Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2020. július 3., péntek

Több ezer oldás, tisztítás, negatív hatás semlegesítés EGY helyen.


Kedves Érdeklődő!


Érthető módon felmerülhet a kérdés egy-egy információ-átadás, vagy a  tanácsadás után, hogy miért a Fény Piramisban összesített energiákat javasolják az Égiek a hozzám fordulók nagy többségének, a kérdéses problémákkal kapcsolatban.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:
Miben különbözik ez a többi oldásra, tisztításra alkalmas rendszertől?

A titok az energiák tömörítésében is rejlik. Nincs hozzá hasonló!
Amikor 
2016 februárjában
 elkészült az LVTERGY Inga Táblázat a hozzá tartozó ingával, és az (alátét gyűrűvel) Fény Piramis Kapu, már akkor túlnőtt minden addig meglévő tisztító rendszeren. Az elmúlt években fokozatosan bővítettem, és tömörítettem a Fény Piramisból elérhető energiákat az Égiek javaslatait, és útmutatásait követve. Konkrétan egy közvetítő "kapocs" voltam az Égiek, és a Fény Piramis között.

A tömörítést úgy kell elképzelni, mintha a kezdeti időben egy nagy két-ajtós ruhásszekrény lett volna a tárhely, mely 1 MB-ot tartalmaz, és az évek alatt az 1 MB-os két-ajtós szekrényből lett egy 1000 GB-os pendrive. Ez csupán arányosítási szemléltetés!

A Nagy Tanács, és a Karma Tanács magához hívatta a Lelkeket az elmúlt években, és elmondták nekik lélekszinten a tisztulás ezen új lehetőségét.
Azokat a Lelkeket, akik a lehetőséget akkor lélekszinten kérték, az Őrangyalaik vezetik hozzánk.
Ezáltal nem én döntöm el kihez kerülhet LVTERGY Inga Táblázat, illetve Lehívó Kulcs, mert az már égi szinten döntésre került. (A dolgom ezzel kapcsolatban az, hogy aki hozzám fordul információért, vagy tanácsadásért, azt tájékoztassam az Égiek javaslatáról.)
A bevezetőben feltett kérdésre tehát a válasz:
Azért javasolják, mert sok olyan akadálya van, amit csak az összesített energiákból "összegyúrt" energia "koktélokkal" lehet megszüntetni.

Az már más kérdés, hogy emberi elmével ezt a jelzést ki hogyan fogja fel, hisz a segítség nem jár automatikusan ingyen senkinek.
Mégis miért kerülnek pénzbe a lehívó eszközök, ha az Égiek akarták, összesíteni az energiákat?
Miért érte meg az Égieknek megosztani az energiájukat a Fény Piramisban?
A választ IDE kattintva találod, bár itt sincs minden segítő létező megnevezve.
Miért nem jár ingyen ez a tisztulási lehetőség?
Ennek több oka van!
Az egyik:
A lehívó eszközök beszerzési díját a TEREMTŐ határozza meg, mint ahogyan azt is, hogy milyen típusú ásványokból készíthetem az ingákat, alátét gyűrűket (Fény Piramis Kapu), a Lehívó Kulcsok esetében az ékszereket is.
Az utam során követtem a kapott instrukciókat, javaslatokat, ebből kifolyólag betartom a Teremtő által meghatározott beszerzési összeg meghatározást.

A másik ok:
Minden ember, aki most itt él a Földön az életei során követett el bűnöket, vétkeket, esetleg szándékosan ártott is másoknak.
Lehetséges, hogy ebben az életben valóban tisztességesen próbált boldogulni, viszont a múlt tetteinek felelőssége, akkor is terheli.
Teljesen érthető, ha jelenleg áldozatnak érzi magát, hisz valóban ebben az életben a jó szándék jellemzi. Mivel minden éremnek két oldala van, ezért nézzük meg a másik oldalt is. Ezekben az esetekben arról is lehet szó, hogy a jó szándék, és a tisztességes hozzáállás a jóvátételi útjának a része. Így egyenlítheti ki a karmikus adósságait azok felé, akiknek ártott korábbi életei során. Ez a példa a legjobbik eset az e-fajta karmikus kiegyenlítésekre!
Érdemes az érintetteknek utána járnia, hogy mennyire sikerült már a kiegyenlítés, mivel olyan eset is van, amikor 1 kiegyenlítés teljesítése az érintettnek 10-15 évnyi idejét is igénybe veszi!
Fogalmazhatnék úgy is, hogy mindannyian áldozatok is, és elkövetők is vagyunk. Ez alól jelenleg nincs kivétel az itt élő emberek közül!
Áldozatnak azért is érezheti magát valaki, ha sok negatív teher van rajta, amit ráterheltek. A kiinduló ok feltárása ezekben a legnehezebb, hisz a sok következmény mind ott van, amitől meg kell szabadulni, hogy eljuthasson a kiinduló ok oldásához. Általában támadás áldozata lett az illető, és jogosan fel is háborodhat, ha például azt kapja az égiektől, hogy több év mire felszabadíthatja magát a megfelelő módszerek alkalmazásával.
Miért neki kell oldásokat csinálni, fizetni a segítségért, hisz ő az áldozat?
Igen ez jogos!
Viszont vagy tesz önmagáért, és esélye van megtisztulni, vagy várhatja míg azok, akik ráterhelték azt a sok mindent, majd "jó szívvel" leveszik róla. Tapasztalataim alapján nem fogják megtenni, hisz ha meg akarták volna szabadítani a terhek alól, akkor már megtették volna. Akit kiszemelt magának a negatív oldal, azt nem akarják engedni tisztulni, hisz akkor nem tudják rápakolni a szemetüket.
A kiinduló ok lehetett akár támadás, akár szabad akarati döntés, mindkét esetben a következmények hatására mindenki követett el hibákat. Abban az esetben is, amikor tényleg áldozat a kiinduló okban, akkor is a későbbi életei során rajta lévő hatások miatt már szándékosan árthatott másoknak. Azok mindenképp saját terhek függetlenül a kiváltó októl!

Az áldozat döntése meddig hagyja magát.
Mindenki kizárólag Önmagáért hozhatja meg azt a döntést, hogy szembenéz a múltjával, felveszi a kesztyűt, és tesz a saját szabadságáért, mely eléréséhez először jóvá kell tenni mindazt, amit mások ellen elkövetett. 

A harmadik ok:
Több életnyi szenvedés, küzdelem, áldozat, negatív tapasztalat szerzés, és tanulás áll mögöttünk, ezáltal ebben az életben képesek lettünk erre az összesítő, leföldelő feladatra, hisz több 100 Létező energiájának közvetítéséről volt szó.
A jelen életünk sem volt fáklyás menet, hisz több éves tisztulás kellett ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a feladatot. 3 éves munkánk eredménye az, hogy anyagi formában elérhetővé lett téve az a sok-sok energia, ami összesítve lett a Fény Piramisban. Az emberi közreműködésünk nélkül nem született volna meg ez a lehetőség, mely által egy-egy energia küldés során olyan energia "koktélt" képesek eljuttatni az érintettekhez, ami kitesz akár 10-15, egyes esetekben akár 20 meditációnyi dózist. Nem akármilyen meditációhoz hasonlítva, hanem olyanhoz, amiben például KRYON energiáival dolgoznak.
Annak érdekében, hogy úgymond bármikor rendelkezésre tudjak állni a szolgáltatásokkal, főállásban végzem a tevékenységem, egyéni vállalkozóként, így a vállalkozással kapcsolatos kötelezettségeim révén anyagi kiadásaim vannak. Gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy ez a mai viszonyokban mennyibe kerül. Én vállaltam ezt a kötelezettséget azért, hogy valóban a spirituális segítség nyújtással foglalkozhassak.
Ez a munkám, és a feladatom.
A beszerzési díjakat nevezhetjük munkadíjnak is, hisz a vállalkozásom révén munkaviszonyban vagyok. Ahogyan Te sem mennél el dolgozni ingyen, úgy tőlem se várd el, hogy ingyen álljak rendelkezésre...

A negyedik ok:
Sem a táblázat rendszer, sem az inga, sem a Fény Piramis Kapu, sem az ékszerek alapanyaga "nem terem csak úgy a fán". Vagyis költsége van az alapanyagok beszerzésének.

Akinek javasolják az Égiek valamelyik lehívó eszközt, és követi az útmutatást az eszköz beszerzése révén, az a személy a díj kifizetésével a több éves munkánkat honorálja, hisz a lehívó eszközök eszmei értéke túllép a milliós értékhatáron.

Néhány probléma, és akadály típus esetében a megoldások lehetőségét az Égiek védelmi okokból kizárólagosan a Fény Piramisban összesített energiákkal tudják biztosítani az érintettek számára.
Ezek a következők:
-Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrészek, Lélek-Én részek visszasegítése.
-Elvett, vagy ellopott lélekrészek visszasegítése, a benne lévő fájdalom lenyomatok szivárvány fénnyel történő tisztítása, és a negatív lenyomatok, minták hatásainak semlegesítése.
-Tudattalan tudatban (amely nem azonos a tudat alatti tudattal) raktározódott akadályok, blokkok oldása.
A tudat alatti, és a tudattalan tudat közötti különbségről IDE kattintva találsz részletesebb leírást.
-Feltételhez kötötten aktiválódó átkok semlegesítése, oldása, hatásainak érvénytelenítése.
Ide tartoznak még: feloldáskor aktiválódó átkok, valaki életét veszélyeztető átkok, feloldóra szálló átkok, kiépítéseket akadályozó átkok. Összevontan a negatív oldal "önvédelmi" átkai.
-Sötét varázslatok (nem azonosak a fekete mágiával) megszüntetése.
-Lélekváltás megvalósulás akadályainak megszüntetése.
-Ikerláng energia helyre rendezés segítése.
-Lélekláng tápláló szálak levétele, illetve kiváltó okainak megszüntetése.
-Azon akadályok megszüntetése, amire mások azt mondják "Nem lehet feloldani".
-Azon akadályok, blokkok oldásai, melyek meglétéről az oldás megkezdése előtt nem adnak információt, mivel a tudatosítás kizárólagosan az oldási folyamat alatt valósítható meg.
-Felszabadítás a mások által kibocsájtott gondolatok hatásai alól.
-Teljesíthetetlen, kiegyenlíthetetlen feltételek, illetve karmák oldása.
Mindegyik esetben több folyamat szükséges a teljes körű segítséghez, hisz más-más energia oldja a blokkokat, más tisztít, más semlegesít, más érvénytelenít, más töröl, más szükséges a test energia rendszereinek egészséges működésének helyreállításához.
 A blokk oldása, és a kiváltó ok megszüntetése nem ugyanazt jelenti, mivel egy-egy kiváltó okból akár több 100 blokk is lehet.
A lista nem teljes körű!

Saját esetem néhány példájával szeretném megmutatni mennyi segítséget kaptam a Fény Piramisban összesített energiákkal, melyeket máshonnan nem tudták volna számomra biztosítani az Égiek.
A példákban nem minden esetben a fenti listában szereplő akadály típusok szerepelnek.
Előzményként annyi információt megosztok, hogy az én esetemben 8 Ikerlelkem volt, és nem volt a Páromnál az Ikerláng-energiája. A számszerűsítés az elmúlt 4 és fél évre vonatkozik, és kizárólagosan a Fény Piramisból kapott segítségre korlátozódik.
Itt szeretném még megemlíteni, hogy a sok-sok oldási, tisztulási folyamat hatására, már közel 3 éve együtt vagyok az Igaz-Párommal, vagyis az Ikerláng-Párommal.

Lélekváltást akadályozó tényezők megszüntetésére:
542 folyamat, melyből 130 esetben Feltételhez kötötten aktiválódó átok is szerepelt, illetve 151 esetben volt Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrész visszasegítés.

Ikerláng-energia helyrerendezés segítésére:
500 folyamat, melyből 199 esetben Feltételhez kötötten aktiválódó átok is szerepelt, illetve 52 esetben volt Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrész visszasegítés.

A tudattalan tudatban raktározódott akadályok megszüntetésére:
549 folyamat, melyből 300 esetben Feltételhez kötötten aktiválódó átok is szerepelt.

Az ego központokat érintő akadályok megszüntetésére:
1009 folyamat, melyből 82 esetben Feltételhez kötötten aktiválódó átok is szerepelt, 120 esetben a tudattalan tudatból történt az oldás. Vagyis ezekben az esetekben nem volt lélekemlék, és csak az egonak titulált negatív megnyilvánulások (düh, harag, hibáztatás, gőg...) adtak jelzést arról, hogy valami nagyon nincs rendben.

Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrész visszasegítése (a fentieken kívül), illetve a koponyákba rejtett, az emberi test felrezegtetéséhez szükséges energia kódok lehívása:
70 folyamat.

Lélekláng tápláló szálakkal kapcsolatosan:
111 folyamat.

Elszakíthatatlan szál rendbetételére, helyreállítására:
63 folyamat, melyből 23 esetben Feltételhez kötötten aktiválódó átok is szerepelt.

Sötét varázslatok megszüntetésére:
699 folyamat.

Teljesíthetetlen karmákkal kapcsolatosan:
288 folyamat, melyből 161 esetben Feltételhez kötötten aktiválódó átok is szerepelt.

Teljesíthetetlen feltételekkel kapcsolatosan:
398 folyamat, melyből 98 esetben Feltételhez kötötten aktiválódó átok is szerepelt.

Egyéb más területeket érintő, Feltételhez kötötten aktiválódó átok semlegesítésére, és hatásainak érvénytelenítésére:
49 folyamat.
Így eddig a 4 és fél év alatt összesen 1042 ilyen típusú átkot sikerült semlegesíteni, és megszüntetni.

A megemlített folyamatokon kívül még sok-sok témakörre kaptam segítséget az összesített energiákkal. A 4 és fél év alatt több 1000 tisztítást valósítottam meg. Az esetek 50%-ban történ valamilyen lélekrész visszasegítése.

Nagyon drasztikus számadat következik. 57960. Ez a szám tükrözi mennyi oldást csináltam végig. Visszaosztva napi kb 35 folyamat, ami természetesen nem ebben a formában fedi a valóságot. Csupán jelzi, hogy a tömörítéseknek köszönhetően átlag napi 35 meditációnyi energiával tudtak dolgozni rajtam a Fény Piramisban összesített energiákkal.

Az energia rendeződési idő minden esetben más volt. 1-2 naptól, akár fél évig is eltartott, ettől függetlenül ez idő alatt is folytathattam a tisztulásom, csak épp más területre.

Szeretném kiemelni azt a fontos tényt, hogy a Fény Piramis energiáin kívül, amikor szükséges, akkor meditációkat, és egyéb más spirituális segítségeket is alkalmazok. Az Égiek javaslatát követem a több évnyi saját rendszer használat mellett is!
Olykor olyan meditációt javasolnak, ami már kb 10 éve lett lecsatornázva, és leföldelve rögzített hanganyag formájában. Már rég túl vagyok azon a dacoláson, hogy megkérdőjelezzem a javaslatokat, amiért ilyen rég lehozott energiát neveznek meg egy-egy folyamat teljes körűsége érdekében. Tudom, hogy azon a médiumon keresztül lehozták, és elérhetővé tették az energiákat akár CD formában, akár online, vagy letölthetős formában. Számomra akkor van itt az ideje, amikor megmutatják, és javasolják. Ezt tudomásul kell venni, ennyi az egész!

Szíves figyelmedbe ajánlom az általunk készített segítő eszközök, ékszerek használatát, mellyel a saját ütemedben, a mi személyes közreműködésünk nélkül veheted igénybe mindazt a segítséget, amit az adott eszközön, vagy ékszeren keresztül az Égiek biztosítani tudnak számodra a Fény Piramisban összesített energiákkal.
 A lehívó eszközök elérhető formái:
LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva találsz:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

-Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.

Egyéb segítőket, ékszereket a
V-V Kézműves Varázsékszerek
blogban találod, melyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el:
magyar-misztikus-kincsek


A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Elérhetőség:
 f.piramisenergia@gmail.com

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted, csak olvass, és hallgass meg.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
Kérem mielőtt megkeresel olvasd el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva érsz el:
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.
Köszönöm megtisztelő figyelmed!

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.