Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Mivel nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán a tavgyogyitas.13@gmail.com címre nekünk küldött email-ekre válaszolunk.

Tisztelettel Viki /Helqwyck/, és Vica /Ewyta/.


2020. május 20., szerda

MILYEN ÉRTÉKET REJT ÁR?

Kedves Látogató!
Néhány kérdés feltevéssel kezdeném ezt a bejegyzést.
Önt milyen gondolatok foglalkoztatják, amikor szembesül egy vágyott termék beszerzési árával???
Ha túl soknak találja a feltüntetett árat, akkor csalódott?
Netán dühös??
Ha reálisnak találja, akkor gondolkodik még a beszerzésen, vagy egyből megveszi?
Ha az Ön számára olcsónak tartott árral szembesül, akkor azonnal lecsap rá? Esetleg felméri annak az eshetőségét, hogy vajon miért csak ennyi az ár? Kifutó termékről van e szó, vagy esetleg hibás a termék? Talán valamilyen exrta akció?

Szokta Ön a feltüntetett árak mögött figyelni a termék értékét?
Elszokott gondolkodni azon mennyi ember munkája állhat egy-egy termék ára mögött?
Bele szokott abba gondolni, hogy milyen jellegű munka folyamatok azok, melyek végeredménye az Ön által vágyott termék?
Ön tudná e mindennaposan azokat a munkálatokat végezni?

Ha élelmiszeripari termékről beszélünk, akkor ott a gazdák, a termelők munkájával kezdődik a dolog.
Alap élelmiszer a kenyér. Mi is kell a kenyérhez. Liszt, víz, élesztő, és nem utolsó sorban egy kemence, illetve mindazok az emberek akik elvetik, és learatják a búzát, a malmokban dolgozók akik a búzát lisztté őrlik, akik az élesztőt előallítják (bevallom nem ismerem az előállítási folyamatot, ezért nem térek ki rá), akik a kemencét megépítették, és akik elkészítik a kenyeret a pékek. Ahhoz, hogy a boltokba eljusson kellenek a szállítók. A boltokban pedig az ott dolgozók.
A mindennapok emberének annyi a dolga, hogy a pékségekben, vagy a boltokban kifizeti a választott kenyér árát.
Az az ár tartalmazza a felsorolt emberek munkadíját, az elkészítés, és a szállítás energia költségét (üzemanyag költség; közüzemi szolgáltatók) is.
Ön tudná a termelő, a pék, a szállító, a boltos munkáját végezni mindennaposan? Esetleg a közüzemi szolgáltatók munkáját? (Természetesen a kérdés csak azoknak aktuális akik nem ezekben a munkakörökben dolgoznak.)
A kenyérhez kell a víz. Természetes, és megszokott, hogy a csapból víz folyik. Az is, hogy elektromos áram van, illetve fűtési lehetőség. A kemence vagy árammal, vagy gázfűtéssel üzemel. Bizonyosan van ettől eltérő is, de erre nem térnék ki. Maradjunk  a közüzemi szolgáltatóknál. Több száz ember dolgozik országszerte éjjel, és ünnepnapokon is azért, hogy ezek a szolgáltatások zökkenőmentesek, és folyamatosan biztosítottak legyenek mindannyiunk számára.
A felsorolásom még mindig hiányos, hisz a kemence építőkre nem is tértem nagyon ki, illetve az autóiparra, hisz autó nélkül manapság elég macerás a szállítás.
Szó mi szó egy kenyérből indultam ki, és már elég sok munkakör megemlítésre került általa.
Ön végig szokta ezeket gondolni amikor megveszi a napi kenyerét?

A fenti kérdések szintúgy feltehetők a közüzemi szolgáltatásokkal, egyéb szolgáltatásokkal, a szellemi termékekkel, a műalkotásokkal, az építőiparral stb. kapcsolatban is.

Egy más jellegű példa következik:
Annak a lehetőségéhez, hogy most ezt az írást olvassa, sok ember munkája volt szükséges. Az az eszköz amin keresztül most olvas, (akár mobil telefon, akár asztali számítógép, akár laptop) sok ember munkájának összetett eredménye. A mérnökök akik kitalálták és megépítették az eszközöket. A gyárak ahol tömegesen gyártják őket, minden apró alkatrészt külön, majd azok akik összerakják. Persze itt lehet azzal jönni, hogy gépsorokon végzik a munkát, de azt a gépsort is emberek építették ezt nem szabad elfelejteni. Az internet hálózat feltalálása, kiépítése szükséges volt, a folyamatos karbantartása mai napig szükséges, ennek az írásnak az olvasásához. Illetve a sok programozó, grafikus munkája, mely lehetővé tette azt, hogy az internetes felületek íly módon használhatók legyenek.
És kellettem én, hogy ezt megírjam, és közzétegyem.
Ön az eszköze megvásárlásakor kifizette a vételárat. Az internet hálózat használatának pedig fizeti a díjját. Így tudja most ezeket a sorokat olvasni.
Sok egymásra épülő lépés összességének eredménye ez. Bármelyik kimaradt volna, akkor nem így lenne, ahogyan most van. Ezért van értéke, mert egyik nem működik a másik nélkül.

A szellemi munka nem csak az írókra, költőkre, tudományos területen dolgozókra, irodai munkát végzőkre, pedagógusokra, előadóművészekre érvényes.
Nagyon sok spiritualitással foglalkozó emberre is vonatkozik, hisz sokuknál energetikai szinten zajlik a munka, és nincs konkrét anyagi-kézzel fogható termék.
Bár meg kell mondjam számomra a "termék" kifejezés nemigazán takarja be azt a fogalmat, amit egy-egy spiritualitással foglalkozó ember alkot. Sokkal több annál!
Gondolok itt a mandalákra, a festményekre, a szobrocskákra, a hanganyagba rögzített meditációkra, az ásványból-a drótból készült ékszerekre, dísztárgyakra, a hangtálakra, könyvekre, kártyákra, orgonit csodákra...és még sorolhatnám...
Azok, akik csak energetikai szinten végzik a tevékenységüket, nem kevesebbek azoknál akiknek van "kézzel fogható termékük". Itt egyáltalán nem a versengésről szól a dolog. Csupán arról szól, van akinek így kell megvalósítani, van akinek úgy.
Valójában mindannyian egy egész részei, és mindenkinek értékes a munkája, mely az Ő egyéni feladata.

Visszatérve az árhoz, az értékhez, és a pénzhez.
A pénz egy semleges fizető eszköz, mely lehetővé és gördülékennyé teszi az adok-kapok egyensúly fentartását.
Egy termék, vagy szolgáltatás árának megfizetésével 
értékelve van mindazok munkája, akik ezt lehetővé, és elérhetővé tették!!!
Az eszmei érték általában minden terméknél, szolgáltatásnál sokkal több, mint az a tényleges ár, ami az úgynevezett fogyasztói ár.
A fogyasztói társadalom elnyomja az igazi értékét a dolgoknak.
Sajnos az is tény ebben a fogyasztói társadalomban, hogy "bértől, fizetéstől" függővé van téve, és kellőképpen korlátoz sokakat.
Ön hogy érzi, az Ön munkáját értékelik?
Az a társadalmi "norma" "a munkahely a lényeg", nem pedig az ember egyéni útja. Beskatulyázva élik le sokan az életüket, végig gürizve egy olyan munkahelyen, amitől gyomorgörcsöt kaptak már évekkel ezelőtt, "DE muszály, mert nincs másik hely"...
Mindig van másik lehetőség, van másik munkahely, csak az a kérdés elég bátor e kitörni a skatulyából, és bele mer e vágni az ismeretlenbe, hogy felfedezhesse önnön értékét, értékeit, vagy /bocsánat ez durva lesz/ leértékelve, áron alul eladja magát annyi pénzért, ami arra talán elég, hogy vegetatívan szűkölködve éldegél belőle.
Itt szokot az a kérdés következni: "De milyen lesz? Mi vár majd rám? Mi lesz velem?"
Azért hívják ismeretlennek, mert azt senki nem tudhatja előre milyen következményei lehetnek egy-egy döntés meghozatalának, azt sem milyen változások lépnek életbe az egyén életébe.

Kiinduló támpontokat adhatnak az Égiek általam, információ átadás, és a tanácsadás keretein belül, melynek részleteit IDE kattintva találja!

Amikor én belevágtam az ismeretlenbe nekem sem mondta meg senki előre mi minden vár rám, mi mindennel kell szembenéznem, mi mindent kell megoldanom ahhoz, hogy rátaláljak arra ami valójában a feladatom itt és most a Föld nevű bolygón.
Bármilyen formában kértem segítséget azoktól, akik már járták az útjukat, mindig csak a következő lépésről adhattak némi információt. És ezzel nincs is semmi baj, hisz a legtöbbször csak annyit kell tudni, amit épp aktuálisan meg kell oldani. Így sem volt könnyű, hisz nagyon sokszor megkaptam azt a választ, hogy "kész vagyok". Ebből sok csalódásom volt, mert én kis naív tényleg elhittem, hogy kész minden....miközben csupán arról volt szó, hogy az a következő lépés KÉSZ VAN. Ezen "felháborodásom okán" van az, hogy én úgy kértem az Égi segítőket, hogy annak aki rajtam keresztül kér információt, és tanácsot a problémájával kapcsolatban, annak a lehető legtöbb mindent közöljenek, mert én nem szeretnék senkinek olyan segítséget adni, ami csak egy-két lépésre szól. Bár tudom sokakat lesokkol az a sok infó ami hirtelen a "nyakába borul", de az igazság az, hogy azok akkor is ott vannak amikor nem tud róla.
Vissza kanyarodva az "ismeretlenre", az hogy megkapja valaki az információkat, az nem jelenti azt, hogy arról adnának tájékoztatást, hogy pontosan milyen változások léphetnek életbe az egyén életében.
Az információ-átadást, és a tanácsadást azok figyelmébe ajánlom, akik fel tudják mérni annak az értékét milyen lépéselőnyt jelent hosszútávon az a sok információ a megoldások felé, amit átadhatok számukra.

ADATKEZELÉS
Az aktuális programokat a blog jobb oldalán a "Programok" cimkében találja.

Az általunk készített segítő eszközök, ékszerek használatával a segítséget kérő a saját ütemében veheti igénybe mindazt a segítséget, amit az adott eszköz, vagy ékszer biztosítani tud számára.
Ennek elsődleges elérhető formája az LVTER Gyógyító Táblázat melyről részletesebb leírást: ITT talál.
A táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült ékszerek, mandalák azaz Lehívó kulcsok.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.
Ezeken kívül a rendelésre készült beaktivált ékszerek, melyekkel egy-egy kiemelt probléma megszüntetésére van lehetőség.
A segítőket, ékszereket a
V-V Kézműves Varázsékszerek
blogban találja, melyet az alábbi linkre kattintva ér el:
magyar-misztikus-kincsek.blogspot.hu 

A FÉNY PIRAMISRÓL ITT TALÁL LEÍRÁST!
A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, gyógyítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő gyógyításokat!

Érdeklődés, és megrendelés a tavgyogyitas.13@gmail.com címen.
Köszönöm megtisztelő figyelmét!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.