Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. március 11., csütörtök

Lépéselőnyben...

 

Kedves Látogató!

Köszöntelek!

A blog címe alapján bárki gondolhat bármit arról, mit is jelenthet a lépéselőny.
Az én esetemben jelenleg azt jelenti:
-Mindaz a segítség, amit már 2016 óta biztosítani tudok, az az eredeti isteni terv szerint csak kb. 40 év múlva kellett volna elérhető formát öltsön.
Ez az információ úgy derült ki, hogy magyarázatot kerestünk testvéremmel arra, miért érződött 2020-ban lelassulás a történéseinkben.
A történet 2015 nyarán kezdődött, amikor segítséget kértem egy elismert médiumtól. Tőle azt az információt kaptam, hogy a lélektervem 2015. december végéig tart. Utána nincs tovább... Akár el is mehetek... 

A lélektervről szóló videómat az alábbi linkre kattintva hallgathatod meg.

Belőlem az "Akár mehetek is..." infó ellen érzéseket váltott ki, hisz itt vannak a gyermekeim, meg különben is... én az igaz szerelemért kezdtem bele a spirituális tisztulásba, és a páromról akkor még csak néhány apró infó foszlány volt a birtokomban. Az akkori lehetőségeinkhez képest, kezdetben még egyéni módon, majd ősztől az LVTERGY Inga-Táblázat elődjével, oldásokat csináltam végig. Szépen sorban kerültek elő a különböző kényszerek, és egyéb negatív ártások, amik távozásra késztettek volna. Az oldások után nem foglalkoztatott a dolog, megszűntek a rossz érzések ezzel kapcsolatban. Tettem tovább a dolgom, testvéremmel együtt (Ő állította össze az LVTERGY Táblázat rendszert kétkezi munkájával, mely az egyike a Fény Piramisban összesített energiák lehívására alkalmas eszközöknek. A táblázathoz tartozó ingákat, alátét gyűrűket /Fény Piramis Kapuk/, és az orgonitokat én készítem hozzá), és egyszer csak eljött a 2016-os év, és én még mindig itt voltam, és köszönöm szépen, azóta is itt vagyok...
Egyéni döntésem, és a döntés megvalósításához vezető utam nélkül, ma csak az LVTERGY Táblázat elődjével lenne lehetőség távküldéssel kivitelezhető folyamatokat igénybe venni, a Fény Piramisban összesített energiákkal megvalósítható akadályok megszüntetésére. Akkor kizárólag testvérem tudott volna ilyen jellegű segítséget biztosítani.
A döntésem eredményeként 2016 óta bárki, aki elég elhivatott rá használhatja akár az LVTERGY Táblázat rendszert, vagy a Lehívó Kulcsok valamelyikét, így módjában áll a saját ütemében igénybe venni a Fény Piramisban összesített energiák segítségét. Ehhez csupán az eszközök beszerzése a feladat.

Egyik korábbi blogbejegyzésemben egy térítésmentes szolgáltatást tettem közzé, mellyel a célom, segíteni Téged abban, hogy átláthasd mennyi segítséget kaphatsz a Fény Piramisban összesített energiák használatával a céljaid eléréséhez.
Ha jártál már nálam tudhatod nem kenyerem az ámítás, és az ígérgetés.
Ha új vagy, akkor ezt a tényt tapasztalni fogod az első alkalommal, amikor felkeresel. Olykor sokkoló adatokat közölnek általam. Ezzel mindenkinek érdemes számolnia, viszont az adatok közlésével sem az Égieknek, sem nekem nem a pánikkeltés a cél, hanem a valódi tényközlés révén a tudatosítás.
Nem fogom Neked azt mondani, hogy "hipp-hopp rendbe teszem az életed", hisz ez nem lenne igaz!

Azt a tényt tudom felmutatni Neked, amit a saját életemben tapasztalok, és tudok.
Tudom azt, hogy áldozatos, és kitartó hozzáállással, önmunkával, és a lelked valódi jelzéseinek figyelembe vételével, az Égi segítők javaslatainak követésével elérhetők a célok. Nem varázsütés szerűen, mert az semmilyen körülmények között sem tiszta!
Tudom azt, hogy a tisztuláshoz a módszerek kombinált használata szükséges.
Tudom azt, hogy a kellemetlen szembesítések, és tapasztalások mind-mind jelzések különböző problémákra, és tudom azt, még ha nem is tetszik, de értem vannak, engem szolgálnak, mindaddig amíg van mit jelezzenek. Azt is tudom meg lehet szabadulni tőlük akkor, amikor már okafogyottá váltak. Korábban NEM, amíg kell, hogy a jelzést adják!
Tudom azt, hogy ebben az életben nyílt meg a lehetősége annak, hogy az összes múltbéli, és jelenlegi életben kapott akadálytól, tehertől felszabadíthatja magát az, akinek a valódi célja a teljes letisztulás.
Tudom azt, hogy annak is van esélye elérni a teljes letisztulást, akinek több 100, vagy akár több 1000 ember élete volt már.
Tudom azt is, akár a 0-ról indulva elérhető az életfeladat megvalósítása, teljesítése, hisz jómagam is a 0-ról indultam 8 éve.

Tudom azt, hogy a Fényküldötti vállalások teljesítése nem egyszerű, kemény tud lenni a tanulási út, és az úton töltött idő, de meg lehet csinálni!
Sok esetben másik spiritualitással foglalkozó segítő ember(ek) közreműködése, segítsége is kellhet hozzá! Ebben semmi rossz nincs, hisz egyikünk sem mindent-tudó, és legfőképpen nem mindenható!
A Fényküldöttekről szóló írást IDE kattintva találod!
A saját életemben tapasztaltak szerint a Fényküldötti feladatom teljesítve lett 2015-ben.
Ez nem vonta automatikusan magával azt, hogy az Ikerláng szerelmem beteljesüljön, ugyanis az én esetemben az erre az életre szóló lélektervben nem szerepelt a beteljesülés lehetősége.
Az a döntésem, hogy maradok tovább, nyitotta meg számomra azt a lehetőséget, hogy ebben az embertestben maradva, tovább haladhatok a tisztulásom útján. Kemény szembesítések árán hívták fel a figyelmem a megoldásra váró akadályokra. A nélkülözés, és a magány a mindennapjaim része volt, de nem adtam fel! Folyamatosan dolgoztam az akadályok megszüntetésére, követve az Égiek útmutatását, és ennek az eredményeképpen értem el a saját szerelmem az Igaz-Párommal, éppen ezért tudom azt, hogy a tiszta Ikerláng-Szerelem elérhető, hisz már 3 és fél éve az életem része. 

Tudom azt, hogy az egyéni tisztulási út évekig tart, és nincs általános recept arra mit mikor csinálj, kitől kérj segítséget.
Tudom azt, NEM létezik olyan tiszta módszer, ami pikk-pakk mindenre jó lenne. Bár találkozom mai napig olyan hirdetésekkel, amik ilyeneket ígérnek...(valóban "tiszta" módszer az, ahol hűderögtönfrankóleszazéleted, vagy valami faramuciság van mögötte, és kitudjamitadtálelértemagadból???)  ez minden ilyen jellegű hirdető saját felelőssége, és ő viseli a következményeit is, mert nem marad el az ÉGI elszámoltatás!

A térítésmentes szolgáltatás keretében néhány probléma típus megszüntetésére szóló segítségről kaphatsz tájékoztatást, melyet a Fény Piramisban összesített energiákkal tudnak Neked biztosítani az Égiek a lehívó eszközökön keresztül.
A térítésmentes szolgáltatást IDE kattintva találod!
Mi az a Fény Piramis???
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:
 A Fény Piramisban összesített energiák lehívó eszközeinek elérhető formái:
LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva találsz:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

-Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.
Jelenleg (2021.03.11.) az eszközöket kizárólag tőlem rendelheted meg az alábbi címen:
f.piramisenergia@gmail.com
Mindkét eszközre érvényes az igénybe vehető részletfizetés, melyről a feltüntetett linkekre kattintva találsz információkat.
Elsőre talán túlzóan magasnak tűnhetnek számodra az összegek, viszont ezekkel nem csak a TÉRÍTÉSMENTES SZOLGÁLTATÁS című bejegyzésben említett problémák megszüntetésére van lehetőség, hanem minden másra is, amikről a blog írásain keresztül tájékozódhatsz.
A lehívó eszközök beszerzési ára csak töredéke mindannak az oldási, tisztítási folyamatnak, és egyéb segítségnek az árának, ami megvalósítható az eszköz használatával. Tulajdonképpen a beszerzési ár nevezhető akár "rendszer használati díjnak" is, mivel a használója az eszközön keresztül több millió forint értékű energetikai folyamatot tud Magára, és az Ikerláng-Párjára megcsinálni a saját ütemében! A lehívó eszközök hosszútávú segítőid lehetnek. A spirituális tisztulás több évig tartó folyamat! Amikor elkezded, vagy már elkezdted, akkor  a 3., vagy az 5. dimenziós rezgésszinten vagy/voltál/. A teljes letisztulást a 8. dimenziós rezgésszint rendbetételével jelentheted ki. Mindaddig, amíg ezt nem érted el, addig még a tisztulás útját járod!
A saját rezgés szint lépéseimről ITT találsz írást.
A lélek rezgésszintjének az emelését követi a szellemi tudás leföldelése, és a test felrezegtetése!
A jelenleg rendelkezésre álló egyéb más módszerek a 8. dimenziós rezgésszint elérésében, és letisztításában tudnak segíteni!
A Fény Piramisban összesített energiák biztosítják azt az egyedülálló lehetőséget, hogy a jelenlegi emberi testedben maradva elérhesd az elérhető maximumot, vagyis
a TEST-LÉLEK-SZELLEM teljes egységét!
Egy tájékoztató írást találsz erről a következő linken:

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő kezeléseket, gyógyításokat!
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva találsz részleteket.
Érdeklődés, információ kérés, megrendelés az alábbi címen:
f.piramisenergia@gmail.com

Mielőtt megkeresel, olvasd el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva érsz el:
ADATKEZELÉS

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.