Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. március 22., hétfő

A TEREMTÉSSEL KAPCSOLATOS TÉNYEK, ÉS TÉVHITEK.

 

Köszöntelek!


A mai köztudatban szereplő rengeteg "információ" alapján azt tapasztalom, hogy az emberek többsége (tisztelet a kivételnek) gazdagságot, boldog szerelmet, és jó szexet akar magának "teremteni", és ezért képes akármire, csak legyen neki hamar jó, a többi nem érdekli.

Rengeteg tévhit kering a köztudatban a teremtéssel kapcsolatban!

Egyik ilyen titokzatos dolog, amiről egyesek ódákat zengenek, a szerelem teremtés.

Nagyon fontos TÉNY, hogy sem a tiszta szexualitás, sem a tiszta szerelem, sem a testi egészség elérése NEM az egyéni tudatos teremtés kategóriájába tartozik! 

A szerelem teremtés tényéről IDE kattintva találsz írást.

A szexualitás megélésének hátterét (biológiailag, kémiailag, fizikailag, és energetikailag) már akkor megteremtették, amikor az embert kiemelték az ösztönszintű létezők sorából. Sőt! Az egészséges (8D-s) emberi test is, akkor lett megteremtve.

Jelen életben egyiket sem "magadnak teremted", csupán a kitartó spirituális tisztulásokkal, önmunkával, képességeid kibontakoztatásával évek alatt elérheted!

A bőség azt jelenti, hogy mindened megvan, ami a mindennapi szükségleteid kielégítéséhez, illetve a feladataid megvalósításához kell.

A túlzott pénzügyi gazdagság (amikor már nem tudsz vele mit kezdeni, csak hajt a "vágy", hogy még több legyen) már egyensúlytalanságot jelez.

Bőségben vagy:

 -amikor van hol laknod (meleg otthon), van mit felvenned, van mit enned, van mit innod úgy, hogy ezek a dolgok a mindennapjaid részei, és folyamatosan fenn tudod tartani ezt az állapotot.

-amikor szeretetteljesek, kiegyensúlyozottak, tiszteletteljesek, és őszinték a kapcsolataid szeretteiddel, és embertársaiddal.

-amikor a "munkád" a hobbid, vagyis azt teszed ami feltölt, amiben jól érzed magad, és ebből biztosítod a mindennapi megélhetésekhez, a kényelmi eszközökhöz, szolgáltatásokhoz a pénzügyi körforgást. 


"Csak képzeld el amire vágysz, vizualizáld, és megvalósul"(gazdagság, boldogság, egészség, jó szex). 

Két dolog lehetséges!

Az első:

-Teljesül, mert alapból szerepel a lélektervbe, és a vizualizáció során a Lelked betekintést enged a jövődbe. Ezért láthattad!

Ebben az esetben nincs szó sem vonzásról, sem teremtésről, hisz alapból szerepelt a lélektervben, így mindenképp bekövetkezett volna, akkor is ha nem teszel érte semmit.

NAGYON FONTOS TUDNIVALÓ, HOGY MINDEN GONDOLATOT A LÉLEK SUGALL A TUDATOS ÉN FELÉ!!!

Ennek figyelembe vételével, amikor Te "kigondolod", hogy milyen társat szeretnél, akkor tudd a Lelked sugallja feléd, hisz Ő tudja milyen jelen testében az az ember, akivel párkapcsolati szerződése van, hisz az a húsvér ember már itt él, adott a külleme, és a jelleme is.

Röviden szólva NEM TE TEREMTETTED OLYANNAK, hisz Ő már úgy létezik.

A párkapcsolati szerződés is, a Lélektársi szerződés is sokmindenről szólhat.

Apró beszúrás csupán:

Lélektársi szerződés lehet az Ikerlánggal is, de más Lelkekkel is. A megléte az Ikerláng-Párok között, még azt jelzi, hogy szerződés nélkül, tisztán még nem tudnak együtt lenni! Ez mindenképpen megoldandó feladatokra hívja fel a figyelmet!


A második:

-Teljesül, mert "valaki ad neked", szinte mindig valamilyen fortélyt bevetve, például bűbájt, vagy mágiát, és egyéb kötéseket.  

Ha ennyivel Neked sikerült "megteremteni" ezeket, akkor tedd fel magadnak a kérdést, vajon mit-adtál-el-magadból ezért? Lehet, hogy ingyen kaptad, de lehet fizettél is egy-egy ilyen szolgáltatásért, drasztikus pénzeket adtál érte, viszont ettől függetlenül nem kerülted ki, hogy a lelked darabjait el ne adtad volna! A másik elkerülhetetlen tényező ezekben az esetekben, hogy az ilyen formán szerzett gazdagsághoz, "boldog-szerelemhez", jó szexhez NEM A SAJÁT ENERGIÁIDDAL jutottál, hanem más lelkektől elvett, ellopott energiákból tették oda neked. Azon felül, hogy vétettél más lelkek szabad akarata ellen, még meg is tetőzted azzal, hogy karmikus adósságokat csináltál magadnak. Ráadásul Te valójában ezeket a következményeket még nem is érzed, hisz a "kapott" szupi boldogság, a jó szex, a gazdagság, mind részévé váltak az életednek, és jól is érzed benne magad. A kérdés, hogy meddig?!? Hetekig? Hónapokig? Esetleg évekig? Az idő itt csak részlet kérdés, hisz akitől "kaptad" az benyújtja a számlát, és elveszi azt, amit "eladtál magadból".

Gondolom, amikor igénybe vettél ilyen szolgáltatást, akkor nem tudtad, hogy az a "spiri segítő" szándékosan, vagy tudatlanul, a negatív oldal módszereit alkalmazza. Elhitted a hirdetését, amiben azonnali hűdeszuper-frankó eredményeket ígér, miszerint "boldogságot, gazdagságot teremtesz magadnak". Akár ingyen kínálja, akár horribilis összeget kér érte, nem fogja elárulni a mögöttes hátsó feltételeket a delikvenseinek, miszerint a "lelkével (is) fizet".

Bárhonnan is nézzük az ilyen dolgoknak közük nincs sem a teremtéshez, de még a tisztuláshoz sem!!!

 Éppen ezért, amikor CSAK ÚGY KAPSZ valami jót, mert kérted, és nincs mögötte oldás, tisztítás, gyógyítás, és egyéb folyamat, akkor azt a bizonyos "jót" a negatív oldaltól kaptad, minden következményével együtt!!!

Tudom, hogy szinte mindenki azért kapaszkodik a spiri dolgokba, mert ettől várja a csodás változásokat.

Sajnálatos módon a mai nyugati társadalomban az ősi módszereket is már úgy "adják el", hogy ezek micsoda-szuper-csodaszerek, és reklámfogásként állítják, hogy ez tutira azonnal rendbe teszi az életet. Logikusan kellene végig gondolni, hogy az a TAN milyen segítséget biztosít, hisz a könyvekben le is írják, hogy honnan ered, az ősi mester mennyi időt fektetett bele, és hogy milyen eredményt ért el! A mai "oktatóknak" /tisztelet a kivételnek/ ezt nem lenne szabad elfelejteniük, és legfőképpen nem lenne szabad félrevezetniük azokat az embereket, akik azokat az ősi módszereket alkalmazni akarják a saját egyéni útjuk során!

Egyszerűen nem értem miért nehéz a tényközlő igazság!

Miért esik nehezükre a "segítőknek" az, hogy megfelelően tájékoztassák a jóhiszemű tisztulni, fejlődni vágyó embereket arról, hogy minden tiszta módszer egy, vagy több láncszem az egyéni utakon. Miért nehéz beismerni, hogy egy-egy módszer bizonyos valamikben tud segíteni? Miért kell úgy "eladni a termékeket, szolgáltatásokat", hogy nincs mellé használati utasítás, melyben el van mondva milyen szintű lépésekre való. Miért kell "mindenre jó" szlogenekkel felcímkézni? Talán azért, mert akkor kevesebb lenne a fizető vendég? Vagy mert az embereknek az ígérgetés nélkül nem kell a dolog? Bocsánat, akinek nem inge ne vegye magára....

Személy szerint én azt vallom, hogy az igazság egyszer fáj.

Én minden hozzám fordulónak elmondom, hogy mindaz a segítség amit biztosítani tudok, csupán egy része annak, amire az egyéni útján szüksége lehet.

Való igaz elég sok témakörre, területre tud hosszútávon (évek) segítséget nyújtani a rendszer, amivel dolgozom, mégis tisztában vagyok azzal, hogy önmagában ez sem elég, ha valaki valóban el akarja érni a letisztult állapotot.

Akinek javasolják az Égiek a rendszerhez tartozó lehívó eszközök valamelyikét, annak viszont nélkülözhetetlen, hisz enélkül nem fogja tudni elérni a céljait, hisz olyan akadályai vannak, amiknek a megszüntetéséhez a Fény Piramisban összesített energiákra van szükség.

A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:

Ez talán "kisajátításnak tűnhet" egyesek szemében, hogy csak a Fény Piramis energiáival szüntethető meg jó néhány akadály típus, de én nem felejtettem el azt a tényt, hogy a lehívó eszközök megalkotásával a Fényküldötti vállalásomat teljesítettem, hisz korábban az emberiségnek nem volt ilyen komplett tisztító eszköz használatára lehetőség, mindaddig amíg ezt testvéremmel el nem készítettük sok évnyi áldozatos munkával, a Teremtő javaslatait követve.

A Teremtő, és a többi Égi segítő döntése volt az energiák összesítése a Fény Piramisban. Az összesítés lényege, hogy védelem alá lettek helyezve általam az energiák, melyek csak védett lehívó eszközökön keresztül érhetők el.

A rendszer összeállításában volt emberileg intenzív munkánk testvéremmel.

A lehívó eszközök beszerzési díjait a Teremtő határozta meg nekünk, éppen ezért nem áll módomban csak úgy senki kérésének eleget tenni arra irányítottan, hogy ő ingyen szeretné, hisz akkor ellent mondanék a Teremtőnek. Egész spirituális utam alatt követtem a Teremtő javaslatait, ezután is ezt teszem! Köszönöm a megértésed!


Te milyen áldozatot hoznál magadért, a tisztaságodért???

A könnyebb utat választod, mindegy mibe kerül?

Vagy a Fényt választod, és évek alatt végigjárod a saját utad Önmagadért?

Tájékozódj a blog írásain keresztül, mérlegelj, és dönts belátásod szerint, Te merre indulsz...


Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!

Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Maradok tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.