Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. augusztus 10., kedd

Lélek-küldetés.


Köszöntelek!


Itt a Földön élő lelkek mindegyike különböző feladatokkal van jelen.
Van akinek annyi a feladat, hogy megtapasztalásokat gyűjtsön, van akinek az, hogy tanuljon, van akinek az, hogy letisztuljon, és van akinek az, hogy másoknak segítsen, viszont ez nem szabad, hogy az egyéni magánéletére bármilyen módon hátráltatóan hasson, vagyis a segítő feladata mellett, az egyéni megtapasztalásait is élhesse.
A segítő feladatra érkezettek igen széles körben tevékenykedhetnek, hiszen a lélek sérüléseinek gyógyításán, a lélekblokkok oldásán, és tisztításán kívül rengeteg tennivaló akad a test-lélek-szellem egységének elérése útján.

Minden segítő meghatározott hatáskörrel rendelkezik. Van akinek a test bizonyos energia rendszereihez van hozzáférése, van akinek a csakrákkal, van akinek a meridiánokkal, van akinek az aurával van dolga, és van akinek konkrétan a biológiai test sejtjeivel, van akinek a merkabával, van akinek a csillag-tetra-éderrel, és még sorolhatnám. Van akinek a lélekrészek visszasegítésében, van akinek az előző életekbe utaztatásban, és van akiknek a köztes síkon ragadt lelkek segítésében van szerepe.
Egyes segítőknek a negatív hatások megszüntetésében van fontos szerepük, és vannak olyanok is akiknek az élősködő entitások kordában tartásával van dolguk.
Másoknak az oldásokban, megint másoknak a gyógyításokban.
Természetesen vannak segítők, akik egyszerre több mindenben is tudnak segíteni.
Nincs olyan segítő akinek a feladata kisebb értékű lenne a másik segítőénél, hisz a fény oldalán lévő segítők munkája egymásra épül, és kiegészíti egymást. Nincs konkurencia! Ez csak az emberi egoizmus műve.
Tény az is, hogy vagyunk néhányan, akiknek nagyobb "kaliberű" a feladat, és hatásköre, de ez nem jelenti azt hogy bárkinél is többek lennénk egyénileg. Csupán annyiról van szó, hogy nagyobb dolgot bíztak ránk, és mi vállaltuk.
Ne hidd hogy emberként megvalósítani könnyű a nagyobb dolgot! Ha valaki ilyet irigyel attól, aki azt végigcsinálta, nem tudja mit irigyel, hisz az eredmény előtti nehéz, és gyötrő időszak is hozzá tartozik, mivel megtapasztalás nélkül nincs megértés.

Sajnos sok segítő emberként alul-értékeli magát, mert nem tűnik nagy feladatnak például az aura tisztítás, hisz olyan sokat csinálják. Ez nincs így! Az az igazság, hogy hiába csinálják sokan, mégis kevesen vannak az emberiség létszámát figyelembe véve. A másik része ami az igazsághoz tartozik az, hogy kevesen vannak tisztában azzal, hogy önnön képességeik által mi az a PLUSZ, amit ők például egy aura tisztítás alkalmával hozzátesznek az egészhez.
Az aura tisztításon kívül bármi mást kiemelhettem volna, mint például az átkok megszüntetéseit. Ezt is sokan csinálják, de még mindig nem elegen.
Tény, hogy egy egy feladatkör betöltését nem csinálhatja bárki, csak olyan lélek, akinek van hozzá képessége, és tudása.

Bármennyien is dolgozunk a fény oldalán, még mindig többen vannak, akik a negatív oldalhoz csatlakoztak, hisz találkozom mai napig olyan hirdetésekkel, amiben fekete mágiát, átkokat, és rontásokat kínálnak azoknak, akik annyira megbántódtak, és megkeseredettek, hogy inkább ártani akarnak azoknak, akik miatt ők úgy gondolják rosszabb az életük.
Sajnos sokan az emberi gyengeséget használják fel. Különböző szerelmi praktikák, és bőség varázslatok ígéreteivel csábítják az óvatlanokat, és pillanatok alatt megadják a kívánt jót, és már meg is történt a behálózás, illetve a lélek gyengítése.

Van abban a mondásban némi igazság, hogy "szükség van a rosszra", hisz ezáltal lehet meglátni a jót, viszont ennek csupán addig van szerepe, amíg elérik a lelkek a tisztaságot, a szeretetet.
A szeretet körforgásához már nincs szükség a rosszra, nincs szükség a sötétségre, hisz a fény és a szeretet önmagát élteti, táplálja, ezáltal mozgásban tartja az energiákat.

Az emberiség fennállása óta a fény és a sötétség harcot vív a lelkekért.
Évezredek óta a sötétség uralkodott, és még most is erős. Sok lélek megszenvedte ezt a harcot, de most végre van lehetőségük kitörni az uralom alól, és visszanyerni önnön fényüket.
Ehhez szembe kell tudni nézni a múlt életek döntéseivel, történéseivel, és következményeivel. Ez az első lépések egyike. Kellő eltökéltséggel, és kitartással végig járható a tisztulás útja.

Az itt élő segítő lelkek mindegyikének egyéni múltjából fakadóan más- más a feladat teljesítésének útja, és módja.
Segítőként lehetsz egylélek, vagy dualitásban lévő lélek-pár egyik tagja, ha a feladatod megtalálásának útján egyedül kell lenned, akkor bizony mindaddig nem érkezhet a lélek-párod amíg keresed a feladatod.
Ha segítőként a pároddal vagy, mert alapból szerepelt a lélektervetekben lélektársi kapcsolatként azért, hogy a feladatod meg tudd valósítani, akkor bizony az AZ EGYÉNI UTATOK RÉSZE.

AZZAL  HA TE A SAJÁT PÉLDÁDDAL AKARNÁL INSPIRÁLNI MOTIVÁLNI MÁSOKAT, LEHET HOGY HIBÁT KÖVETNÉL EL, 
hisz nem az általad használt és alkalmazott módszer eredménye, hogy együtt vagytok, hanem annak köszönhető, hogy a lélektársi szerződésetek révén mindenképp együtt KELLETT hogy legyetek.
Ez a TI egyéni sorsutatok, éppen ezért ez másoknak egyáltalán nem biztos, hogy úgy működne, mint nektek.
Ha a Te segítséged az életfeladat megtalálásának támogatása, vagy épp az egészség területének rendbetételének segítése, vagy éppen a lélekrészek visszasegítése, esetleg meditációs utaztatás, akkor az. Hidd el épp olyan fontos láncszem az egészben akkor is, ha te nem térsz ki külön a párkapcsolatra, bár tény az is, hogy minden összefügg mindennel, és az egészséges párkapcsolat is része az emberi életnek.

Ne becsüld le az "egyszerűnek" tűnő feladatodat, hisz a lélek-küldetésed nagyon nagyon fontos a fény terjedésének segítésében, a lelkek letisztulásának segítésében, az önmegvalósításban, a testi egészség elérésében, a sötétség elleni harcban.

Testvéremmel a mi közös lélek-küldetésünk egy olyan rendszer kidolgozása volt, amelyben elég sok mindenre kiterjedő segítség lett összpontosítva.
Néhány írást erről IDE kattintva találsz.

Ennek ellenére ez a rendszer sem helyettesít sok minden mást.
Példának okáért nem helyettesíti a Pránát, az Arolót, a Méhgyógyítást, a kézrátétes Reiki kezeléseket, a Színterápiát, a Hangterápiát, az Aromaterápiát, a Mozgásterápiát, a Kineziológiát, a Két-agyfélteke harmonizálását, az Agykontrolt, a Pszichológusok munkája által biztosított lehetőségeket, a Csontkovácsok munkáját, az Akupunktúrát, az Akupresszúrát, a Masszázzsal történő testkezeléseket, a Homeopátiás kezeléseket, a Bioenergetikai kezeléseket, a Kvantumgyógyítást, és azt a sok Meditációt sem, melyeket más médiumok, és gyógyítók által csatornáztak, és földeltek le. Nem helyettesíti más spirituális segítő alkotásai által biztosított energiákat sem. Gondolok itt az ékszerekre, mandalákra, festményekre, illetve más táblázat rendszerekre.
Nem helyettesíti az orvostudomány eszközeivel történő kezeléseket sem!
Nem pótolja a helyes, és egészséges táplálkozást, és a testmozgást sem.

A rendszer megalkotásán kívül, a segítő eszközök elérhetővé tételén kívül, a feladatom része, a negatív külső erők által tett ártásokról a tájékoztatás.
Ez az én egyéni Lélek-küldetésem.

Mindannyian mások vagyunk, más a dolgunk.
Az önmegvalósításod részeként megtalálni, és megvalósítani azt, amiért ide születtél nem könnyű!
Nekem sem volt az! 
Új dolgokat alkotni, vagy épp ha arra hivatottak képességeid, akkor a már meglévő módszereket kombináltan alkalmazni, közvetíteni az energiákat mások segítésére, akár hivatás-szerűen is, ez mind mind feladat.

Az egyéni utat mindenkinek magának kell végig járnia, akkor is, ha megtapasztalások gyűjtéséről, vagy tanulásról van szó.
A tisztulások, az önmegvalósítások, a kiteljesedések útján lehetnek segítségedre a Földön élő segítő lelkek emberlényükön keresztül, hisz ez a Lélek-küldetésük, melynek megvalósítása az emberi hivatásuk, tehát a munkájuk.

Egy-egy oldás, tisztítás, vagy megnyitás után a változások gyakran nem az emberi akaratok szerint történnek, hanem a Lélek magasabb szintű akarata szerint. Ezt az emberi tudatossággal el kell tudni fogadni, mert az emberi együttműködés nagyon fontos a Lélek-küldetések megvalósításában, teljesítésében.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van az írások, és videók által több mint száz, online formában elérhető, tájékoztató általános információhoz jutni, mindezt kötelezettségek nélkül megteheted.
Mindezek után, ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az általam biztosított szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattints az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.


A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki / Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.