Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. július 10., hétfő

A Lehívó Kulcs használatának előnyei.





Kedves Érdeklődő!

A Lehívó Kulcs használatának egyik legfontosabb előnye, hogy minimális időráfordítással működik.
Mit is jelent ez?
Sokan vannak olyan élethelyzetbe, hogy nincs idejük oldásokkal, tisztításokkal foglalkozó programokra eljutni. A távolság, a családi körülmények, kisgyermek nevelés, vagy épp munkahelyi beosztás (műszakba járás, hétvégi munka) annyira lefoglalja a mindennapjait, hogy örül, ha otthon pihenhet kicsit, nemhogy több száz km-t utazzon egy programon való részvételért.
Igaz, hogy nagyon sok online meditáció elérhető már az interneten, de mindegyikre időt kell fordítani, hisz csak azokhoz jut el az adott meditációban lecsatornázott energia, akik meghallgatják. Ezzel nincs is semmi probléma, csupán azoknak okoz nehézséget, akiknek a körülményei nem teszik lehetővé, hogy egy-két órára egyedül lehessenek zavartalanul. Aki kisgyermeket nevel, vagy épp egy rossz párkapcsolatban él, hogy minden percéről be kell számolnia, vagy tiltja a partnere, hogy spirituális dolgokkal foglalkozzon, nekik nagyon nehéz a helyzetük.

Számukra is hatékony megoldás lehet a Lehívó Kulcs használata, hisz alkalmanként csupán néhány perces időráfordítást igényel a megfelelő bekódolás, amely akár több órás oldási, tisztítási folyamatot indít el. Ezalatt a több óra alatt nyugodtan teheti az ember a mindennapi dolgait.

Képzelje csak el, hogy bekódolja a Lehívó Kulcsát úgy, ahogy az ingája navigálja, elindít egy folyamatot, azután nyugodtan elmegy a munkahelyére, teszi a dolgát, majd hazamegy, elindít egy újabb folyamatot, elmegy a gyermekéért az oviba, vagy az iskolába, bevásárolnak, esetleg játszótérre mennek mielőtt haza indulnak. Estére elindít egy újabb folyamatot a Lehívó Kulcsával, aztán megnéz egy jó filmet, vagy olvas kicsit mielőtt lefekszik aludni. Mindent tehet úgy ahogyan szokta, közben oldódnak a karmái, a családi mintái, tisztulnak a csakrái, az aurája, és a többi energia rendszere. Olyan mint egy álom.....
Pedig ez már valóság...

A Lehívó Kulcs használata rendszeres, és tartós kapcsolatot biztosít viselőjének a Fény Piramissal.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:
A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Miért éri meg a Lehívó Kulcsot használni?

A Lehívó Kulcs használója a saját ütemében, az épp aktuális rezgés szintjének megfelelően tisztíthatja magát, minden élet területen, hisz mind az egészség, mind az emberi kapcsolatok, mind a párkapcsolat, mind az anyagi helyzet, és az életfeladat területén meg kell szüntetni minden ártó hatást, minden akadályt, és blokkot ahhoz, hogy elérhesse Önmaga egységét a Lélek jelen testében.

A blogban szereplő írásainkban feltüntetett blokkok, és akadályok megszüntetését, (melyek tájékoztatásul is kerültek nyilvánosságra) a Lehívó Kulcs használója tőlünk függetlenül meg tudja valósítani saját maga számára, Égiek útmutatását követve.
Ezáltal akár évtizedeket tud rövidíteni a saját tisztulási folyamatán!

A Lehívó Kulcsokkal lehetőség van például: 
-Házassági szerződések érvénytelenítésére,
-Családi karmák oldására.
-Családi minták oldására, melyek fontosságáról ITT talál írást.
-Lélekrészek visszahívására, melynek fontosságáról ITT talál írást.
-Védelmek kiépítésére, aminek a fontosságáról ITT talál írást.
-Energetikai kötelékek levételére,
- Ártó erővel tett akadályok megszüntetésére,
- Átkok, mágiák, bűbájok, sötét varázslatok semlegesítésére, hatásaik érvénytelenítésére,
(azoknak is amiknek az Ön, vagy a Párja Lelke volt az elkövetője, illetve azoknak is, melyeknek áldozatai),
-Magzati létben kapott blokkok oldására,
-Gyermek elvesztés miatti blokkok oldására,

Nyilván így is időbe telik, mégis érdemes átgondolni, hogy például hány életében veszített el gyermeket? Mennyit még várandóság alatt, és mennyit már azután hogy megszületett. Két külön kategória, hisz az első esetben a lelki fájdalom mellett, a nők esetében testi nyoma is van, ami jelen életben nemi szervi betegségként nyilvánulhat meg. Emellett azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi lélek volt, akivel a közös gyermekük fogant. Egy előző életes utazás során egy ilyen előző életes trauma nyomait tudják kitisztítani, meg rendezni a szülőtárssal kialakult esetleges karmákat, sérüléseket. Éppen ezért szokták mondani a meditációk közvetítői, hogy érdemes többször részt venni az ilyen meditációkon, hisz több mindenkivel kapcsolatosan lehet ilyen előző életes élmény.
Egy átlag példával szemléltetem a leírtakat:
Például 30 olyan élete volt, amikor elvesztette az akkori gyermekét, tegyük fel minden életben más lélek volt a szülőtárs. 30 különböző eset 30 különböző sérüléssel, lenyomattal, és esetleges karmikus következményekkel. Egyszóval 30 alkalommal szükséges az ilyen problémára irányuló meditáción részt vennie, mivel 30 különböző lélekkel kapcsolatos.

Aki már vett részt ilyen programon, az tisztában van vele, milyen részvételi díjjal vehetett részt a meditáción, és azzal is, hogy milyen gyakorisággal.
Így tudja, hogy mennye idejébe, és mennyi pénzébe került. Azt viszont nem tudja (ha dualitásban van), hogy az Őseredet Lélekpárjának (Ikerláng Pár) van-e hasonló akadálya, és azt sem, hogy Ő tisztítja-e magát.
A Fény Piramisban összesített energiák Lehívó Kulcsainak egy nagyon fontos előnye, hogy a használója a saját akadályain kívül, az Ikerlángja, azaz az Őseredet Lélekpárja azon akadályát is meg tudja szüntetni a sajátjával párhozamosan, amelyekhez a Fény Piramisban összesített energiákra van szükség, külön idő, és pénzráfordítás nélkül, ugyanis amikor saját magára kér tisztítást, bármilyen témakörben, akkor automatikusan az Ikerlángjának is viszik az energiákat.



Itt szokott sokakban felmerülni a kérdés, hogy vajon beleavatkozhat-e a Párjának a sorsába? Van aki elbizonytalanodik, mert sokan azt állítják, hogy ezzel megsérti a másik szabad akaratát. Ez egy NAGY BUTASÁG!!!
Többször vettem rész évekkel ezelőtt meditációkon, ahol több emberrel kapcsolatban kértem tisztítást. Volt benne párkapcsolatra irányuló, volt a testvéremmel, a szüleimmel, és volt, hogy olyan emberrel, akivel csak azt éreztem rendezetlen dolgom volt. Egyik médium sem kérdezte meg egyik érintett embert sem, hogy vajon Ő kéri-e az oldást. Egyiküket sem kereste meg sem személyesen, sem telefonon azért, hogy vajon emberként kéri-e a velem kapcsolatos karmák feloldását.

Még egy személyes tapasztalatom osztom meg példának:
Évekkel ezelőtt több esetben kértem ugyan attól a médiumtól egyéni oldásokat az Ikerlángommal kapcsolatban. Egyik alkalommal sem erősítették meg azon a médiumon keresztül, hogy ki is az én párom. Az oldások alkalmanként másfél órásak voltak, és csupán a harmadik alkalomkor közölték a médiumon keresztül az Égi segítők, hogy azt a körülbelül 15 perces tisztítási folyamatot a páromnak is megcsinálták. Az összes többi folyamatot viszont nem. Hozzáteszem ebben az esetben sem hívták fel az érintett férfit telefonon, hogy megkérdezzék, vajon kéri-e az adott energiákat. Egyszerűen tényként közölték, hogy neki is vitték az energiákat.

Egy másik példát kiemelve, a családi karmák, és a családi minták oldására irányítottan, a meditációkban a sajátját tudja mindenki lépésről lépésre oldani. Akinek viszont érintett a Lélekpárja a lélekváltás témakörében, (akár azért mert több megtestesülésben van leszületve, akár azért, mert nincs is leszületve) annak meditációs módszerekkel esélye sincs elérni az Ikerláng szerelmet ebben az életében, ugyanis akinek több megtestesülésben van a párja, annak mind a családi minták, mind a családi karmák száma hatványozottan jelentenek akadályt.
Akinek meg nincs leszületve a párja, az hiába is várja, hogy a párja tisztuljon.
A lélekváltás témájáról IDE kattintva talál írást.

Egyszóval minden joga megvan ahhoz, minden tisztulni vágyó dualitásban lévő Léleknek, hogy az Őseredet Lélekpárja=Ikerláng Párja akadályait megszüntesse a sajátjával együtt, ugyanis mindaz, ami az Ő akadálya, az  akadályozza az Ikerláng szerelem elérését.

A Fény Piramisban összesített energiák Lehívó Kulcsainak egy másik előnye, hogy pénzügyileg nagymértékű, és hosszútávú megtakarítás jelent a használata, ugyanis naponta akár 2-10 tisztítási folyamatot is megvalósíthat vele a használója.

Viszonylag alacsony árral számolva egy-egy oldási folyamatot, ami legyen például 3.000 Ft/ folyamat, napi 10 folyamattal számolva, egy nap alatt akár 30.000 Ft értékű oldást is meg lehet valósítani.
Abban az esetben, ha 10 napon keresztül, napi 10 folyamatot megvalósítanak a segítők a Lehívó Kulccsal, már meg is térült a beszerzési ára. 

Amennyiben naponta csupán 1 folyamatot indíthat el a Lehívó Kulcs használója, 3.000 Ft értékben számolva akkor is 3 hónap alatt megtérül a beszerzési ár.

Más nézőpontból számolva, az utóbbi példát, hogy naponta 1 folyamatot indíthat el a Lehívó Kulcs használója, 1 évre kivetítve:
3.000 Ft x 365 nap = 1.095.000 Ft.
Egy év alatt több mint 850.000 Ft megtakarítás.

Tisztába vagyok azzal a ténnyel, hogy ez a rövidke számolás túlzó példának tűnhet, és azzal is, hogy manapság 3.000 forinttért nagyon kevés spirituális szolgáltatást lehet igénybe venni, hisz az általunk biztosított távküldéses folyamatok közül is csak nagyon kevés az, amelyet 3.000 Ft/folyamat részvételi díjért biztosíthatunk.

Azoknak, akiknek a Fény Piramisban összesített energiák segíthetik a tisztulásukat, számíthatnak rá, hogy azért javasolják az Égiek számukra a Lehívó Kulcsok használatát, mert sok olyan jellegű akadálya van, amelyek megszüntetéséhez más módszerekkel nincs lehetősség.
A Fény Piramisban összesített energiák hosszútávon segíthetik az egyéni tisztulás útját.
Tudni kell a valódi tisztulások évekig eltartó folyamatok, hisz több száz, vagy akár több ezer emberéletben hozott rossz döntés, ártó tett, és/vagy cselekedet következményétől kellene megszabadulni, melyek ennyi életen keresztül halmozódva, kihatással vannak a jelenlegi emberi test láthatatlan energia rendszereinek működésére is.
Nem csak a lélekben vannak a terhek, hanem a sok "tároló helyen". Ilyen tároló helyek többek között az aura, a tudat alatti, a tudattalan tudat, a Ka-test, a csillagtetraéder is.
A következményeknek vannak külön mintái, és lenyomatai is, melyek mind mind máshol tárolódnak, éppen ezért a lélekből történő oldás CSAK a kezdeti lépések egyike.

A Lehívó Kulcsokkal mindazokat a tisztítási folyamatokat meg tudja valósítani a használója, melyekről az LVTERGY  Inga Táblázatról írt bejegyzésben írva van.
Az LVTERGY Inga Táblázatról részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsokról az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.
A Fény Piramis Kapu (alátétgyűrű) szerepéről, és használatáról IDE kattintva talál leírást.
Az Orgonit Rózsa szerepéről ITT talál tájékoztatást.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindez kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.

Kérem mielőtt megkeres olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

Elérhetőség:
f.piramisenergia@gmail.com

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.