Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. augusztus 14., hétfő

Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekdarabok, lélekrészek visszahívásainak lehetőségei.



Kedves Érdeklődő!
Alábbiakban Ewyta írását olvashatja:

-Atlantisz hanyatlása idején sok Lélek, kristály koponyába rejtette tudásait, képességeit, lélekrészeit, hogy megvédje attól, hogy a sötét oldal képviselői hozzá férjenek.
Mindazok, akik akkor bármit is elrejtettek, vagy az elrejtésre megbíztak olyan Lelket, aki képes volt biztonságba helyezni a lélekrészeket, lélekdarabokat Atlantisz Ősi Koponyáiban, ők tudták, hogy abban az életükben, és mindaddig, amíg lehetőségük nem nyílik a visszahívásra, ezen tudásaik és képességeik, lélekrészeik nélkül kell boldogulniuk.
Most itt a Földön viszonylag sok ember érintett abban, hogy valamely tudása, képessége, és egyéb része Atlantiszi kristály koponyában van, és várja a biztonságos visszahívást.
Nem csak a spirituális területen tevékenykedő embereknek vannak részei a koponyákban.
Néhány példa, hogy milyen lélekrészekről lehet szó:
-Öngyógyító képesség,
-Tisztán hallás, vagy látás képesség, és tudás a képesség használatához,
-Őstudás,
-Női-férfi minőség,
-Gyógyító képesség, és tudás a képesség használatához,
-Nőiesség képesség, férfiasság képesség,
-Ikerláng, Ikerláng energia részek,
-Lélek-Én részek.

A lista ITT folytatódik!

Sokáig sorolhatnám a felsorolást, a lényeg, hogy akár képesség hiányzik, akár tudás amivel az adott képességet használni tudja a lélek a fizikai testén keresztül, mind mind akadályozza a teljes Önvaló elérését, úgy ahogy a minőségek hiánya is. 
Sok-sok meditáció és egyéb módszer dolgozik arra, hogy felébressze a minőségeket, elsősorban a nőiességre irányítva, viszont akiből hiányzik, nála az ébresztés mindaddig nem történik meg, amíg vissza nem hívja a megfelelő módszer segítségével Önnön részeit.
Ez vonatkozik a képességekre, tudásokra, és "kulcsokra" is.
Öngyógyító módszerek sokasága került már nyilvánosságra, akinél nem hozott eredményt, belőle valószínűleg hiányzik ez a része.
Mindaz az energia, amit bármilyen meditáció, vagy egyéb módszer alkalmával megkap az aki végig csinálta, mind rendelkezésére áll, viszont mindaddig nem tud beépülni amíg hiányzik az a minőség, vagy képesség, aminek a felébresztésére a meditáció irányult. 

Az Egylélek egyensúly csakra a lélekrész hiányosságokat jelző csakra, mely a női-férfi energiák kiegyensúlyozásának csakrája is.
Az esetleges egyensúlytalanságot, melyek lélekrész hiányosságokból is fakadhatnak, fájdalommal jelzi.

A testen az Egylélek egyensúly csakra a gyomorszáj magasságában található, így a gyomorszáj tájékán jelentkező fizikai elváltozás nélküli fájdalom lélekrészek hiányosságára való figyelem felhívás is lehet!

Atlantisz ugyan elbukott, de a koponyákat kimenekítették, és a Föld különböző pontjain elrejtették.
2014 nyarán kerültem kapcsolatba az Atlantiszi kristály koponyákkal, és azóta vagyok képes a bennük elrejtett lélekrészek visszasegítésére.
Azt, hogy az Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrészek visszahívására, visszafogadására ki mikor áll készen, azt
Agiel mesterangyal (az isteni szellem angyala),
Barakiel mesterangyal (az isteni világosság angyala),
Zagzagel mesterangyal (az isteni bölcsesség angyala)
bírálják el, és a visszasegítésre az engedélyt is ők adják.

Ezen képességemet megosztottam a Fény Piramisba.

A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:

A lélekrész, és a lélekdarab visszahívás és befogadás egy folyamat, mert csak azt a részét tudja befogadni az ember, jelen testébe, amivel megegyezik a rezgés szintje.
A rezgés szintekről részletesebb leírást ITT talál.

A pontosság kedvéért különbséget kell tenni a lélekrész, és a lélekdarab között!
A lélekrész valamely lélek minőséget, képességet, tudást, vagy "kulcsot" jelent.
A lélekdarab megfogalmazása ettől bonyolultabb, mivel egy lélekdarab jelentheti valamelyik lélekrész darabkáját, de jelentheti azt is, hogy a lélekdarab több lélekrészből is tartalmaz darabokat.

A blog írásaiban a lélekrész, és a lélekdarab általánosított megfogalmazásban értendő.

Az élet bármely területén érzékelhető elakadás oka lehet az, hogy soron következőnek vissza kellene hívni egy részét, vagy képességét, tudását a kristály koponyákból. Az elakadás akár az életfeladat megvalósításának útján, az önmegvalósításban, akár a magánéletben, a párkapcsolatban, vagy a szerelemben nyilvánul is meg, a megléte fel akarja hívni a tudatos én figyelmét a következő lépés megtételére, vagyis a kristály koponyába rejtett lélekrész biztonságos visszahívására.

A Lélek a Csecsemőmirigy csakrán keresztül, érkezik a testbe, és ott is távozik. Ez a csakra a Lélek kapuja.
A Csecsemőmirigy csakra megnyitása, és szükség esetén tisztítása, gyógyító, harmonizáló energiákkal történő kezelése egy alap ahhoz, hogy a testben élő Lélek fogadni tudja az Atlantisz kristály koponyába rejtett lélekrészeit, lélekdarabjait, illetve bármely más térben, időben, vagy síkon, és dimenzióban ragadt lélekrészét, lélekdarabját.
Ahhoz, hogy az Atlantiszi kristály koponyába rejtett tudásukat, képességeiket az érintettek, jelen életbe vissza tudják hívni, és be tudják fogadni, a Csecsemőmirigy, a 3.szem, Torok és Korona csakrán kívül az Alta-major, és a Veleszületett tudást befogadó csakrát is fel kell készíteni. Megnyitni, tisztítani, rendbe tenni, aktiválni, és harmonizálni a szükséges funkcióikat.

A Csecsemőmirigy csakra, a 3.szem csakra, a Torok csakra, a Korona csakra, az Alta-major csakra, és a Veleszületett tudást befogadó csakra megnyitásnak, illetve a lélekrészek, lélekdarabok visszafogadásának NINCS testi értelemben vett tünete, éppen ezért úgynevezett tisztulási tünete sincs!
Az akadály megszüntetéseknél, illetve a sérülések kezelésénél érzékelhető a csakrák környékén rövidebb ideig tartó enyhe szúró, vagy feszítő érzés a folyamatok ideje, illetve az energia rendeződési idő alatt.
Ezekben az esetekben tisztulási tünetként minden folyamat után jelentkezhet 1-2 napig enyhe hasmenés, esetleg minimális hőemelkedés.

Az említett csakrák elhelyezkedése a testen:
A Korona csakra a fejtetőn található.
A 3.szem csakra a szemöldökök között helyezkedik el.
Az Alta-major csakra a bal fül mögött, a Veleszületett tudást befogadó csakra a jobb fül mögött található.
A Torok csakra az Ádámcsutka felett van.
A Csecsemőmirigy csakra a szegycsont felső részén helyezkedik el.

Minden egyéb tünet jelentkezése már NEM tisztulási tünet, hanem egyéb meglévő akadályra való figyelmeztetés, mely további energetikai kezeléseket, illetve akár orvosi kezeléseket is indokolttá tehet!

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az említett csakrák testi elhelyezkedésének területén jelentkező fájdalom mögött egyéb energia rendszereknek a blokkolt működése, illetve sérülése is állhat.
Bármely tünet jelentkezése, illetve a fájdalom fennmaradása esetén a kiváltó okok feltárására az információ-átadás keretein belül áll módomban tájékoztatást kérni az Égiektől! Javaslataikat a tanácsadás keretében továbbíthatom!
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.
Köszönöm a megértést!

 Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrész, vagy lélekdarab visszasegítésére biztosítok lehetőséget abban az esetben, amennyiben a visszahívást, visszasegítést megelőző folyamatok száma nem lépi át a 7 alkalmas határt.
A folyamatok kerub védelemmel biztosítottak.

TÁVBÓL TÖRTÉNŐ ENERGIA KÜLDÉSSEL BIZTOSÍTOM EZT A LEHETŐSÉGET, AZ ENERGIÁK A FÉNY PIRAMISON KERESZTÜL ÉRKEZNEK!

Az energiák fogadásához NINCS szükség meditatív állapotra.
Nyugodtan intézheti mindennapi dolgait a folyamat(ok) ideje alatt.

Részvételi díjak.

-Visszasegítést, visszahívást megelőző, akadályok megszüntetéseire irányuló előkészítő folyamatok díja: 3.000 Ft/alkalom.
-Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrész visszasegítése: 10.000 Ft/ alkalom.
-Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekdarab visszasegítése: 10.000 Ft/ alkalom.

A visszasegítést, visszahívást megelőző, előkészítő folyamatok esetében az intenzív energia küldési idő 3 óra/alkalom!
Egyénileg eltérő az akadályok száma, éppen ezért egyénenként változó az, hogy kinek mennyi alkalom szükséges a megelőző problémák megszüntetésére.

Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrész, vagy lélekdarab visszasegítésének folyamata esetében az intenzív energia küldési idő alkalmanként, és egyénenként változó.

Fontos a bő folyadék bevitel az energia fogadás napján, és az azt követő napokon!
A teljes energia rendeződési idő a visszasegítést követően 30-100 nap között várható.

A távból biztosított folyamatok meghatározott céliránnyal indíthatók.
A Csecsemőmirigy csakra, és a fent említett többi csakra egyéb sérüléseinek kezelésére nem terjed ki ez a folyamat, illetve a csecsemőmirigy csakra lélekrész, vagy lélekdarab visszafogadását biztosító funkcióját akadályozó negatív ártások megszüntetése is célirányos, és nem terjed ki az egyéb funkcióját akadályozó negatív hatások megszüntetésére!
Köszönöm a megértést!

Atlantiszi kristály koponyákba rejtett lélekrésze egyénenként bárkinek lehet, akár több 10-es, 100-as nagyságrendben is.
Az alkalmankénti visszahívások során az Égiek, és a saját Lelke az mindenkinek, akik eldöntik, hogy az egyén mely lélekrésze, tudása, vagy képessége az, amelyiknek a visszahívása megtörténhet soron következőleg.
Ennek értelmében az emberi akaratnak, és kívánságnak nincs hatásköre eldönteni azt, hogy melyik lélekrész kerülhet vissza az érintetthez.

A visszahívások után a változások, a fentiek figyelembe vételével, sok esetben nem az emberi elvárásoknak, és akaratoknak megfelelően érkeznek, hanem a Lélek magasabb szintű akaratának megfelelően, melynek értelmében a Lélek egyéni feladatai, küldetései, vállalásai a mérvadók.
Ennek tényét kérem elfogadni, hisz minden Léleknek, aki most itt él a Földön, meghatározott feladata van, és ennek a feladatnak a teljesítése, megvalósítása a Lélek elsődleges célja!
Az emberi tudatosságnak meg kell tanulnia a saját Lelkével együtt működni, hisz ez egy nagyon fontos lépés a test-lélek-szellem egységnek az eléréséhez vezető úton.

FONTOS!
Az LVTERGY Inga Táblázat rendszert, és a Lehívó Kulcsokat használók a folyamatokat meg tudják maguknak valósítani az Égiek útmutatását követve!

Atlantiszi Kristály Koponyába rejtett lélekrész, vagy lélekdarab visszahívására a jelentkezés módja, és feltétele:
-Az alábbi email címre írt üzenetben teheti fel kérdését arról, hogy érintett e a program témakörében:
f.piramisenergia@gmail.com
Kérem mielőtt jelentkezik olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:
ADATKEZELÉS
-Válaszban tájékoztatom arról, hogy Önnek van e lélekrésze, vagy lélekdarabja Atlantiszi kristály koponyában, és arról is, hogy a fentiekben felsorolt mesterangyalok elbírálása szerint készen áll-e a visszahívásra, visszasegítésre, és hogy megadják-e az engedélyt a folyamatok elkezdésére.
A tájékoztatás kiterjed arra is, hogy az Ön esetében amennyiben akadályokról is kapok információt a Teremtőtől, akkor mennyi folyamat lenne szükséges ahhoz, hogy eljuthasson a visszahívás folyamatáig.
A tájékoztatás kiterjed az egyéni folyamatok megvalósításának időbeli meghatározására is.
A részvételi díj meghatározása egy összegben történik, ezekben az esetekben nincs részletfizetésre lehetőség, mert a folyamatok egymásra épülnek.
Válaszom nem kötelezi semmire.
A távból történő energia küldésekkel megvalósítható folyamatok csak akkor kivitelezhetők ebben a formában, amennyiben a megelőző folyamatok száma nem lépi át a 7 alkalmat.
-Amennyiben részt kíván venni a részvételi díjas programon, a következő emailben kérem küldje el a számlázáshoz szükséges adatait:(/magánszemély/ név, cím).
Kizárólagosan magyarországi forint számláról érkező utalást fogadhatok, és magyarországi címre állíthatok ki számlát.  
Ennek hiányában
NEM ÁLL MÓDOMBAN BIZTOSÍTANI AZ ENERGIA KÜLDÉSEKET!
-Válaszban küldöm az utaláshoz szükséges számlaszámot.
Számomra nagyon fontos, hogy az érdeklődő biztos legyen benne, hogy valóban igénybe kívánja venni a szolgáltatásomat, ezért minden esetben megvárom a
SZÁNDÉK NYILATKOZATÁT!
A szándéknyilatkozatról IDE kattintva talál tájékoztatást.
-A részvételi díj megérkezte után megírom az Égiek által meghatározott energia-küldés kezdő időpontját, mely a részvételi díj érkezésének napját követő 2.-5. napban várható.
Kérek minden jelentkezőt, hogy a díj utalásának elindításáról jelezzen nekem email-ben.
Ezen kérésem oka a KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGA, melyről IDE kattintva talál részleteket.

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, akadály megszüntetések, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő kezeléseket, gyógyításokat!

Amennyiben az Atlantiszi kristály koponyába rejtett lélekrész, vagy lélekdarab visszasegítésének megvalósításához a megelőző folyamatok száma átlépi a 7 alkalmat, akkor már a Fény Piramisban összesített energiák lehívására alkalmas eszközök valamelyikének saját kezű használata javasolt.

A lélekrésze, lélekdarabok visszahívását, befogadását akadályozó blokkok oldása, tisztítása, és a negatív hatások megszüntetése egyénileg, saját kezű használattal megvalósítható az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok segítségével, melyekkel megvan a lehetőség, az Atlantiszi kristály koponyákba rejtett lélekrészek visszahívásához is.

Az LVTERGY Inga Táblázatról részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsokról az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.

Az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az általam biztosított egyéb szolgáltatásokat összesítve a legkönnyebben IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Tisztelettel Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.