Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. november 13., hétfő

Földelés segítése.



Tisztelt Látogató!

A földeléssel kapcsolatban tudni KELL, hogy önmagában a gyökér csakra tisztítása, és gyógyítása, csupán a kezdeti lépések egyike.



NAGYON FONTOS, nélkülözhetetlen lépés a gyökér csakra horgony kiépítése, és aktiválása.

A gyökér csakra horgony NEM azonos azzal az energia szállal, amiket a meditációkból ismerhetnek, ugyanis annak a szálnak a szerepe az, hogy kapaszkodót biztosítson a Léleknek arra, hogy vissza tudjon térni a meditáció végén az emberi testébe!
Tudom azt is horgonynak nevezik, de a tényleges gyökér csakra horgony szerepe egészen más!

Szerepe a saját lélek képességek, tudások, lélek minőségek leföldelése Önmagán belül, ezáltal válik képessé a használatukra. Az önmegvalósítás útján, a küldetések megvalósítása útján, illetve a saját kiteljesedése útján játszik fontos szerepet a gyökér csakra horgony.
Nélküle ugyan vissza tudja bizonyos lélekrészeit hívni, viszont használni képtelen.

Az eredendően NEM FÖLDI Lelkek,
(a csillagszülöttek) akik itt-és most le vannak születve azzal a küldetéssel, hogy lehorgonyozzák ide a Földre mindazt a gyógyító energiát, melyet az otthonukból (bármelyik másik csillagról) kell eljuttatniuk a földi világba, és ez az első földi életük, számukra nélkülözhetetlen a gyökér csakra horgony kiépítésére, és aktiválására figyelmet fordítani, hisz eredendően nekik NINCS ilyen horgonyuk csillagszülöttként. Amennyiben már korábban is volt földi élete, és valamilyen úton ki lett korábban építve, de nem kapott hozzá kerub védelmet, akkor azóta támadhatta a negatív oldal, illetve sérüléseket is szenvedhetett.
Ez utóbbi a FÖLDI LELKEKRE is igaz lehet, hisz nekik van gyökér csakra horgonyuk, csak épp a sok életnyi teher miatt nem aktív. 

Sokaknak nincs még kiépítve ez a horgony, ezért képtelenek megvalósítani a földelést.
A gyökér csakra horgony hiánya nem jelenti azt, hogy ne tudna energiákat közvetíteni, viszont az, hogy közvetíteni tud, nem jelenti, hogy önmagának is el tudja juttatni a szükséges energiákat.
Ezért lehet, hogy sok közvetítő tud másoknak segíteni, magának viszont nem. 

Azok a csillagszülöttek, akik dualitásban vannak, és emberlétben még nem élték meg a beteljesült Ikerláng szerelmet, a gyökér csakra horgony kiépítése, és aktiválása nélkül nem is fogják tudni megélni, ugyanis a gyökér csakra horgony nélkül képtelenek  leföldelni magukba a saját szerelem energiájukat.
A gyökér csakra horgony kiépítéséhez, és aktiválásához szükséges energiák a Fény Piramisban vannak megosztva, védelmi okokból kizárólag onnan hívhatók le.

A földelés az, amikor önmagába tudja fogadni részeit, önnön energiáit, és mindezek részévé válnak életének.
Az, hogy kapcsolódni tud valaki a gyökér csakráján keresztül Földanyához, az még nem földelés, viszont fontos hisz enélkül a Lélek nem tudna meditációk után visszatérni az emberi testbe.

Ahhoz, hogy teljes körűen tudjon földelni valaki, az összes földelésben szerepet játszó csakráknak, a gyökér csakra horgonynak, és a Ka-csatornáknak is akadálymentesen kell működnie.

Mindez szükséges ahhoz, hogy a Lélek le tudja földelni a magasabb énjeit jelen emberi testébe, és minden képességét, és tudását ki tudja bontakoztatni, és anyagi formába tudja manifesztálni.
Ez gyógyítóként annyit jelent, hogy mások számára is érzékelhető, és elérhető megnyilvánulási formába tudja önteni segítségét.

Gyökér csakra horgony kiépítésére, és aktiválására biztosítok lehetőséget Gaia energiáinak segítségével.
A kiépítés, és az aktiválás is kerub védelemmel biztosított. 

TÁVBÓL TÖRTÉNŐ ENERGIA KÜLDÉSSEL BIZTOSÍTOM EZT A LEHETŐSÉGET, AZ ENERGIÁK A FÉNY PIRAMISBÓL ÉRKEZNEK!
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:

Az energiák fogadásához NINCS szükség meditatív állapotra.
Nyugodtan intézheti mindennapi dolgait a folyamat(ok) ideje alatt.

Részvételi díjak.
-Gyökér csakra horgony kiépítés: 7.000 Ft.
-Gyökér csakra horgony aktiválás: 7.000 Ft.

Abban az esetben, amikor megvan ugyan a gyökér csakra horgony, de nem aktív, akkor az aktiválás előtt azon akadályok, és/vagy sérülések megszüntetése, illetve kezelése szükséges, melyek miatt nem aktív a horgony.
-Aktiválást akadályozó ártások megszüntetése: 3.000 Ft/alkalom.
-Gyökér csakra horgony sérüléseinek távkezelése: 5.000 Ft/alkalom.
Ezt követheti az aktiválás: 7.000 Ft.

Az intenzív energia küldési idő 3 óra/alkalom!
Egyénileg eltérő az akadályok, illetve az esetleges sérülések száma, éppen ezért egyénenként változó az, hogy kinek mennyi alkalom szükséges az aktiválást megelőző problémák megszüntetésére.

Fontos a bő folyadék bevitel az energia fogadás napján, és az azt követő napokon!
A teljes energia rendeződési idő az aktiválást követően 30 nap.

A kiépítés, és az aktiválás folyamatainak NINCS testi értelemben vett tünete, éppen ezért úgynevezett tisztulási tünete sincs!
Az akadály megszüntetéseknél, illetve a sérülések kezelésénél érzékelhető a gát környékén enyhe szúró, vagy feszítő érzés a folyamatok ideje, illetve az energia rendeződési idő alatt.
Tisztulási tünetként minden folyamat után jelentkezhet 1-2 napig enyhe hasmenés.

Minden egyéb tünet jelentkezése már NEM tisztulási tünet, hanem egyéb meglévő akadályra való figyelmeztetés, mely további energetikai kezeléseket, illetve akár orvosi kezeléseket is indokolttá tehet!

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a földelésben egyéb energia rendszereknek is szerepük van. A gyökér csakra horgony kiépítés, és aktiválás NEM helyettesíti az összes többit, hanem része az egésznek!
Egyéb energia rendszer például a Ka-csatorna rendszer, melyről IDE kattintva talál tájékoztatást.

A távból biztosított folyamatok meghatározott céliránnyal indíthatók.
A gyökér csakra horgony sérüléseinek kezelése nem terjed ki a gyökér csakra egyéb sérüléseinek kezelésére, illetve a horgony aktiválását akadályozó negatív ártások megszüntetése is célirányos, és nem terjed ki a gyökér csakra egyéb funkcióját akadályozó negatív hatások megszüntetésére!
Köszönöm a megértést!

Bármely tünet jelentkezése esetén a kiváltó okok feltárására az információ-átadás keretein belül áll módomban tájékoztatást kérni az Égiektől! Javaslataikat a tanácsadás keretében továbbíthatom!
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.
Köszönöm a megértést!

FONTOS!
Az LVTERGY Inga Táblázat rendszert, és a Lehívó Kulcsokat használók a folyamatokat meg tudják maguknak valósítani az Égiek útmutatását követve!

Gyökér csakra horgony kiépítésre, aktiválásra jelentkezés módja, és feltétele:
-Az alábbi email címre írt üzenetben teheti fel kérdését arról, hogy érintett e a program témakörében:
f.piramisenergia@gmail.com
Kérem mielőtt jelentkezik olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:
ADATKEZELÉS
-Válaszban tájékoztatom.
A tájékoztatás kiterjed arra is, hogy az Ön esetében amennyiben akadályokról, és/vagy sérülésekről kapok információt a Teremtőtől, akkor mennyi folyamat lenne szükséges ahhoz, hogy eljuthasson az aktiválás folyamatáig.
Válaszom nem kötelezi semmire.
-Amennyiben részt kíván venni a részvételi díjas programon, a következő emailben kérem küldje el a számlázáshoz szükséges adatait:(/magánszemély/ név, cím).
Kizárólagosan magyarországi forint számláról érkező utalást fogadhatok, és magyarországi címre állíthatok ki számlát.  
Ennek hiányában
NEM ÁLL MÓDOMBAN BIZTOSÍTANI AZ ENERGIA KÜLDÉSEKET!
-Válaszban küldöm az utaláshoz szükséges számlaszámot.
Számomra nagyon fontos, hogy az érdeklődő biztos legyen benne, hogy valóban igénybe kívánja venni a szolgáltatásomat, ezért minden esetben megvárom a
SZÁNDÉK NYILATKOZATÁT!
A szándéknyilatkozatról IDE kattintva talál tájékoztatást.
-A részvételi díj megérkezte után megírom az Égiek által meghatározott energia-küldés időpontját, mely a részvételi díj érkezésének napját követő 2.-5. napban várható.
Kérek minden jelentkezőt, hogy a díj utalásának elindításáról jelezzen nekem email-ben.
Ezen kérésem oka a KOMMUNIKÁCIÓ FONTOSSÁGA, melyről IDE kattintva talál részleteket.

Kapcsolattartás, energia küldésre jelentkezés az alábbi címen: 
 f.piramisenergia@gmail.com

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, akadály megszüntetések, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő kezeléseket, gyógyításokat!

A földelésben szerepet játszó energia rendszerek (Földelő csakrák, Ka-csatornák) működéseit akadályozó blokkok oldása, tisztítása, és a negatív hatások megszüntetése egyénileg, saját kezű használattal megvalósítható az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok segítségével.

Az LVTERGY Inga Táblázatról részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsokról az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.

Az LVTERGY Inga Táblázat, vagy a Lehívó Kulcsok használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti, csak olvasson, és hallgasson meg.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.