Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. október 3., kedd

Angyal pecsétek, Angyalrúnák.

Alábbiakban Ewyta írását olvashatja:

"Néhány hónappal ezelőtt, amikor Gaia, és Rahtiel Mesterangyal segítségével elkészítettem a Lélekkód lehívó kulcsomat, még nem tudtam milyen változások következnek be az életemben, és a munkámban.

Néhány segítő ékszer, amit azóta készítek amióta le tudtam hívni a Lelkem által erre az életemre betervezett lélekkódjaimat, a Fény Piramis energiáitól független segítők, az ANGYALPECSÉTEK, az ANGYALRÚNÁK.



Tisztában vagyok azzal, hogy sokan úgy állítják be, hogy csak hívd az angyalokat, csak imádkozz, és legyél alázattal, akkor majd segítenek.

Itt most arra kérem a Tisztelt Olvasót, hogy csak egy picit gondoljon bele, hogy milyen lenne, ha Angyal lenne, akihez folyamatosan százak, vagy akár ezrek imádkoznak. Kérem képzelje bele Magát abba, mekkora felelősség, és egyben teher is Angyalnak lenni.
Ezután gondolja át mit is tenne???
A létezése minden pillanatában, amíg Világ a Világ vigyázzban állna azért, hogy mások elvárásainak megfeleljen, hogy teljesítse minden kívánságukat???

Vagy arra törekedne, hogy olyan embereken keresztül, akik képesek az Ön Angyali energiáit közvetíteni, megosztaná valamilyen formában?

Az Angyalok az utóbbit választották, már nagyon rég óta. Hisz léteznek Angyalkártyák, léteznek mandalák, léteznek Angyal pecsétek, és Angyalrúnák is. Emellett nagyon sokféleképpen osztották már meg az energiáikat, anyagi formában.

Angyalkártya többféle is létezik, emellett van Atlantisz tarot is.
Az Angyalpecséteknek is többféle alkalmazási módszere létezik. Ettől függetlenül az Angyal pecsétben megosztott energia már adott.
A több fajta alkalmazási módszernek az a szerepe, hogy mindenkihez úgy jusson el, ahogy épp a legelőnyösebb a számára. Az Angyal pecséteket, és a Mester Angyalok pecsétjeit F.E. Eckard Strohm jegyezte le.
Az Angyalrúnák Raziel Arkangyal könyvéből ismertek. A "Végzet ereklyéi Csontváros" című filmben igen misztikus körítéssel ábrázolták a használatát. A film rajongói azóta tetováltatják magukra, és néhány Angyalrúna ékszer formában is forgalomba került.

Az embereknek, akik segítségért imádkoznak, csupán használniuk kellene. Az viszont már nem az Angyalok felelőssége, hogy alkalmazzák-e az emberek az anyagba manifesztált segítő energiákat.

Tisztában vagyok azzal is, hogy sajnos nagyon sok tanítás úgy hangzik, hogy hívd ezt, vagy azt az Angyalt, kérd a segítségét, és köszönd meg, majd várd a csodát. Ennyivel el is intézik. A probléma az, hogy ezek a tanítások nem világosítják fel az embert, hogy a segítség nem úgy fog megnyilvánulni, hogy az Angyalok oldják meg a problémát.
Az Angyaloknak csak és kizárólag annyi dolguk van, hogy utat mutassanak, hogy elvezessenek ahhoz a módszerhez, ahhoz az emberhez akin keresztül megkaphatod azokat az energiákat, vagy információkat, melyekkel megoldhatod a problémáidat.

A legjellemzőbb az, hogy a szerelem Angyalaihoz imádkoznak, kérve Őket, hogy hozzanak szerelmet.
Az teljesen lényegtelen, hogy csupán imával, vagy gyertyákat, Angyalpecséteket használva, esetleg meditációs szerelem behívással, vagy szerelem program letöltésével kéri valaki a Szerelem Angyalait, minden esetben TISZTÁBA KELL LENNI AZZAL, hogy a Szerelem Angyalainak az a feladata, hogy elvezessék a segítséget kérőt azon az úton, ahol elérheti. Ez úgy nyilvánul meg, hogy minden Lélekkel összehozza a sors, akivel bármilyen jellegű lezáratlan párkapcsolati karmája van, és azokkal is akikkel szerelmi kötés, vagy szerelmi mágia, bűbáj köti össze. Azért mondják minden lecsatornázott Angyali üzenetben, hogy ENGEDD MEG MAGADNAK A SZERELMET, hogy tudják a következő rendezni valót hozni az életébe. Az is teljesen lényegtelen, hogy dualitásban van-e, vagy egylélek, aki a segítséget kéri, hisz csak letisztulva érheti el mindenki az igaz beteljesült szerelmet. A dualitásban lévők az Ikerlángjukkal, az egylelkek a Lélektárssal.

Sajnos gyakran tapasztalom, hogy sok tisztulási módszer úgy van eladva, hogy azonnali garantált eredményt ígér, hogy csak cserélje le az ember a számára nem tetsző programokat, majd csak töltsön le olyat, ami neki tetszik, és minden "szép és jó lesz".
Az ilyen módszereket alkalmazók között ugyan már vannak akik tudják, hogy a programok letöltése NEM KÍVÁNSÁG MŰSOR!
Mindenki csak olyasmit tud letölteni (behívni az életébe), ami a személyes Akashájába szerepel, vagyis mindenkinek az jön, amit épp meg kell oldania.

Az igaz szerelem eléréséhez vezető út mindenkinek hosszú. Aki egy-két oldástól, vagy programletöltéstől várja a csodát, sajnos csalódni fog.

Az Angyaloknak csupán az a szerepe ebben a folyamatban, hogy a hatáskörének megfelelő támogatást adja, a segítséget kérőnek, ugyanis minden Angyalnak megvan a feladat köre, a hatásköre. Amit tud az egyik, azt a másik nem.


ABARIEL MESTERANGYAL az isteni szólítás angyala, az Ő tanácsára kezdtem el az angyalpecséteket talizmán formában készíteni, hogy hosszútávú, és tartós segítője legyen annak, aki viseli. Amíg elkészül egy-egy pecsét, az az Angyal akiét épp készítem minden olyan energiát megoszt a pecsétbe rajtam keresztül, amiben Ő segíteni tud, így folyamatosan tudja támogatni a viselőjét az energiáival.

Az ANGYALPECSÉTEKRŐL IDE kattintva talál részletes írást.

Az Angyalrúnákat Raziel Arkangyal kérésére, és biztatására kezdtem talizmán formába készíteni.
Őszintén bevallom eleinte kicsit tartottam tőle, hogy "mi van, ha csak misztikus mese, csak egy jól kitalált és előadott film kellékei a rúnák?"
Többet is készítettem, és teszteltem. Mindegyik a maga hatáskörében nagyon hatékony segítőnek bizonyult. Semmi misztikus "csiribí-csiribá", egyszerűen csak működik!
Nyilvánosságra is csak azután hoztam, amikor megbizonyosodtam a hatékony működésükről.

Egyszóval, aki Angyali védelemért imádkozik, az általam készített Angyalrúnákkal rendelkezésre állnak.

Az ANGYAL RÚNÁKRÓL a leírást IDE kattintva találja.

Az általam készített Angyal rúnák, és Angyalpecsétek abban különböznek, a szimplán papírra, vagy akár gyertyára rajzolt, esetleg tetovált pecsétektől, rúnáktól, és más ékszerkészítő által készített daraboktól, hogy Viki közreműködésével Kerub védelmet is kapnak, ezáltal védelmet adnak azon negatív hatások ellen, melyek befolyásolni, és korlátozni próbálják a viselőjének ISTENI ÉNJÉT.

 /Ewyta/."
------------------------

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti, csak olvasson, és hallgasson meg.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.