Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. június 28., szerda

Atlantiszi angyalpecsétek.

Kedves Látogató!
Az alábbiakban Ewyta írását olvashatja:

"ABARIEL MESTERANGYAL segítségével, és útmutatását követve készítem el az angyalpecséteket drótékszer talizmán formában.
ABARIEL az isteni szólítás angyala.
Évek óta dolgozom az Atlantiszi angyalokkal, és a Mester angyalokkal.
ABARIEL tanácsára kezdtem el az angyalpecséteket talizmán formában készíteni, hogy hosszútávú, és tartós segítője legyen annak aki viseli. Amíg elkészül egy-egy pecsét, az, az Angyal akiét épp készítem minden olyan energiát belead a pecsétbe rajtam keresztül, amiben Ő segíteni tud, így folyamatosan tudja támogatni a viselőjét az energiáival.
A pecsét viselőjét ezután az Őrangyala, és a Saját belső Istensége vezeti tovább mindazon módszerekhez, tanításokhoz, segítőkhöz, akiken keresztül megkaphatja a számára aktuálisan szükséges információkat, energiákat a szabadsága, függetlensége elérésének érdekében.
Így mindenkinek saját felelőssége, és döntése, hogy ezután mit tesz Önmaga felszabadításáért.

ASRADIEL pecsétje.
ASRADIEL energiái segítik viselőjét, hogy új környezetben is meg tudja állni a helyét, illetve akinek gondjai vannak a földeléssel, számára útmutatást ad arra, hogy hogyan szüntesse meg azon akadályait, melyek a földelést akadályozzák. A megfelelő földelés eléréséhez, a Gyökér csakrát, a Talp csakrákat, a Föld csakrát, és a Földcsillag csakrát is meg kell tisztítani, és helyre kell állítani az egészséges energia áramlást. ASRADIEL energiái ezen folyamat megvalósításában ad útmutatást viselőjének.

MALEQUIEL pecsétje.
MALEQUIEL energiái a magabiztosság erősítésében segít. Viselőjét támogatja, hogy a belső Istensége tanácsait tudja követni. Akár életmód váltásról, akár bármilyen döntési helyzetről legyen szó. Természetesen a döntési helyzetekben a válasz érkezhet mástól is, akár egy beszélgetés során, vagy egy íráson keresztül. MALEQUIEL energiája abban támogatja a belső Istenséget, hogy meg tudja érezni, hogy számra mi az, ami a kapott válaszok közül a megfelelő.

EMKIEL pecsétje.
EMKIEL energiája az anyagi biztonság megvalósításának folyamatát segíti.
Sajnos sok a félreértés EMKIEL energiáját illetően, sokan úgy értelmezik, hogy Ő fogja megadni a pénzügyi bőséget. NEM!
EMKIEL energiája a viselőjét abban segíti, hogy saját magának képes legyen megvalósítani, azaz megteremteni az anyagi biztonságot. Ez nem feltétlenül pénzt jelent.

EGUEL pecsétje.
EGUEL energiája az önuralom megtartásában segíti viselőjét. Emellett útmutatással szolgál abban, hogy a viselője hogyan tudja kivonni magát más emberek uralma alól.

MALCHJDAEL pecsétje.
MALCHJDAEL energiája az akaraterő megtartásában segíti viselőjét, olyan helyzetekben, amikor nagy akaraterőre, és kitartásra van szükség.


MELATHIEL pecsétje.
MELATHIEL energiája az életút megtalálásában segíti viselőjét. Segítségével viselője megtalálja azokat a módszereket, melyek számára segítséget nyújtanak azon akadályai megszüntetésére, melyek blokkolják az életútja megtalálásában.

PLAGIGUEL pecsétje.
PLAGIGUEL energiája az Önmegvalósításban, az alkotás kiteljesedésében segíti viselőjét. Emellett abban segít, hogy a múltat könnyebben le tudja zárni, illetve az önmegvalósítás kiteljesedését akadályozó blokkoktól való megszabaduláshoz útmutatást ad. Segítségével viselője megtalálja azokat a módszereket melyek számára segítséget nyújtanak az akadályai megszüntetésére.

VERCHIEL pecsétje.
VERCHIEL energiája az életfeladat megtalálásában segíti viselőjét. Segítségével viselője megtalálja, azokat a módszereket, melyek számára segítséget nyújtanak azon akadályai megszüntetésére, melyek blokkolják az életfeladata megtalálásában.

AMBRIEL pecsétje.
AMBRIEL energiája a tanulásban segíti viselőjét, akár iskolai tanulásról, akár spirituális tanulásról legyen szó, illetve abban, hogy megtalálja azokat a módszereket, melyek segítik a tanulási nehézségeket okozó blokkjai megszüntetésében. Ilyen akadályok származhatnak lélekrészek /tudások, képességek/ hiányosságokból is. AMBRIEL energiája támogatja viselőjét az esetleges hiányosságok felismerésében, és útmutatást ad arra, hogyan, milyen módszerrel tudja visszahívni önnön részeit.

Az Atlantiszi Angyalpecsét talizmánokat IDE kattintva találja.

Az Atlantiszi angyalok neveinek, és illetékességeik megnevezésének forrása az 
"Atlantisz angyalai" című könyv.
A könyvben nem szereplő információkat ABARIEL MESTERANGYAL osztotta meg velem.

Az általam készített Angyalpecsétek abban különböznek, a szimplán papírra, vagy akár gyertyára rajzolt pecsétektől, hogy Viki közreműködésével Kerub védelmet is kapnak, ezáltal védelmet adnak azon negatív hatások ellen, melyek befolyásolni, és korlátozni próbálják a pecsét viselőjének ISTENI ÉNJÉT.
A Kerubok a „jó és a rossz” határának őrzői.
A védelmük nem enged át semmilyen alacsony rezgésű energiát.
Ewyta."
-------------------------

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van a blogból több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.