Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2016. március 11., péntek

Karmikus szerelem. Sorsszerű találkozás. Lélekterv.

Kedves Érdeklődő!

Az életben NINCS ok nélküli párkapcsolati találkozás, kapcsolódás.
Minden karmikus találkozás előzménye a múltban keresendő.
A szerződéses, a vállalásos párkapcsolatoknak nem minden esetben van múltbéli előzménye, ezeknél a kapcsolatoknál az a jellemzőbb, hogy valamit közösen KELL elérnie a két érintett Léleknek.

Egyes karmikus szerelmek hátterében a korábbi életek sérelmeinek szeretetté alakítása, mint feladat szerepel. Emellett lehet közös vállalás család alapításra, otthon teremtésre.
A legtöbb karmikus szerelem hátterében viszont sajnos negatív energiás kötések, kötelékek szerepelnek. Ezeknél jellemzően gyakoribb a kapcsolaton belül a féltékenység, a kisajátítás, a függésben tartás, és a megfelelési kényszerek sokasága.
A plátói, egyoldalú, viszonzatlan, sok szenvedést, és magányt okozó, gyötrő vágyakozást generáló szerelem érzések is negatív ártó hatásokból eredő karmikus szerelmek.

A korábbi életben "elrontott" kapcsolatok rendbetételére a karmikus rendeznivalókat a lelkek leszületésük előtt beleírhatják a Lélektervükbe, így mint karmikus szerelem esélyt adnak egymásnak arra, hogy a szeretet alapjaira építsék a lélek kapcsolatukat, ezáltal kiegyenlíthetik a karmikus egyensúlyt kettőjük között.
Leszületés előtt a Lélek eldöntheti, hogy élete során melyik lelkekkel szeretné kiegyenlíteni a karmáját. Ez Lélek szintű szabad akarati döntése.

A negatív energiákkal terhelt lélek kapcsolatok Lélektervbe történő beírása a Karma Tanács feladata, a Nagy Tanács utasításainak megfelelően. Ezek a beírások már leszületés után történnek, ebbe nincs közvetlen bele szólása a Léleknek.
Ezek a kapcsolatok azért kerülnek bele a Lélektervbe, mert általuk kaphat esélyt az érintett Lélek arra, hogy szembesüljön a múltban elkövetett hibáival, és arra, hogy változtasson azokon.

A Lélektervbe nem csak a párkapcsolatot érintő dolgok szerepelnek.
Leszületés előtt a Lélek bele írhatja mi mindent szeretne megtanulni, mi mindent szeretne megvalósítani. A küldetések vállalásai is szerepelnek a Lélektervben.
A Nagy Tanács sorsszerűen olyan helyzeteket teremt, melyekkel tesztelik a Lelket a vállalásának teljesítése útján.

A Sorsszerű találkozásoknak minden esetben az a céljuk, hogy az egyént kibillentsék a megszokásból, hogy döntés helyzet elé állítsák, ezáltal elindulhasson egy változás az életben.

A szerelem területén a Sorsszerű találkozásokat, az érintett Lélekkel Ikerlélek minőségben lévő Lélekkel szokták általában megvalósítani.
Ez egy akkora indító lökést generál, hogy az érintett Lélek kizökken az addigi komfort zónájából, és elindul.

Az életút tekintetében a saját feladat megtalálásának útján is Sorsszerűen érkezhetnek a fény oldalának választási lehetőségei mellett a sötét oldal praktikái is. 

A fény oldalán tevékenykedő tanítók, gyógyítók, médiumok, és segítők tudják, hogy a tisztulási út hosszú, rögös, és sokszor fájdalmas, hisz több száz élet terhétől kellene felszabadulnia a tisztuló léleknek, melyekkel szembesülnie kell. 

A sötét oldalon tevékenykedők állítják, hogy -a többi "okoskodó" hülyeségeket beszél, hisz napok alatt elérhető a szerelem, akár az ikerláng-párral is, és az márpedig nem igaz, hogy hosszú évekig tart-.
Nos valóban pillanatok alatt működésbe lépnek a mágiákkal, bűbájokkal, szerelmi kötésekkel, varázslatokkal elért szerelmek, nem kell igazából érte semmit tenni, nem kell szembesülni, nem kell tudatosulni, csak igénybe venni az ígérgetős szolgáltatást..... ja, és később a lelked darabjaival fizetni...ez fontos, el ne feled!!!

Bármilyen furcsán is hangzik, de mindenkinek, aki bármilyen módon kapcsolatban volt korábbi életeiben a sötét oldallal, annak a Lélektervében szerepel annak a lehetősége, hogy ismét kapcsolatba kerüljön velük az itt élő őket szolgáló embereken keresztül. Ezek is karmikus találkozások!

A gyors pozitív eredmények ígéretével csábító lehetőségeket a sötét oldal kínálja fel lélekrészekért cserébe.
Pontosan ezért kellene mindenkinek átlátnia, hogy valójában a sötét oldal választásakor egyre csak távolodik a fénytől, és lehet, hogy a negatív hatásokkal kicsikart szerelemben jól érezheti magát egy darabig, talán évekig is, de előbb utóbb a sötét oldal bekopogtat az eladott lélekrészekért, az eladott ikerláng-energiákért.
-------------------
A NAGY KÖNYVBEN minden meg van "írva", onnan bárki meg tudhatja, kivel milyen lélek kapcsolata van. Persze a kapott információk, főleg a jövőre irányulóak mind mind csupán lehetséges jövő képek a múltból, és az aktuális jelenből kiindulva.
Akár médiumtól, akár jóstól kapott információkat, melyek "nem tetszést" váltanak ki belőled, tudd hogy azért közlik veled, hogy felhívják a figyelmedet bizonyos problémákra.

Az, hogy meg van írva a sorsod, csak szemléltetés, azért közlik a lehetséges jövő képet, hogy változtathass rajta, így van esélyed a saját kezedbe venni az életed irányítását.
Amint meghozod a döntést hogy változtatni akarsz a fény oldalán maradva, akkor az Égiek támogatnak és elvezetnek ahhoz a médiumhoz, spirituális segítő lélekhez, aki segíteni tud Neked!
Kérlek VIGYÁZZ, mert azzal a döntéseddel, hogy változtatni akarsz az életeden, megnyitod a lehetőséget a sötét oldalnak is arra, hogy felkínálja a könnyebb utat számodra.
Tudnod kell, hogy az igaz valódi kincseid eléréséhez a tisztuláson keresztül vezet az út!
---------
Azon akadályok, terhek, karmikus rendeznivalók, melyek még a várható jövőképben, vagyis az aktuális lélektervben sem szerepelnek, oldásokkal szüntethetőek meg az általunk kidolgozott Táblázat rendszerrel, mely a Fény Piramisban összesített energiák lehívásának egyik eszköze.
A rendszerrel lehetőség van hozzáférni az információkhoz, az oldásokhoz. A Fény Piramisban összesített energiákkal a negatív hatások megszüntetéseire, az ikerláng-energiák helyre rendezésére is van lehetőség.

A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:
 A lehívó eszközök elérhető formái:

LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva találsz:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

- Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.

Az információ-átadás, és a tanácsadás szolgáltatását azok figyelmébe ajánlom, akik fel tudják mérni annak az értékét, milyen lépéselőnyt jelent hosszútávon az az információ a megoldások felé, amit átadhatok számukra.
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva találsz részleteket.


Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattints az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.


A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.