2016. október 25., kedd

Viselkedés mintákért "felelős" alszemélyiségek.
Sokan foglalkoznak a Belső gyermek gyógyításával, ami nagyon jó, mivel fontos része a teljességnek. Viszont a Belső gyermek, csak egy, a négy Fő alszemélyiség közül.

A négy fő alszemélyiség a következő:

Belső gyermek: Az őszinteségért, szabadság érzésért, önfeledt öröm és játékosság megéléséért felelős alszemélyiség.

Belső tápláló: Ez az alszemélyiség köt össze Földanyával. A fizikai, és szellemi szükségleteink kielégítéséért felelős.

Belső szellem: A kreativitásért, inspirációért, a szexualitáshoz való viszonyulásért, önmagunkhoz, embertársainkhoz, és más létezőkhöz való viszonyulásért felelős alszemélyiség.

Belső harcos: Ez az alszemélyiség felelős a személyes védelemért, a tanulásért, a felelősség vállalásért, a személyes higiénia iránti igényért, az élet gyakorlatias dolgaiért.

Az alszemélyiségek, személyiség jegyekért, viselkedés mintáért felelős Én részek összefoglaló neve. Egészségi állapotuk határozza meg a viselkedést. Sérülésük esetén diszharmóniát idéznek elő.

Az alszemélyiségek hordozzák mindazt a viselkedés mintát is, melyet a Lélek születése előtt kap, az adott családban aktuális mintákból melybe születik.

Az alszemélyiségek egy másik fontos szerepe a hiányzó Lélekminőségek pótlása, helyettesítése.

Az alszemélyiségek sérülése nagyon sok, és nagyon változatos problémákat idéznek elő. 

Elsődleges lépés, mindig a kiváltó ok megszüntetése, akár előző életből, akár jelen életből öröklött mintaként került a sérülést okozó program az adott alszemélyiségbe. Azt viszont minden tekintetben figyelembe kell venni, hogy egy adott sérülésnek, több kiváltó oka is lehet. 

A teljes gyógyítást csak akkor tudják segíteni az Égiek, amikor minden sérülést okozó minta kiváltó okát sikerült kioldani a lélekből, és az adott alszemélyiségből is. 

Mint minden tisztítási, és oldási folyamat időbe telik. A folyamatok megvalósításában segítség lehet az általunk kidolgozott LVTERGY Táblázat rendszer, melyről ITT talál leírást, és a Segítő szettek, azaz a Lehívó Kulcsok.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

Több módszer is létezik az alszemélyiségekkel való kapcsolat teremtésre, viszont előfordulhat az is, hogy maga a kapcsolat felvétel lehetőssége van blokkolva.

Tisztelettel Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.