Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. június 11., vasárnap

Rezgésszint lépéseink.



Kedves Érdeklődő!

Fél évvel ezelőtt a 2017 januári telihold idején, nagymértékű energetikai szintű változások történtek.
 
Fénymunkások, Fénymesterek, Angyalok, és Arkangyalok közös munkájának az eredménye a változás. A segítők kollektív munkájának eredményeképpen olyan meditációkban nem oldható karmák, és kötelékek kerültek oldásra, melyek 5. dimenziós rezgésszinten tartották az érintetteket, és akadályozták a 6. dimenziós rezgésszintre jutásukat.
A rezgés szintekről bővebben ITT talál leírást.

Kollektív tisztítást, és felszabadítást kaptak mindazok, akiknek szándéka a teljes letisztulás, a teljessége elérése, és eddig is tettek önmaguk tisztulásáért.
A fény oldalán lévő segítők sok-sok olyan karmikus terhet (akár párkapcsolati, akár más emberi kapcsolatra irányulóan) szüntettek meg az érintettekről, melyeket a sötét oldal terhelt rájuk.

Sajnálatos módon ezt a kollektív tisztulást sokan úgy értelmezték, hogy minden karma, és egyéb akadály megszűnt.
Tény, hogy sok mindenkit felrezegtettek a Segítők a 6. dimenziós rezgés szintre (lélek szinten), ez viszont korántsem jelenti azt, hogy minden akadálya megszűnt volna, ami a teljessége elérését akadályozza.
Azt tapasztalom, hogy azt a tényt, hogy 6. dimenziós rezgésszinten tart valaki, valójában nem is tudja.
Sok spirituális segítő már évek óta a 6., vagy a 7. dimenziós rezgésszinten van, függetlenül attól, hogy tud-e róla, vagy sem.

2013 márciusában, egy teremtő meditáción való részvétel alkalmával rezegtették fel Ewytát az 5. dimenziós rezgés szintre. Én ilyen jellegű meditációs "beavatáson" nem vettem részt. Mégis amikor 2014 tavaszán egy médiumtól kértem segítséget, közölték velem az Égi segítők, hogy a 6. dimenziós rezgésszintre lépést akadályozó blokkjaimat oldják. Ez egy önvédelemből tett elzárás volt.
Ez a médium akkoriban hozott nyilvánosságra egy olyan információt, hogy az akkori, vagyis a 2014 évi pünkösdi energiákkal a gyógyítókat, és a tanítókat felrezegtetik a 6., és a 7. dimenziós szintre. Sok mindenkit, akiknek nincs gyógyító feladata, pedig az 5. dimenziós szintre vitték.
Ezek a felrezegtetések a LÉLEK rezgésszintjére értendők!
A test felrezegtetése hosszú évek munkájával érhető el!!!

Ezután is folyamatosan, napi szinten dolgoztunk magunkon különböző meditációk, és nagyon sok kristály, és Égi segítő segítségével.
2015 nyarától kezdve már az LVTERGY Táblázat elődjével, majd amikor kész lett az LVTERGY Inga Táblázat, akkor azzal folytattuk a tisztulásunkat.
Tény, hogy ekkor más médiumtól már egyre ritkábban kértünk segítséget, de amikor úgy éreztük, hogy szükséges, akkor megkerestük azt a médiumot, jóst, vagy gyógyítót akit a Segítőink javasoltak.
Egy ilyen alkalom során kaptam 2016 novemberében azt az információt egy médium közvetítésében, hogy Arkangyali szinten van a lelkem rezgésszintje, ez a 11. dimenziós rezgésszint.

Ezt csupán azért írtam le, hogy szemléltessem azt a tényt, hogy a rezgésszint lépésekhez nem feltétlenül szükséges a tudatosulás. Anélkül is folyamatosan dolgoznak az Égi segítők a rezgésszint lépések segítésében.

A másik szemléltetési szándékom ezzel az írással, hogy azok az emberek, akiket az Égiek összefogásával kollektíven 2014-ben felrezegtettek az 5. dimenziós szintre, 2017 januárjában pedig a 6.-ra, konkrétan két és fél év alatt léptek egy szintet.

Nekünk ez a szintlépés napi munkával 1 év alatt történt. A fent említett két és fél év alatt az általunk kidolgozott módszerrel, és a Segítőink javaslatait követve alkalmazott módszerekkel több rezgésszintet is léptünk.

Rendszeresen tapasztaljuk azt, hogy aki hozzánk fordul, már 6., 7., vagy 8. dimenziós rezgésszinten van a lelke, legtöbb esetben úgy, hogy nem is tud róla.
Szinte minden esetben azért fordulnak hozzánk, mert visszaesést tapasztaltak az életükben, annak ellenére, hogy folyamatosan tisztítják magukat.
Ez azért van, mert amikor rezgésszintet lép az ember, beaktiválódnak azok az akadályok az életében, ami miatt lesüllyedt arra a rezgésszintre ahonnan most feljutott.

Éppen ezért tapasztalatból tudjuk, hogy az 5. dimenziós rezgésszinten lévő akadályok legyőzése, csak bemelegítés, és felkészítés arra, hogy az ember képes legyen a magasabb rezgésszinten lévő akadályaival is szembe nézni.

A rezgésszint lépéseket korlátozó blokkok, ártó hatású akadályok megszüntetése megvalósítható a Fény Piramisban összesített energiákkal.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva talál írást:
 A lehívó eszközök elérhető formái:

LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva talál:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhat az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

- Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva talál leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhat a beszerzési lehetőségekről is.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti, csak olvasson, és hallgasson meg.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.
Kérem mielőtt megkeres olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Tisztelettel Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.