2016. október 27., csütörtök

Energia tér, Egylélek tér "szennyezettség" kiváltó okai.A személyes energia tér, az Egylélek tér, a mágneses tér, az aura mind-mind más minőséget takarnak.
Az aura tisztítása azért fontos, mert a környezeti hatások miatt sokféle negatív lenyomat lehet hatással az ember egészségére, közérzetére, Önmagához való viszonyulására, kapcsolataira, anyagi pénzügyi helyzetére.
Emellett tapadó entitások, más lélek lélekdarabjai, vagy "köztes síkon ragadt lélek" is rá lehetnek tapadva az ember aurájára, melyek szintén negatívan hatnak.

Ennek számtalan megnyilvánulása lehet. 

A megszállók, testetlenek, tapadó entitások, asztrál lények, melyek elszívják az energiákat. Főként alacsony rezgésű energiákból táplálkoznak, ezért arra „kényszerítik” az embert, hogy negatív energiákat termeljen.

Éppen ezért fontos az aura teljes körű tisztítása, mely az LVTERGY táblázat, vagy a Segítő Szettek, azaz a Lehívó Kulcsok segítségével megvalósítható.
A táblázatról ITT talál leírást.
A LEHÍVÓ KULCSOKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA.

Az aura a fizikai testet körülvevő fénytestek összessége. Több rétege van, melyek közül néhányat megemlítek.

Éter test: Az aura ezen rétegében olyan akadályok vetülnek ki, amik külső befolyás miatt akadályozzák az élet energia, és a csakrák szabad energia áramlását. 
Részei:
-Finom test: A finom test az élet energiát, a szeretet energiát  felvevő aura réteg.
-Fizikai aura: Ebben a rétegben rakódnak le a fizikai test fájdalom lenyomatai, valamint előző életek során megélt testi fájdalmak, főként, ami akkor, a test halálát okozták.

Érzelmi test: Érzelmi sérülések (csalódás, megaláztatás, bántalmazásból  fakadó sérülés, pánik) lenyomatai tapadnak le ebben az aura rétegben. Ez az aura réteg az érzelmi síkkal  van kapcsolatba.

Mentális test: Gondolati manipulációk és sérülések nyilvánulnak meg letapadásként, ebben az aura rétegben.  A mentális test a gondolatok lenyomatait tároló aura réteg. A negatív gondolatok szennyezik ezt a réteget, amely visszahat a fizikai testre, közérzetre. Közvetlen kapcsolatban áll a mentális síkkal más néven a gondolati síkkal.

Ezután következik az Asztrál test majd az Éteri test.

 Spirituális test: Ez az aura réteg áll kapcsolatban a Szellemmel, Magasabb énünkkel, a Krisztus Tudattal, és a Felsőbb szellemi világokkal. Több rétegből tevődik össze.

Az Igaz Párok közt, bármelyik félnek szennyezett a személyes energia tere, az egyértelműen magával vonja, hogy az Egylélek tér is szennyezett.

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.