2016. augusztus 21., vasárnap

IKERLÁNG, LÉLEKTÁRS, IKERLÉLEK, DUÁL PÁRA jósok, médiumok által közvetített, Égiektől kapott információknak nem célja felcímkézni a kérdező által említett személyeket azzal, hogy ikerlélek, lélektárs, vagy épp ikerláng.
Ezekkel az információkkal a figyelmet tartják az illetőn. Okkal teszik. Az, hogy emberi elmével ezt ki hogyan fogjuk fel, nem az Égiek felelőssége!

Az alábbiakban felsoroltak mindegyike Lélekfelismeréssel, és sok esetben szerelem érzettel jár.

Egylélek: Dualitást vállalt Lélek esetén a női és férfi testben élő ikerlángok lélek szintű egysége, egymást kiegészítve ketten alkotnak egy egészet. Dualitást nem vállalt lélek esetén önmaga teljessége.

Duál-pár, vagy duál-lélek: Olyan lélek a duál-pár, akivel előző életekből fakadó rendezetlen párkapcsolati karma maradt fent. A duál-párral való kapcsolatra is szokták mondani, hogy karmikus szerelem.

Lelki társ: Nemtől, kortól függetlenül bárki lehet a lelki társ, akivel hasonló a lelkek rezgés szintje, megértik, támogatják egymást.

Ikerláng: ŐSEREDET LÉLEKPÁR (IGAZ PÁR). Női és férfi testben élő, egymáshoz tartozó lelkek, akiknek közös a lélektüze.

Ikerláng energia: Az őseredet lélekpár lélektüzének energiája, mely vonzza egymáshoz a párokat.

Az ikerláng, és az energia is a Lélek része, csak azoknak a Lelkeknek van akik dualitást választottak.
 Ők az Őseredet Lélekpárjai egymásnak, közös Lélektűz táplálja a két egymáshoz tartozó Lelket.

Isteni kiegészítő: Az ikerláng párok lelkeinek azon része, melyen keresztül, akkor is tartják a kapcsolatot, amikor még fizikai szinten nem is találkoztak,  függetlenül attól, hogy a Lelked másik fele le van-e születve, vagy sem. Az Isteni kiegészítő része a Párodnak képes más Lelkekhez kapcsolódni, éreztetni Veled a jelenlétét.

Ikerlélek: Két hasonló rezgésszinten lévő dualitást vállalt lélek, akiknek hasonló megtapasztalásaik vannak. Sok közös életük, közös múltjuk lehetett.
Ikerlélek lehet olyan lélek is, akinél valamilyen oknál fogva, lélek minőséged, vagy akár az ikerláng részed van kötve.
Ikerlélek, olyan lélek is lehet akivel még a dualitás-vállalás előtt volt szerelmi kapcsolat.
Akinek az IGAZ PÁRJA több megtestesülésben van jelen életben, annak mindegyik megtestesülése ikerlélek.

A Lélekváltásról ITT talál leírást.

Lélektárs: Két lélek megállapodása alapján köttetett lélek szerződés. Dualitást nem vállalt egylélek, egy másik dualitást nem vállalt egylélekkel köthet szerződést Lélektársi párkapcsolatra.
Karmikus okok miatt köthet az egylélek, dualitásban lévő lélekkek Lélektársi szerződést.
Dualitást vállalt lelkeknél másról szól a Lélektársi szerződés. A megállapodás célja határozza meg a Lélektársi szerződés mivoltát. Ikerlélekkel, Ikerláng-párral egyaránt lehet Lélektársi szerződés.

Tisztában vagyok azzal, hogy akit foglalkoztat az Ikerláng téma, annak van egy ember, aki elindította benne azt a magasabb érzést, amit előtte senki mással nem élt még meg. Azt is tudom nehéz úgy végig menni az úton, hogy ne a hozzá való ragaszkodás, illetve visszaszerzés motiváljon.
Azt viszont tudom, amint megszűnnek az akadályok, és begyógyulnak a lélek sebek, akkor lehet csak tisztán meglátni, és érezni az IGAZ PÁRUNKAT.

Mindazokat, akiket érdekel, hogy mennyi, és milyen jellegű blokk, átok, rontás, vagy lélekrész hiányosság akadályozza saját magát, és az Őseredet lélekpárját,
az alábbi elérhetőségen keresztül, információ-átadás kertén belül tudom informálni:
f.piramisenergia@gmail.com
Az információ-átadás folyamatáról ITT talál részleteket.

Illetve saját részre a "Miért történik ez velem?" kérdésre a válaszokat bárki megkaphatja az Akasha táblázat segítségével. A táblázatról részleteket ITT talál.

Az Égiek mutatják az utat, és a lehetőségeket. Az, hogy észre vesszük-e, élünk-e a lehetőségekkel mindenkinek a saját döntése, és felelőssége.

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.