2016. november 4., péntek

AZ ENERGIA SZINTŰ VÉDELMEK FONTOSSÁGÁRÓL!Amikor meditációs állapotban van az ember, a Lelke az asztrál síkon jár. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő védelmek kiépítése, és biztosítása a meditációk alatt, hogy megvédjék a Lelket az asztrális támadásoktól, vagyis az asztrál síkon létező, alacsony rezgésszintű lények támadásától. Viszont azok a védelmek, amelyek egy-egy meditáció alkalmával, a meditáció, és az energia rendeződés idejére, kiépítenek a segítők /néhány kivételével/ nem tartós védelmek.

A meditációkkal kapcsolatban készült videóimat az alábbi linkekre kattintva találja:

A meditációkról általában 

Az asztrál sík az a nem fizikai létsík, ahol az alacsony rezgésszinten lévő, fizikai test nélküli lények is létezni tudnak.

Az asztráltest a fizikai test éteri mása, melyen keresztül kapcsolatba vagyunk az asztrál síkkal. Az aura egyik rétege.

Alvilágiak mindazon létezők, akiknek célja az, hogy káoszt teremtsenek, és akadályozzák a fény terjedését.
Mindent elkövetnek, hogy akadályozzák a lélek önmegvalósítását, letisztulását.
Uralni, birtokolni akarják, hogy erőit saját céljukra fordítsák.

Az emberi test az alvilágiak számára csupán eszköz arra, hogy a lelket uralmuk alá hajtsák, viszont kell a test ahhoz, hogy ezt megtehessék.
A test energia rendszereinek ( csakrák, aura, meridiánok, Ka-csatornák) energia áramlását akadályozó blokkokat, elzárásokat, kötelékeket tettek, hogy így akadályozzák a szabad energia áramlását, ezzel korlátozni tudták, hogy a lélek szabadon és tisztán megélje önmagát a fizikai, emberi testen keresztül.
Az auráról ITT talál írást. 
A Ka-csatornákról bővebb leírást ITT talál.

Ilyen akadályokat átkokkal, ártó szándékú vuduzással, manipulatív programok beültetésével, telepátiával is képesek állítani, akár fizikai síkon, akár álom síkon is.

A védelmek kiépítése egy folyamat, mivel mindegyik csakra, minden aura réteg, a kundalini, és a test egyéb energia rendszerei is más-más frekvencián rezegnek, így más típusú energia szükséges. Egy egy védelem kiépítése után, az adott energia rendszer tisztítása szintén egy folyamat, mert a védelmi energia nem oldja le a már meglévő akadályokat.

A védelmek fontosságáról készült videót IDE kattintva találja. 

Negatív erők segítségével a sötét oldal képviselői alacsony rezgésű energiát termeltetnek az emberrel, akár kötelékeket raktak két ember közé, akár manipulációval, vagy vuduzással ültettek be programokat. A félelem, a fájdalom, az irigység, a harag, a gyűlölet, az aggódás, a kétség, a düh, a hatalomvágy, mind negatív erő.

Mindazokat akiket érdekel, hogy mennyi, és milyen jellegű blokk, átok, rontás, vagy lélekrész hiányosság akadályozza saját magát, és az Őseredet lélekpárját, 
az alábbi elérhetőségen keresztül, információ-átadás kertén belül tudom informálni:
f.piramisenergia@gmail.com
Az információ-átadás folyamatáról ITT talál részleteket.

A védelmek kiépítése, és az ártások megszüntetése megvalósítható az LVTERGY táblázattal, és a Segítő Szettekkel, azaz a Lehívó Kulcsokkal.
A táblázatról részletes leírást ITT talál.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

Az LVTERGY táblázat, vagy a Segítő Szettek használatával, akár év tizedeket rövidíthet a használója a saját tisztulási folyamatában!

Tisztelettel Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.