Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. augusztus 8., kedd

Angyal rúnák.


Kedves Érdeklődő!

Raziel Arkangyal Angyal rúnái a Fény harcosait segítik, és Isteni útmutatást adnak a rúna használójának.
A rúnák védelmezik a használója azon képességeit a negatív erőkkel szemben, melyre hatáskörük irányul.

Manifesztálást segítő Angyal rúna.
A manifesztálás jelentése: anyagi formában megvalósítani, alkotni.
Segíti viselőjét az alkotói képességeinek kibontakoztatásában, fejlesztésében.
Védelmezi használóját az ártó szándékú hatások ellen, és támogatja abban, hogy befolyásoktól mentesen tudjon alkotni.

Látást "tisztánlátást" segítő Angyal rúna védelmezi a 3. szemet, és a tobozmirigyet. Segíti a helyzetek tiszta felismerését.

Gyógyító, fájdalomcsillapító Angyal rúna erősíti, felébreszti, és védelmezi a használója Lelkének saját gyógyító erejét, és óvja a negatív erők befolyása ellen. Segíti a fájdalommentes gyógyulás elérését fizikai, és lelki szinten egyaránt. Emellet növeli a fájdalom tűrő képességet.
 Az asztrál lények által okozott sérülések gyógyításában is hatékony segítség, akár jelen életben, akár előző életek során sérült így a Lélek, hisz gyógyítja a korábbi életek sérüléseinek a lenyomatait, melyek kihatnak a jelen testre.
A gyógyító rúnákat IDE kattintva találja.

Előrelátás Angyal rúna erősíti és védelmezi az intuíciót, a megérzést.

Terelő, blokkoló Angyal rúna védelmezi használóját az ártó szándékú hatások ellen, és támogatja abban, hogy a használója ki tudja vonni magát az ártó hatások alól.

Angyali erő Angyal rúna erősíti, felébreszti, és védelmezi a használója Lelkének saját angyali erejét, és óvja a negatív erők befolyása ellen.

Világosság Angyal rúna segíti használóját a valóság, és az illúziók közötti különbség felismerésében. Emellett védelmezi viselőjét a manipulatív hatások befolyásától.

Mentális, szellemi erő Angyal rúna erősíti, felébreszti, és védelmezi a használója saját szellemi erejét, tudását, és óvja a negatív erők befolyása ellen.

Nyelv tudás Angyal rúna segíti használóját, mind az emberi idegen nyelvek, mind más dimenziós létezők, angyalok, tündérek megértésében, és segíti viselőjét a szeretet álarca mögé bújtatott üzenetek felismerésében. Így nyújt védelmet a manipulációk ellen.

Tudás Angyal rúna erősíti, felébreszti, és védelmezi a használója Lelkének saját tudásait, és óvja attól, hogy a negatív erők ellopják, vagy kihasználják a Lélek tudását.

A fizikai erő Angyal rúnája, védelmezi használóját azon ártó szándékú hatások ellen, melyek el akarják szívni az élet energiáját, élet erejét.

A szeretet Angyal rúnája, védelmezi használóját azon ártó szándékú hatások ellen, melyek el akarják téríteni, vagy el akarják szívni a használója szeretet energiáját. Megakadályozza a szeretet energiával való visszaélési szándékok érvényesülését.

A tudatosságot segítő Angyal rúna védelmezi használóját az ártó szándékú manipulatív hatások ellen, és támogatja abban, hogy a használója ki tudja vonni magát a manipulatív, tudatosságot befolyásolni próbáló hatások alól.

A bőség Angyal rúna védelmezi használója bőség szálát, és bőség energiáját az ártó szándékú létezőkkel szemben.

Kitartást segítő Angyal rúna.
Az ártó erők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megakadályozzák a lelkeket a tisztulásban. Ez a rúna abban segíti viselőjét, hogy a legnehezebb helyzetekben is képes legyen tovább haladni az útján.

A tehetség Angyal rúnája, védelmezi használóját az ártó szándékú hatások ellen, és támogatja abban, hogy befolyásoktól mentesen ki tudja bontakoztatni a tehetségét.

A memória Angyal rúnája erősíti, és védelmezi a használója memorizáló képességét.

A teremtés Angyal rúna védelmezi használója teremtő erejét, emellett védelmet biztosít azon ártó erőkkel szemben, melyek megpróbálják megakadályozni a használóját a teremtésben, vagy épp el akarják lopni a már megteremtett vagyis megalkotott teremtéseit.

A kommunikáció Angyal rúnája segíti viselőjét kommunikációs képességei kibontakoztatásában, akár verbális, akár nonverbális kommunikációról legyen szó, mivel védelmet biztosít a visszahúzó negatív erőkkel szemben. Emellett aki az Angyalok, vagy más fényoldalán létező segítő kommunikációs csatornája, neki abban is segítséget nyújt, hogy megakadályozza, hogy a bukott oldal képviselői rákapcsolódjanak a kommunikációs csatornájára, és saját céljaikra kihasználják a képességeit. Ezáltal megakadályozza, hogy a rúna viselőjén keresztül manipulatív üzeneteket küldjenek az embereknek.

Az "észrevétlenség" Angyal rúnája abban nyújt védelmet amire a viselőjének a legnagyobb szüksége van! Ez nem feltétlenül az amit emberként gondol, hanem amit a lelke kér!

A "felvilágosító" Angyal rúna megvilágítja viselője számára mindazt amire a figyelmét összpontosítani szükséges. Így nyújt védelmet az elterelő manipulációkkal szemben.

A "híd" Angyal rúna hidat épít oda ahova a viselője lelkének szükséges! Akár azért, hogy eljusson oda ahova kell, akár azért, hogy el tudjon hozni valamit, amit valamikor régen otthagyott valahol.

A megértés Angyal rúna a tisztán értést védelmezi a manipulatív hatásokkal szemben.

A drótékszer talizmán formában készült Angyal rúnák abban különböznek, a szimplán papírra, vagy akár gyertyára rajzolt rúnáktól, vagy a más ékszerkészítők által készített daraboktól, hogy a közreműködésemmel Kerub védelmet is kapnak, ezáltal védelmet ad azon negatív hatások ellen, melyek befolyásolni, és korlátozni próbálják a rúna viselőjének ISTENI ÉNJÉT.
A Kerubok a „jó és a rossz” határának őrzői.
A védelmük nem enged át semmilyen alacsony rezgésű energiát.

A drótékszer talizmán Angyal rúnákat IDE kattintva találja.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.
Kérem mielőtt megkeres olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.