Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. május 19., szerda

Keresed a Párod az 5D-s Ikerlángszerelem után...

Egyedül-lét. 

Magány. 

Társkeresés az "5D-s beteljesült-ikerláng-szerelem" után.


Üdvözöllek!

Az életben a legnehezebb dolog megtalálni az Igaz Szerelmet az Ikerlángoddal!

Sokan vagyunk itt a Földön, akinek segítő feladata van mások felé.
Minket a feladataink megvalósításának útján "toltak előre" az Égiek, függetlenül attól, hogy szinte mindannyian a szerelem elérése miatt kértünk spirituális segítséget akár közvetlenül az Égiektől, akár más spirituális segítő ember közreműködése által.

Segítőként teszed a dolgod hivatásszerűen, tisztességesen.
A munkádnak élsz, mert nincs kivel megosztanod a napjaid.
Nincs melletted a Társad, az Ikerláng Párod.
 A magánéleted parlagon hever, pedig valójában a szerelemért, a boldogságért kezdted el az egészet a legelején... Sokan vagytok így. Tudom! De miért is "kell"ennek így lennie?

Legtöbbeteknél az "5D-s beteljesült ikerláng-szerelem" utáni vágy volt az, ami elindított a tisztulás útján.

 Felháborodhat bárki azon, hogy mi értelme a beharangozásnak, miért jó hazugnak beállítani a közvetítőket, hisz a lecsatornázott üzenetek közvetítő médiumai úgymond valótlant közölnek az "5D-s szerelemmel" kapcsolatban.
Való igaz, hogy ha tényleg megmondták volna az Égiek azt, hogy ez az egész csak az "indító löket" és több év, vagy évtized mire valóban elérheti az ember, akkor valószínűleg nem indult volna el ennyi ember a tisztulás útján. Ebből kiindulva mondhatjuk "kegyes hazugság", mert ezáltal sokakat ki tudtak, és még a mai napig is ki tudják billenteni a komfort zónájukból az embereket.
Enélkül a "drasztikus lépés" nélkül már akkor a sötétség nyert volna, és vegetálhatna az emberiség a sok teher alatt, tisztulási lehetőségek nélkül esélytelenül elveszve...
Ennek a drasztikus lépésnek az eredménye, hogy sokan megnyíltunk a spirituális világnak, és sokan magunk is segítővé értünk. Felnőttünk a ránk váró feladatokhoz.

Az "5D-s ikerláng-szerelem" és/vagy a szerelemvágy, beteljesítette magát azzal, hogy kizökkentett a komfort zónádból, megmutatta több van az életben érzelmileg annál, amit addig érezhettél, és elindított!
Ennek figyelembe vételével elmondható, hogy a szó szoros értelmében beteljesült az 5D-s ikerláng-szerelem.
Talán morbid ez így, de tény.

Tudom vannak, akiknek azóta is tart (kinek hogy), de a legtöbbeknek csak nagyon rövid ideig, vagy épp csak plátói jelleggel volt jelen az életében.

Ahol még tart a kapcsolat látszólag zökkenőmentesen, és nincs további motiváció, ott arról van szó, hogy ebben az életben azon a szinten van még dolguk, és nem is éreznek késztetést arra, hogy tovább lépjenek. Nincs ezzel semmi gond!
Az Ikerláng-Pár közötti Lélektársi-szerződés teszi lehetővé számukra, hogy a feladatuk megvalósítása érdekében együtt lehessenek, és az Égiek az egyéb személyes terheiket úgymond félre tették, "a cél szentesíti az eszközt" elve alapján, amiket ha haladni akarnak a rezgés szint lépésekkel, akkor utólagosan szükséges megoldani, hisz a félretett terhek NEM tűntek el, NEM szűntek meg, és NEM oldódtak fel, csupán várják mikor kerülnek sorra az egyéni tisztulási úton, HA tényleg szintet akarna lépni az Ikerláng-Pár.
A félretett terhek között lehetnek még más lelkekkel rendezetlen párkapcsolati karmák is, amik fokozatosan aktiválódnak be, miután az Ikerláng-Pár teljesítette a Lélektársi-szerződést.

A lényeg az, aki az 5D-s ikerláng-szerelemben van, az még nincs önmaga teljességében, csak elért egy bizonyos szintet, ami a kezdeti szintek egyike csupán.
-------
Az emberi test eddigi maximuma a 8D.
A lélek-szellem legmagasabb szintje a 13D.
Ezt csak elgondolkodtatónak szánom.
-------

Vannak esetek, ahol a kapcsolat ugyan megvan, de folyamatosak a megoldanivalók, mert mindig szembesülnek nehézségekkel.
Ahol vita, veszekedés, hibáztatás, féltékenység, birtoklás, elnyomás, alárendeltség, megfelelési kényszerek, irányítani akarások még vannak, ott az ikerláng-pár két tagja folyamatosan tükröt tart egymásnak, a köztük lévő akadályokról. A tükörtartással próbálják terelgetni egymást a tisztulási úton.

Ahol csak rövid ideig tartott az 5D-s ikerláng-szerelem, és/vagy a szerelemvágy, ott elindított egy lavinát, melyben vagy elveszett az érintett, vagy felszínre tört általa a lelke, és elkezdhette vezetni emberét a spirituális tisztulás útján.
-------------------------------------------------------------------------
Mik is voltak kezdetben a motiváló, inspiráló szavak, mondatok?!?
-Szeresd magad, hisz amíg nem szereted magad hogy is várod el, hogy más szeressen...
-Tisztulj, mert a Párod csak akkor tud kapcsolódni hozzád...
-Találd meg önmagadban az egységet...
(Ez a mondat csak az egylélekként itt élő lelkeknek szól, a dualitásban lévők csak az Ikerláng-Párjukkal érhetik el az önmaguk egységét!)
-Találd meg azt a tevékenységet, amit szívből tudsz csinálni, és maradéktalanul jól érzed benne magad...
-Engedd el a ragaszkodást...
-Bocsáss meg...
-Csak engedd meg a jót, mert biztos te zárod el magad...
-Légy szeretetben...
-Ragyogj...
-Fogadd el azt, ami jön...
És így tovább!

Ennyi év tapasztalattal a hátam mögött már tudom mindegyiknek a valódi mélyebb értelmét, melyet igazán tudatni akarnak az emberekkel.

Visszatérve arra a kérdésre:
 -Miért "KELL" ezt egyedül végigjárnod.

Több válasz is lehetséges, éppen ezért csak általánosítva írhatok erről.
Az Ikerláng-Pár két tagja között, akkor működhet valamilyen szinten egy kapcsolat, ha a kettőjük közti különbség nem lépi át a 30%-ot.
Ezeknek a különbségeknek semmi közük a rezgésszintekhez!

Ezt a 30%-os különbséget nem nehéz elérni, hisz ha TE elkezdted tisztítani magad, és elindultál az önmegvalósításod útján, akkor néhány hónap alatt túlnőttél azon a szinten, ahol a Párod volt.
Többen állítják, hogy ha TE tisztítod magad, akkor 70%-ban a Párodat is tisztítod, és húzod magaddal. Ez csak és kizárólag a közös életekre, egymással megélt dolgokra vonatkozik abban a formában, ahogyan emlegetik azt a bizonyos 70%-ot!

Abban az esetben, amikor az önmegvalósításodra irányulnak a spirituális folyamatok, akkor az CSAK RÓLAD szól, a Párodnak nincs ebben érintettsége, és az akadályaid megtisztítása nem hat ki a Párodra, hisz neki nincs olyan feladata mint neked.

Nos a 70%, és a 100% között ott van az a bizonyos 30-as különbség, amire viszont eddig senki sem adott választ, hogy ezt hogyan hidalhatod át, hisz ha Te tisztulsz mindig előrébb fogsz járni a Párodtól....
Az áthidalás lehetőségének alapja a LÉLEKPÁR összekapcsolás, melyről IDE kattintva találsz tájékoztatást.

Tudom vannak biztatások arra is, hogy bízz benne, hogy a Párod is elkezdi a spirituális tisztulást, és akkor utolérhet.

Amennyiben az Ikerláng-Párod nincs ebben akadályoztatva, akkor van esélye, hogy idővel megteszi.

Mégis milyen formán lehet ebben akadályoztatva?
A válaszok száma igen sok variációban lehet.

A jelenleg itt élő Ikerláng-Párok érintettsége a több megtestesülés tekintetében igen magas.
Még magasabb annak az aránya, hogy az itt élő Ikerláng másik fele, vagyis az Ikerláng-Pár nincs leszületve a Földre... 
A több megtestesülésről, és a Lélekváltásról, illetve a témához kapcsolódó több írást az alábbi összesített linkre kattintva találsz, melyeket kérlek olvass el, általa könnyebb lehet megérteni a jelenlegi helyzeted miértjeit:
Ez a fajta érintettség önmagában szinte esélytelenné teszi az Ikerláng-Párod lehetőségét arra, hogy utolérhessen a tisztulás útján.

Elrezegni egymás mellett még akkor is lehet, amikor volt bizonyos szintű szerelmi kapcsolatotok, de Te folytattad a spirituális segítő feladatodhoz való utadat, és fokozatosan erősödtél, gyarapodtál, Ő viszont megállt. 
Ekkor már "túlnőttél" rajta, mivel a kettőtök közti különbség átlépéséhez szinte hetek, hónapok is elegendőek.
--------------------

Többeket érintő probléma az is, hogy NEM lehettek egyszerre mindketten megtestesülésben.
Kezdetekben azért nem születtetek le egyszerre, mert a "fent maradt" Ikerláng-Pár így tudott támogatni Téged a küldetésed megvalósításának útján.
Amikor csak az egyikőtök volt megtestesülésben, akkor sokkal sebezhetőbb volt a kettőtök egylélek-egysége.
A negatív oldal ezt kellőképpen ki is használta, és sok ártást tett annak érdekében, hogy ellehetetlenítse azon döntéseiteket, hogy egyszerre egy időben vállalhassatok megtestesüléseket.
Így felváltva, hol Te születtél le, hol az Ikerláng-Párod.
Bármelyikőtöket is érte a negatív támadások sokasága, az az egylélek-egységetekre hatással van. Az Ikerláng-Párod akadálya a Te akadályod is, és ez fordítva is igaz.
Az sincs kizárva, hogy Te lényegesebben kevesebbszer voltál ember, mint a Párod, mégis úgy érzed Te vagy akadályoztatva. Igen Te, hisz a Párodat ért támadás Téged is érint.

Bárhogyan is legyen, még ha sikerülne is megszüntetned MINDEN negatív hatást, amely gátolja a Párod leszületését, akkor sem lennél azzal kisegítve, ha a Párod most már megszülethetne, hisz Te már érett felnőtt vagy, és ebben az esetbe is évtizedekről beszélhetnénk, mire felnő a Párod.
Ezekben az esetekben az akadályok megszűnte után a Párodnak lélekszerződést kell kötnie valakivel Lélekváltásra, ezáltal felnőtt emberként érkezhetne hozzád!
----------------
A segítő feladat megvalósításának útját általában egyedül kell végigjárni, az Ikerláng-Pár lélekben lehet csak jelen.
Ez is sokakat érint. A tanulási út egyik fontos része, hogy tudj magadra figyelni. Általában azért van ilyenkor "egyedüllétre ítélve" a tanuló, mert jól működő kapcsolatban nem venné észre a megtanulnivalót. Az ember akkor kezd el figyelni az élet rejtett dolgaira, ha valami nem klappol az életében, és keresi a megoldást. Így lehet egyre nyitottabb szívvel, és lélekkel felfedezni azt, hogy több van az életben annál, amit a fizikai érzékszervekkel érzékelhet az ember.

Tanuló időszakban nagyon könnyen becserkészhetőek az emberek, mert ahogy nyiladoznak, hamar és gyorsan akarják a pozitív eredményeket, így kiveti hálóját rájuk a csábító ígéretekkel kecsegtető könnyebb út.
Az emberi gyengeséget, sebezhetőséget kihasználva rátelepednek, és mindent elkövetnek, hogy a lehető legtávolabb tereljék az igaz úttól, ezáltal az Ikerláng-Pártól is.
A rátelepedő-behálózó erők mind a negatív oldal részei.
Az akadályozó tényezők sokasága, melyeket állítottak az Ikerláng-Párok közé, mind
 külső negatív erők művei, és a variációk száma ezres nagyságrendű is lehet.
Több száz, illetve több ezer emberélet óta zajlik ez, és most fokozatosan törnek felszínre a régmúltban kapott negatív akadályok is, illetve az ebben az életben szerzettek is.
Ezek miatt lehetséges, hogy bár túl vagy a tanuló időszakon, érett segítőként tevékenykedsz, és még mindig nincs veled a Párod.
Nagyon nehéz mindezzel szembesülni, hidd el én tudom!
-----------
Gondolhatod, hogy Téged nem érintenek ezek a problémák, hisz lehet kaptál infót arról, hogy itt él a Földön a Párod..., viszont ilyen infót akkor is kaphatsz, ha az Ikerláng-Párod 1 Lélek-Én részével van leszületve, illetve akkor is érkezhet ilyen infó, amikor Ikerlélekről ad tájékoztatást a médium, vagy a jós. Az Ikerlélek minőség NEM feltétlenül jelenti azt, hogy az a Lélek az Ikerláng-Párod része lenne, hisz rengeteg más oka is van annak, hogy Ikerlélek minőségben van valaki Veled.
--------------
Bármely formája is van érvényben az esetedben, tudom mindenképp elkeserítő az, hogy a most-tól számítva évekig tarthat mire elérheted a saját szerelmedet.
A döntés a Tiéd!
Vagy várod, hogy megszánjon a negatív oldal, és megszüntessen minden akadályt amit életeitek során rátok zúdítottak (tapasztalatom, hogy ezt nem fogják megtenni, hisz nekik nem céljuk, hogy megerősödjetek, és szabadok legyetek), vagy szembeszállsz velük, és Te hozzáfogsz letisztítani magatokról az akadályokat, a megfelelő módszerekkel, eszközökkel, és szépen fokozatosan visszanyerhetitek szabadságotokat, függetlenségeteket, és a saját szerelmeteket!
-----------

Sokakat foglalkoztat az is, hogy vagyunk néhányan, akik már az Igaz Párunkkal lehetünk, és ez érthető módon zokon esik azoknak, akik még mindig egyedül "kell" legyenek.
A felmerülő kérdés, hogy nekünk miért lehet, és nekik miért nem?!?

Ez NEM a "lehet"-en múlik. Saját magam nevében mondom ÉN a tisztulással, kitartással értem el a sajátomat!
Az Ikerláng szerelemben nincs olyan, hogy jutalomból adnak belőle!!!
Vagy eléred a sajátodat, vagy nem.
A saját szerelem energia eléréséhez az egyetlen út a tisztulás útja.
A Szerelem Teremtésről szóló írást az alábbi linkre kattintva találod:
A tisztulási út részei az oldások, a tisztítások, az akadályok megszüntetései, a különböző belső aktiválások, egyéb rendszerek kiépítései, és a gyógyítások, mindig a megfelelő módszerek alkalmazásával, igénybe vételével!

Egyéb okokból, például Lélektársi-szerződéssel többen is együtt vannak a Párjukkal.
A lényeg, hogy aki együtt lehet a Párjával, az vagy a kitartó tisztulási munkának az eredményét érte el, vagy valamilyen szerződés teljesítés folyamatában van. Ez utóbb a gyakoribb!

Nem azért lehet együtt valaki a Párjával, mert valaki megengedi neki.
Vagy eredmény, vagy még folyamat.
Ez nem kiváltság, kívánság kérdése.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi linkre kattintva elérhető írást:
-----------------
Tudni kell, hogy a tisztulás nem játék, nagyon komoly, és értékes tevékenység, amit Önmagadért teszel.
Nagyon fontos tudni, hogy minden egyes alternatív módszer által biztosított alkalmankénti kezelés, vagy meditáció csupán egy-egy lépés a tisztulás útján!
Leegyszerűsített példával szemléltetve minden lépés körülbelül megközelítőleg 1cm, az 1 km-es úton. Van amelyik 1-2 mm, de van amelyik alkalmanként akár 1,5-2 cm is lehet, attól függően, hogy milyen területre biztosít segítséget, és milyen erejű energiákkal dolgozik.
Csak hogy ne legyen olyan egyszerű, mindegyik életterületnek, és azok különböző al-területeinek megvan a maga példaértékű 1 km-es útja, éppen ezért, amikor az egyiket végig is tudtad már járni, akkor is a többi még előtted áll.
Te, aki segítőként végzed a dolgod, nagy valószínűséggel az életfeladatod jelképes 1 km-es útjának a felén már biztosan túl vagy!
-----------

A lélekváltással kapcsolatos információ-átadást, és a tanácsadást térítésmentes szolgáltatás keretében biztosítom, az Információ-átadás 3. kategóriájának keretein belül.
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva találsz részleteket.
Az információ-átadást, és a tanácsadást azok figyelmébe ajánlom, akik fel tudják mérni annak az értékét, milyen lépéselőnyt jelent hosszútávon az az információ a megoldások felé, amit átadhatok számukra.
------
A térítésmentes szolgáltatás keretében néhány probléma típus megszüntetésére szóló segítségről kaphatsz tájékoztatást, melyet a Fény Piramisban összesített energiákkal tudnak Neked biztosítani az Égiek a lehívó eszközökön keresztül.
A térítésmentes szolgáltatást IDE kattintva találod!
-----
Szíves figyelmedbe ajánlom a negatív hatások megszüntetésének hatékony eszközét, mellyel leküzdhető a 30%-os különbség problémája is.
A megfelelő eszközök egyikét tudom számodra elérhetővé tenni, viszont az utadat Neked kell végigjárnod, az eszközzel Neked kell dolgoznod.

Az eszköz használatával a saját ütemedben, fokozatosan veheted igénybe mindazt a segítséget, amit az adott eszközön keresztül az Égiek biztosítani tudnak számodra a Fény Piramisban összesített energiákkal.
 Mi az a Fény Piramis???
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:
 A lehívó eszközök elérhető formái:
LVTERGY Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva találsz:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről,  felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

-Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.

A lehívó eszközök kizárólagos segítségével valósíthatók meg, a Lélekváltással kapcsolatos akadályok megszüntetései.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, tájékoztató általános információhoz jutni az írások, és videók által.
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki / Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.