!
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.

Az információ-átadás 2. kategóriáján belül tudom tájékoztatni azokról a negatív, és egyéb visszahúzó, visszatartó akadályokról, melyek gátolják az Ikerláng-szerelme kiteljesedését, beteljesülését.
Az információ átadás folyamatáról ITT talál részleteket.

 Lélekláng tápláló szál levételére a jelentkezés módja, és feltétele:
-Az alábbi email címre írt üzenetben teheti fel kérdését arról, hogy érintett e a program témakörében:
f.piramisenergia@gmail.com
Kérem írja meg a program címét is.
Kérem mielőtt jelentkezik olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:
ADATKEZELÉS
-Válaszban tájékoztatom arról, hogy Ön érintett e TÁPLÁLÓ, VAGY TÁPLÁLT LÉLEKKÉNT a program témakörében, és hogy hány másik Lélekkel kapcsolatban van Önnek Lélekláng tápláló szála.
Tápláló érintettség esetén, arról is tájékoztatom, hogy jelen dimenziós rezgés szintjén hány alkalmas folyamatot javasolnak az Égi segítők, és hogy mennyi szál kerülhet levételre.
A tájékoztató válaszom nem kötelezi semmire!
-Amennyiben részt kíván venni a részvételi díjas programon, a következő emailben kérem küldje el a számlázáshoz szükséges adatait:(/magánszemély/ név, cím).
Kizárólagosan magyarországi forint számláról érkező utalást fogadhatok, és magyarországi címre állíthatok ki számlát.  
Ennek hiányában
NEM ÁLL MÓDOMBAN BIZTOSÍTANI AZ ENERGIA KÜLDÉSEKET!
-Válaszban küldöm az utaláshoz szükséges számlaszámot.
Számomra nagyon fontos, hogy az érdeklődő biztos legyen benne, hogy valóban igénybe kívánja venni a szolgáltatásomat, ezért minden esetben megvárom a
SZÁNDÉK NYILATKOZATÁT!
A szándéknyilatkozatról IDE kattintva talál tájékoztatást.
-A részvételi díj megérkezte után megírom az Égiek által meghatározott energia-küldés kezdő időpontját, mely a részvételi díj érkezésének napját követő 2.-5. napban várható.
Kérek minden jelentkezőt, hogy a díj utalásának elindításáról jelezzen nekem email-ben.
Ezen kérésem oka a KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGA, melyről IDE kattintva talál részleteket.
Utalással kapcsolatos további információkat az alábbi linkre kattintva talál:

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, akadály megszüntetések, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő kezeléseket, gyógyításokat!

FONTOS!
Az LVTERGY Inga Táblázat rendszert, és a Lehívó Kulcsokat használók a folyamatokat meg tudják maguknak valósítani az Égiek útmutatását követve!

Az egyéb okokból eredő Lélekláng tápláló szálak levételeit, az ikerláng energia részek, illetve az egyéb lélekrészek visszahívását, befogadását akadályozó blokkok, elzárások, gátak, feltételek megszüntetése,  oldása, tisztítása, és a negatív hatások megszüntetése egyénileg, saját kezű használattal megvalósítható a Fény Piramisban összesített energiák lehívására alkalmas eszközök: az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok segítségével.

Távból történő energetikai folyamatokkal ebben a formában csak a Tápláló Lelkeknek biztosíthatok segítséget!
Azon Kedves Érintetteknek, akiket egy másik Lélek táplál Lélekláng tápláló szállal, számukra valamelyik lehívó eszköz használatát javasolják az Égiek!

A Fény Piramisban összesített energiák lehívó eszközeinek elérhető formái:
LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.
--------
- Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.

Az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.


A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.