2016. augusztus 29., hétfő

Leszakad lélekdarabok visszahívása.A lélek létezése során, ahányszor fizikai megtestesülésben létezett, bármikor leszakadhatott belőle egy-egy darab, bármilyen, trauma vagy fájdalom hatására. Ilyen esetben a leszakadt darabok abba a térbe és időbe, vagy a létezés egyéb síkján ragadtak. Az ilyen formán leszakadt lélekrészek visszahívására több meditációs módszer is alkalmas.

Leszakadt lélekdarabok lehetnek érzelmi, mentális, álom, vagy asztrál síkon, akár másik ember energia terében, vagy aurájában, vagy egy másik lélekhez tapadva, vagy ártó kötelékkel másik lélekhez kötve.

Mindazon leszakított lélekrészek vissza segítésére, melyeket ártó erők szakítottak ki a lélekből, illetve azon lélekrészek leválasztására, melyeket ártó szándékkal kötöttek a lélekhez, meditációs módszerekkel nincs lehetőség!!!
Tapasztalataink alapján ez utóbbi lélekrész hiányosságokból, és terhekből jóval több van, mint ami csupán trauma hatására szakadt ki.

Lélekrész hiányosságokat jelző csakra az Egylélek egyensúly csakra, mely a női-férfi energiák kiegyensúlyozásának csakrája.
Az esetleges egyensúlytalanságot, melyek lélekrész hiányosságokból is fakadhatnak, fájdalommal jelzi.

A testen a gyomorszáj magasságában található, így a gyomorszáj tájékán jelentkező fizikai elváltozás nélküli fájdalom lélekrészek hiányosságára való figyelem felhívás is lehet!

A lelkek tudják, (csak mi emberi elmével nem tudunk róla), hogy vissza kellene adniuk egymásnak saját részeiket, hisz akiből leszakadt, nála hiány jelent, akihez meg tapadt, annak a léleknek meg terhet.

Amíg hiányoznak a léleknek bizonyos részei, addig nem tud teljességben létezni Önmagában.

Az érintett lelkek Lélek szerződéseket kötnek leszületésük előtt, hogy találkoznak a fizikai életben, és megpróbálják vissza adni egymásnak önnön részüket.

Mit reagál erre az emberi elme? Találkozol valakivel akiben "felismered önmagad", hisz ezért kötöttetek lélek szerződést. Egy-egy ilyen lélek felismerés mély érzéseket hozhat felszínre. Amennyiben ellenkező nemű emberben ismeri fel önmagát a lélek, az sok esetben vonzódásként nyilvánul meg, és szerelemnek véli! Ilyen okok miatt érezheti az ember, több emberrel kapcsolatban is, hogy "Ő az igazi".

Akár előző, akár jelen életben negatív élmény hatására "leszakadt", vagy más lélekre bízott lélekrészek visszahívására, többféle lehetősséget biztosítanak az Égi segítők.

Az általunk kidolgozott módszerrel, a Lélekrész visszahívó táblázaton, vagy a Segítő Szetten keresztül a szivárványfény segítségével, a negatív lenyomatoktól megtisztítva segítik vissza az Égi segítők a lélekdarabot oda ahova eredendően tartozik.
Így annak az embernek, akinek a lélekrészét az általunk használt módszerrel segítik vissza, már nem kell újraélnie azt a fájdalmat, vagy negatív élményt, ami miatt kiszakadt belőle egy darab.

Tudom sok helyen elhangzik, hogy "szükséges" újraélni az előző életes traumákat, ahhoz hogy ki tudják tisztítani a lenyomatait a segítők. Amióta a szivárványfény segítségünkre van azóta a tudatosulás elegendő ahhoz, hogy a fájdalmas élmények újraélése nélkül tudják segíteni a lélekrészek visszahívását, a tisztítását a közreműködésünkkel.

A Lélek életei során bármikor önvédelemből, vagy küldetés vállalás miatt bízhatott másik lélekre, vagy Őrző lélekre akár lélek képességét, tudását, vagy valamilyen minőségét.

A Lélek teljességének eléréséhez mindegyik csakra akadálymentes működése szükséges.

Amikor a Lant csillagkép lényei megszállták Atlantiszt, (erről részletesen olvasható, A PLEJÁDOK FÉNYKÜLDÖTTEI című könyvben, melynek írója Amorah Quan Yin), azok, akik a fény oldalához hűek maradtak, és nem dőltek be a manipuláció hatásainak, kristály koponyákba rejtették, tudásaikat, képességeiket, hogy megvédjék attól, hogy a sötét oldal képviselői hozzá férjenek. 

A lélekrész visszahívás és befogadás egy folyamat, mert csak azt a részét tudja befogadni az ember, jelen testébe amivel megegyezik a rezgés szintje.

Arról, hogy milyen lélekrészekről lehet szó ITT talál bővebben leírást.

Mindazokat akiket érdekel, hogy mennyi, és milyen lélekminősége hiányzik, milyen jellegű blokk, átok, rontás akadályozza önnön részeinek vissza fogadását, a teljesség elérésében saját magát, és az Őseredet lélekpárját,
az alábbi elérhetőségen keresztül, információ-átadás kertén belül tudom informálni:
f.piramisenergia@gmail.com
Az információ-átadás folyamatáról ITT talál részleteket.

Az LVTERGY táblázat, vagy a Segítő Szettek, azaz a Lehívó Kulcsok segítségével megvalósítható.
A táblázatról leírást ITT talál.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

Az LVTERGY táblázat, vagy a Segítő Szettek használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

Tisztelettel Viki /Helqwyc/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.