Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. március 8., hétfő

FÉNYKÜLDÖTTEK, FÉNYMUNKÁSOK!

Üdvözöllek!


A Fényküldöttek, és a Fénymunkások külsőre ugyanolyan emberek, mint a többiek. A különbség, olyan feladattal születtek ide a Földre, hogy segítik a FÉNY terjedését, ezáltal segítik az emberiség harcát a sötétség ellen.
Ez a segítség NEM AZT JELENTI, hogy mindenki helyett megoldják az egyéni problémáit, illetve, hogy varázslatosan szipiszupiéletet biztosítsanak bárkinek is!!!
A FÉNYKÜLDÖTTEK feladata egy küldetés, mely során valami olyan új dolog megalkotása a feladat, ami eddig korábban NEM volt itt a Földön, de szükséges az emberiség tisztulásához, gyógyulásához.

Azt is tudni kell, hogy egy-egy gyógyító energia NEM KELL MINDENKINEK, ettől függetlenül akinek szükséges (akár több 100 ezer ember is), annak nélkülözhetetlen (és mással nem pótolható), a teljességének elérése útján.

Nagyon fontos tudnivaló, SEM A FÉNYKÜLDÖTT, SEM A FÉNYMUNKÁS esetében nincs arról szó, hogy mindenképpen spiritualitással kelljen foglalkoznia emberként. Vannak FÉNYKÜLDÖTTEK, akiknek a tudomány területén van a feladatuk, vannak, akiknek a környezet védelemben, esetleg az egészséges táplálkozás lehetőségének biztosításában, vagy a tiszta technológiák fejlesztésében. A Fényküldötti feladat megvalósításának folyamatában nem biztos, hogy tudatosnak kell lennie az emberlénynek a feladat fontosságára! Éppen ezért vannak Fényküldöttek, akik nem tudatosak Önnön lényük fényküldötti mivoltára, ennek ellenére teszik a dolgukat a közjó érdekében.

Spiritualitással foglalkozók között, vannak úgynevezett önjelöltek is, akik magukról állítják, hogy ők fényküldöttek. 
Csakis azok a FÉNYKÜLDÖTTEK, akikkel közölték azt az Égiek, egy külsős médiumon keresztül anélkül, hogy az illető ezt kérdezte volna!
Mindaddig, amíg a tényt egy tőle független médiumi csatornán keresztül nem erősítik meg az Égiek, addig nem jelentheti ki magáról senki azt, hogy fényküldött.
A Fényküldöttség nem kívánság műsor! Nem lesz valakiből az, csak azért, mert ő szeretné..., és ezért ide-oda kapcsolódik...!
A Fényküldötti feladat NAGYON KOMOLY DOLOG, ÉS NAGY FELELŐSSÉGGEL IS JÁR, hisz egy Fényküldött több ezer emberért felelős.
A vállalása révén azt a felelősséget vállalta, hogy mindazok számára, akik "hozzá vannak rendelve" elérhetővé teszi azt, ami a küldetése!
Ha nem teszi, akkor úgymond "elbukik".
Itt egy kis közbeszúrást szeretnék tenni a saját életemben tapasztalt Fényküldötti dolgokról! A 2016-os évet úgy kezdtem, hogy valójában nem volt tényleges életfeladatom, mert az teljesítve lett 2015-ben. Ezért folyamatosan kaptam az ÉGI felkéréseket /mivel nincs más dolgom.../, hogy vállaljak át bizonyos feladatokat, mert önhibáján kívül (betegségek, elhalálozások miatt) nem tudta teljesíteni az a LÉLEK, akinek a feladatköre lett volna.
A szóban forgó feladatok mind mind szerepet játszanak az itt élő lelkek tisztulásának, gyógyulásának segítésében. Az évek alatt több mint 30 fényküldött feladatát valósítottam meg azzal, hogy a Fény Piramisba a tömörítések által megosztottam azokat az energiákat, amiket nekik kellett volna valamilyen formában leföldelniük.
Ezért is olyan sokrétű az a segítség, melyet a Fény Piramisban összesített energiákkal tudnak biztosítani az Égiek!
 Egy-egy fényküldötti feladat megvalósításával ezreket húz fel a küldött, illetve a nem teljesítés által ezreket húz le magával.
Azzal, hogy az átvállalással megvalósult egy-egy küldetés, így kiküszöbölték azt, hogy a nem teljesítő fényküldöttek lerántsák magukkal a hozzájuk rendelt lelkeket.
A félreértések elkerülése végett NAGYON FONTOS átlátni mit is takar a fel, és a le húzás!
Egy-egy segítő energia leföldelésével a fényküldött elérhetővé teszi valamilyen anyagi formában, mindazon több ezer lélek számára a szükséges energiákat, akiknek kell a tisztulásukhoz, vagy a gyógyulásukhoz.
A nem teljesítés következménye, hogy mindazon több ezer lelket hátráltatja a tisztulásában, akiknek szükségük lenne azokra az energiákra, amiknek a leföldelését vállalta a fényküldött!
Nagyon leegyszerűsítve ennyi a lényege.

Az emberiség létszámához mérten nagyon kevés ember az, aki Fényküldött! Egyes források szerint csupán csak 144 ezer ember. A Fénymunkások száma ettől sokkal több!
Tudni kell, hogy NEM MINDEN médium, gyógyító, terapeuta Fényküldött! 

A FÉNY oldalán tevékenykedő FÉNYKÜLDÖTTEK, FÉNYMUNKÁSOK "átlagos", szerény életet élnek, szinte elvegyülnek a mindennapok emberei között. NEM vágynak dicsfényre, sem magasztolásra. Tiszteletben tartják az égi és a földi törvényeket is.
Tudják, hogy a feladatuk miatt nevezik őket fényküldöttnek, és fénymunkásnak. Ettől eltekintve nem többek, és nem kevesebben a többi itt élő lélektől. 

A FÉNYKÜLDÖTTI feladat teljesítése NEM VONJA AUTOMATIKUSAN MAGÁVAL AZT, HOGY AZ AZ EMBER ELÉRTE VOLNA ÖNMAGA TELJESSÉGÉT.
Nincs egyenes arányosság a két dolog között, hisz vannak Fényküldöttek, akiknek a feladata a 3D-ből az 5D-be való felrezegtetésekhez volt szükséges, vagyis a lelkek tisztulási útjának az elindításában volt/van szerepük. Abban az esetben, ha minden "hozzá rendelt" lélek már az 5D-ben van, akkor kijelenthető, hogy teljesítette fényküldötti vállalt feladatát!

Még egy nagyon fontos tudnivaló!
A Fényküldött lehet egylélek is, illetve dualitásban lévő lélek is!
Éppen ezért nincs konkrét összefüggés a fényküldöttség, és az Ikerláng téma között!

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted, csak olvass, és hallgass meg.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.
A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.