Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. augusztus 26., péntek

Tudatalatti tudat és a tudattalan tudat.

A tudat alatti tudat őrzi a Lélek korábbi életeinek tapasztalatait, emlékeit. Mindazt amit valaha megélt. Meditációkban, vagy belső énünkre odafigyelve nagyon szépen fel is lehet fedezni, sok mindenre lehet tudatosulni.

A tudattalan tudattal más a helyzet.
 Olyan információkat őriz amiről sem a Léleknek, sem a tudatos Énnek nincs tudomása, így emléke sem, mégis akadályt jelent.

Ilyen lehet alvilági erők által kötött kötelékek, vuduval beültetett, akár betegség, akár hamis érzelmi programok, téves hiedelmek, hitrendszerek, mások negatív gondolatai.
A lehetősségek száma végtelen.

Az, hogy ártó szándékkal mit gondolnak, vagy tesznek (tettek korábbi életek során) más emberek úgy, hogy akire irányult az ártó szándék, az nem is volt jelen, sajnos blokkokat tud elő idézni. 
Amikor valaki ártó szándékkal gondol valakire, már átkot tett rá.

Akit ilyen hatás ért, sajnos hiába próbál tudatosan pozitív gondolataival teremteni, mert a tudattalan tudatból kibocsájtott hullámok fognak érvényesülni mindaddig amíg bármi is raktározódik benne.

Az ilyen akadályokról a lélek nem is tud, mivel bármilyen életében is kapta az ártást, egy biztos, nem volt személyesen jelen. Éppen ezért emléke sincs róla, így meditációkban nem tudja felidézni. 


Emellett a tudattalan tudat tárolhat még olyan információkat, melyeket a Lélek zárt el "Önmaga" elől, akár félelemből, akár önvédelemből. Ezek a meditációkban oldható kategóriák.

Mindaddig amíg a tudattalan tudatban bármi is raktározódik, addig a tudatos teremtések akadályba ütköznek.


Mindazokat akiket érdekel, hogy mennyi, és milyen jellegű blokk, átok, rontás, vagy lélekrész hiányosság akadályozza saját magát, és az Őseredet lélekpárját,
az alábbi elérhetőségen keresztül, információ-átadás kertén belül tudom informálni:
f.piramisenergia@gmail.com
Az információ-átadás folyamatáról ITT talál részleteket.

A tudattalan tudat teljes tisztítása, az LVTERGY táblázat, vagy a Segítő Szettek, azaz a Lehívó Kulcsok segítségével valósítható meg.

A táblázatról ITT olvashat.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

Az LVTERGY táblázat, vagy a Segítő Szettek használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

Tisztelettel Viki /Helqwyck/.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.