Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. március 22., hétfő

A TEREMTÉS, ÉS A TISZTULÁS KAPCSOLATA.

 Üdvözöllek Kedves Látogató!

A tiszta saját-teremtő-erő használata minden embernél fokozatosan bontakozhat ki, és érhet be, ahogyan halad a saját tisztulása útján! Minden egyes oldással, akadály megszüntetéssel, megnyitással, megértéssel, elfogadással, és tanulással, közelebb kerülhet a saját erőihez.

A teremtő erő jelenleg nagyrészt az alkotásokon keresztül, a cselekvések által nyilvánul meg.

A gondolattal való teremtés lényege jelenleg, hogy a gondolat által elindul egy, vagy több cselekvő folyamat, melynek eredményeként megalkotjuk, amit kigondoltunk.

NAGYON FONTOS TUDNIVALÓ, HOGY MINDEN GONDOLATOT A LÉLEK SUGALL A TUDATOS ÉN FELÉ!!!

Tudom, a teremtés szó hallatán sokan valamilyen misztikus, varázslatos csodatevésekre asszociálnak, pedig az itt és mostban, az emberlétben egyáltalán nincs ilyesmiről szó!!!

Való igaz a spiritualitással foglalkozó médiumok, terapeuták, és az energetikai kezeléseket végzők tevékenységei sok esetben nem érzékelhetők fizikailag, mert az emberi érzékszervek általában nem képesek látni, és hallani azokat a rezgéstartományokat, ahhol ezek a történések zajlanak, éppen ezért gondolhatják sokan, hogy valamilyen titokzatos, misztikus, és földöntúli csodákról lehet szó.

Az Égiekkel, történő kommunikáció, illetve az úgynevezett Égi energiák csatornázása, közvetítése az illető ember lélek-képességének, tudásának használatát jelenti.

Szinte minden esetben a segítő személy, jelen életében éveket dolgozott magán ahhoz, hogy ezen képességeit, tudásait emberlényén keresztül is használni tudja.

A saját belső istenséggel való kommunikáció, és az öngyógyítás képesség minden itt élő Léleknek tud működni, amennyiben nincs ebben akadályoztatva.

Az öngyógyításról szóló rövid írást IDE kattintva találod.

Az egészség létállapotának elérése annyit jelent, hogy meg kell tudni szüntetni minden betegség mintát, minden energia áramlást akadályozó tényezőt (külsőt, belsőt egyaránt!), és el kell érni azt az állapotot, amiben az összes energia rendszer (biológiai, és láthatatlan energia rendszer is) rendeltetésének megfelelően, automatikusan úgy működik, ahogyan annak kell!!!

Ez hosszú évek alatt érhető el.

Jelenleg még szükség van azokra az ősi módszerekre is, melyekben tanítják az energiák áramlásának tudatos irányítását, hisz az emberiség még messze jár attól, hogy a testi energia áramlások maguktól működjenek. Egy-egy ilyen módszer, meghatározott energia rendszerben tudja serkenteni az energia áramlást. Az ősi mesterek évtizedekig gyakorolták, alkalmazták, és titokban tartották, csak és kizárólag az általuk kiválasztott tanítványnak adták át, vagyis a beavatottainak. A mesterek IGEN, TEREMTETTEK egy akkor új módszert arra, hogyan lehet az emberi testet gyógyítani, és az akkori szinthez képest fejleszteni!

Az ősi módszerek még a ma emberének is segítséget tudnak nyújtani akár test kezelése révén, akár a láthatatlan energia rendszerek energia áramlásának javításával.

Mindegyik módszernek fontos szerepe van, az egyén tisztulásának folyamataiban, így nem javallott kikerülni, amikor az egyénnek épp az a következő lépés a gyógyulása útján.

Az ősi módszerek mellett nagy szerepük van az újenergiás módszereknek is. Egyik sem vetélytársa a másiknak, hisz kiegészítik egymást mivel mindnek megvan a maga hatásköre.

Miért is van szükség mindezekre?

Az Atlantiszt ért támadás óta az ember nagyon sok, és nagyon erős ártó hatásnak volt elszenvedője.

A tisztulásra, gyógyulásra alkotott módszerek a kulcsok ahhoz, hogy az emberi test újra elérhesse az atlantiszi szintet, és ezután tovább léphessen, feljebb rezeghessen, ezáltal képes lehessen elbírni Lélek-Szellem egységét, így elérheti a test-lélek-szellem teljességét, Önmaga TEREMTŐI mivoltát itt emberlétben.

Röviden, tömören a Teremtői szint eléréséhez az egyetlen tiszta út a Lélek letisztulásán, a Szellem leföldelésén, és a Test teljeskörű rendbetételén, fejlődésén keresztül vezet.

Ezek a folyamatok hosszú évek munkájával érhetők el, úgy hogy az ember mindig azt a módszert alkalmazza, használja, ami az Ő egyéni tisztulásához, gyógyulásához épp a legalkalmasabb, és leghatékonyabb.

A tiszta módszereknél azt kell tudni, hogy az Égi segítők energiái segítik azt az utat, hogy elérhesd a saját energiáid használatát!

Fontos tudni, ahol azt hangoztatják, hogy ennek, meg annak az Égi segítőnek az energiáival "teremthetsz magadnak" ezt, meg azt, NOS 

azoknak a módszereknek 

NINCS SEMMI KÖZÜK A TISZTULÁSHOZ!

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!

Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.