Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2020. május 31., vasárnap

Miért a Fény Piramis? Miért lehet javasolt az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcs használata...

Kedves Látogató!

Valószínűleg többekben felmerül a kérdés egy-egy információ-átadás, vagy a  tanácsadás után, hogy miért is a Fény Piramisban összesített energiákat javasolják általam az Égiek, a kérdéses problémával kapcsolatban.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:
Hallgassa meg a TEREMTŐ üzenetét is, az alábbi videó linkre kattintva:
Miben más ez, mint a többi elérhető módszer?


Tudom sokan tudnak hatékonyan segíteni például:
Átkok, mágiák oldásában.
Rontások levételében.
Lélekrészek visszahívásában.
Léleksebek gyógyításában.
Aura, és csakra tisztításokban.
Fogadalmak, eskük oldásában.
A tudat alattiban raktározódott akadályok oldásában.
Hitrendszerek, hiedelmek oldásában.
Magzati létben, vagy születéskor kapott akadályok oldásában.
Az Alszemélyiségek közül a Belső Gyermek gyógyításában.
Önblokkok, Önelzárások oldásában.
Tértisztításban.
Itt ragadt lelkek fénybevezetésében.
Az itt felsorolt akadálytípusok a Fény Piramisban összesített energiákkal is megszüntethetőek, viszont ez csupán a Fény Piramisban összesített energiákkal megoldható problémák 8%-át teszik ki. Ez azt jelenti, hogy ezeken kívül az összesített energiák 92%-a más típusú problémák megoldására, megszüntetésére alkalmas, melyekről a blog írásain keresztül tájékozódhat.
Természetesen a Fény Piramis sem mindenható, így amennyiben az adott probléma megoldása szükségessé teszi, akkor más módszerekkel kiegészítve javasolt igénybe venni az energiákat.
Példának okáért nem helyettesíti a Pránát, az Arolót, a Méhgyógyítást, a kézrátétes Reiki kezeléseket, a Színterápiát, a Hangterápiát, az Aromaterápiát, a Kineziológiát, a Két-agyfélteke harmonizálását, az Agykontrollt, a Pszichológusok munkája által biztosított lehetőségeket, a Csontkovácsok munkáját, az Akupunktúrát, az Akupresszúrát, a Masszázzsal történő testkezeléseket, a Homeopátiás kezeléseket, a Bioenergetikai kezeléseket, a Kvantumgyógyítást, és azt a sok Meditációt sem, melyeket más médiumok, és gyógyítók által csatornáztak, és földeltek le. Nem helyettesíti más spirituális segítő alkotásai által biztosított energiákat sem. Gondolok itt az ékszerekre, mandalákra, festményekre, illetve más táblázat rendszerekre.

Visszakanyarodva a fenti kérdésre, miben más, és miért lehet, az hogy a Fény Piramisban összesített energiákat javasolják az Égiek?
Bizonyosan vannak más módszerek is, ahol több Égi segítő energiáját tudják egyszerre összpontosítani. Például egyes meditációk, ahol több segítő is hozza az energiáját a médiumon keresztül.
Arról, hogy mely Égi segítők osztották meg energiáikat a Fény Piramisban az alábbi linkre kattintva talál leírást:

Arról, hogy testvéremmel mi mindenben tudunk saját képességeinkből adódóan segíteni az alábbi linkre kattintva talál írást:

Tapasztalatból tudom olykor egy adott akadály megszüntetésére több segítő együttes ereje, energiája szükséges. Éppen ezért csak olyan közvetítőn, vagy segítőn keresztül tudnak segíteni az Égiek, aki képes egyszerre, egy időben egy helyre összpontosítani azt a bizonyos "erő-koktélt".
Azt is tudom saját tapasztalatból, hogy egy-egy ilyen közvetítés igazi erőpróba a közvetítőnek, mert ugyanúgy igénybe veszi a fizikai erőnlétét, mint egy kemény kétkezi munka. Testvéremmel mindketten sokszor közvetítettünk még a Fény Piramis érkezése előtt, és utána is amíg összesítettük az energiákat.
Ezen tapasztalataink alapján tudjuk, hogy amióta elkészültek az energiák lehívására alkalmas eszközök (LVTERGY Inga Táblázat, Lehívó Kulcs), azóta sokkal gördülékenyebb az energia küldés, és amikor magunkra dolgozunk számunkra az energia fogadás is.

Amennyiben a segítséget kérő számára az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcs használata a javasolt, akkor arról van szó, olyan energiák kombinációi szükségesek a problémái megszüntetésére, melyek a Fény Piramisban vannak megosztva, és onnan hívhatók le. Amennyiben a fentiekben található linkekre kattintva elolvasta az ott leírt információkat, akkor láthatja mennyi Égi segítő által megosztott energiáról, és a Mi saját képességeinkből adódó energiáról van szó, és ezekből mennyi féle "erő-koktél" összpontosítható.

Tételezzünk fel egy kényes problémát példaként!
Az érdeklődővel közlik rajtam keresztül, hogy nincs nála az ikerláng-energiája.
Az ikerláng-energia egy részét elvette a negatív oldal.
Egy részét atlantiszi kristálykoponyába rejtették.
Egy részéből Lélekláng tápláló szálat tartanak fent.
Egy rész energiájából szerelmi kötéseket, vagy szerelmi mágiákat, esetleg bűbájokat kreáltak.
Az ikerláng helyre-rendezés ez esetben igen bonyolult, és hosszadalmas, hisz minden kiváltó okot, és minden következményét meg kell szüntetni annak érdekében, hogy a helyre-rendezés megvalósulhasson.
Milyen következményekről lehet szó?
Ha csak abból az egy részből indulunk ki, amiből szerelmi bűbájokat, mágiákat, kötéseket kreáltak, akkor több másik lélek is érintett, akiknél felhasználták a kreált energiákat.
Az ilyen esetekben a hagyományos mágia, vagy kötés oldás nem hoz megoldást, hisz nem az érdeklődőn van kötés, vagy mágia, hanem az Ő energiájából kreálták. A másik fontos tudnivaló, hogy az ilyen típusú terhek a tudattalan tudatban raktározódnak.
A sok manipulatív szerelem érzés a többi lélektől mind-mind szennyezi az ikerláng-energiát, sőt a manipulatív szerelmek hatására tett fogadalmak, eskük, ígéretek, stb. is. Nem beszélve a felhalmozódott karmikus örvényekről.
A Lélekláng-tápláló szál esetében is lehetnek hasonló terhek.
Az atlantiszi kristály koponyába rejtett rész esetében is először a következmények oldása a mérvadó.
A negatív oldal által elvett rész esetében a hiányból, és a sérülésből származó akadályok, blokkok kihathatnak akár a test energia-rendszereire is.
Röviden összefoglalva az Égiek okkal javasolják a Fény Piramisban összesített energiákkal való folyamatokat!
A javaslat senkit nem kötelez semmire.
A javaslat elfogadása, és betartása, vagy épp figyelmen kívül hagyása minden érdeklődőnek saját felelőssége.
Ez utóbbi esetében, ha eltér az érdeklődő a javaslattól, és olyan segítséget vesz igénybe, ami nem alkalmas a probléma megszüntetésére, annak következményei kizárólag az Ő felelőssége!

A példánál maradva, az ilyen kaliberű problémák megszüntetésére az oldási folyamatok az általunk készített segítők használatával is eltarthatnak hosszú hónapokig. Más módszerekkel a példában említett problémák nem szüntethetők meg!!!
Itt ismét feltehető néhány kérdés...
Miért kerül pénzbe a Fény Piramisban összesített energiák használata? Miért van az, hogy CSAK itt vannak kizárólagosan megosztva bizonyos energiák?
A "Magunkról" írásban már olvashatta mindazt, amiben saját képességeinkből adódóan segíteni tudunk.
Mint, ahogy sok segítő léleknek van egyedi képessége, így nekünk is van. Mi több évet dolgoztunk azért, hogy mások számára elérhetővé tegyük mindazt az energiát, amivel segíteni tudunk. A példában említett problémák megszüntetése a mi lélekképességeink energiája nélkül nem oldható, ami azt jelenti, hogy az úgynevezett "erő-koktél" része.
Védelmi okokból a lelkeink a Fény Piramison keresztül tették elérhetővé az energiáikat.
Aki használja az energiákat, az úgymond használja a kiépített hálózatot, melyet a mi közreműködésünkkel építettek ki. Ezáltal nem csak az energiáink megosztásával járultunk hozzá a rendszer megalkotásához, hanem több évnyi fizikai munkánk révén is.
Az általunk készített segítő eszközök, vagy a szolgáltatások (programok) díjának küldésével,
értékeli mindazt a munkát, amellyel ezt a hálózat használatot lehetővé, és elérhetővé tettük!!!

Az általunk készített segítő eszközök, ékszerek használatával a segítséget kérő a saját ütemében, a mi személyes közreműködésünk nélkül veheti igénybe mindazt a segítséget, amit az adott eszközön, vagy ékszeren keresztül biztosítani tudunk számára.
 Elérhető formái:

LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

-Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.

A segítőket, ékszereket a

V-V Kézműves Varázsékszerek
blogban találja, melyet az alábbi linkre kattintva ér el:
magyar-misztikus-kincsek


A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Érdeklődés, és megrendelés az alábbi címen:
 f.piramisenergia@gmail.com
Kérem mielőtt megkeres olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti, csak olvasson, és hallgasson meg.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Köszönöm megtisztelő figyelmét!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.