Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. február 28., kedd

"Akadály jelző" csakrák.




Tisztelt Látogató!
Alábbiakban Ewyta írását olvashatja:

"Talp csakra: A talpak közepén található. Szerepe, egyensúlyban létezni az anyagban, földelés. Ennek a csakráknak az akadálymentes működése szükséges ahhoz, hogy az oldásokkor kapott magasabb rezgésű energiák, számodra felesleges, és jelen rezgés szintedhez szükségtelen részét át tudd adni Földanyának.
A talp csakrákon keresztül tudja, az energia szintedet számodra megfelelően kiegyenlíteni, optimalizálni. A talp fájdalma, ennek a folyamatnak akadályba való ütközését jelezheti.
A talpak fájdalmát egyéb okok is elő idézhetik, mivel a talpakon található test reflex zónái fájdalommal jelezhetik a hozzá tartozó szerv, vagy szervrendszer energia ellátás zavarát.

Boka csakra: A Lélek stabilitását biztosítja a testben. Testi kapcsolódási pontja a boka ízület. Akadályjelző csakra is. Bal boka fizikai elváltozás nélküli fájdalma, olyan blokkot jelez, mely megakadályozza, hogy a lélek összhangba kerüljön a testtel.
A jobb boka fájdalma, olyan akadályokat jelez a jövőre irányulóan, melyek kibillenthetik a lelket az eddig elért stabilitásából.

Térd csakra: A jelenben, most-ban létezni tudás csakrája. Testi kapcsolódási pontja a térd ízület. Szintén akadályjelző csakra.
Bal térd fájdalma olyan akadályokat jelez, melyek a tovább lépésedet akadályozzák, akár spirituális fejlődésedről, akár a fizikai életben való változás, változtatás lehetősségéről legyen szó.
A jobb térd fájdalma, a jövőre irányuló lehetséges akadályokat jelzi, melyek még az Akashában szerepelnek.

Chong csakra: A csípő ízületnél található. Feladata a szexualitással kapcsolatos akadályok, blokkok jelzése. Bal oldali fájdalom, a múltban, akár előző, akár jelen életben megélt, szexualitással kapcsolatos sérelmek lenyomatait jelzi.
A jobb oldali fájdalom olyan még meg nem élt szexualitással kapcsolatos akadályt, vagy blokkot jelez, pl szexuál mágia, ami még a várható jövőképben szerepel, és valamilyen formában, akadályozza, vagy korlátozza a szexualitás megélését.
A témáról részletesen ITT olvashat.

Váll csakra: Karmikus terheket jelző csakra. Bal váll fájdalma jelzi az apai ágról hozott karmikus terheket, családi átkokat, és mindazt, amit másoktól átvett, vagy átvállalt a Lélek. A jobb váll fájdalma az anyai ágról hozott karmikus terheket, családi átkokat. Jövőre irányuló terheket, és karma átvállalás kényszert is jelez. Testi kapcsolódási pontja a váll ízület.

Könyök csakra: A tenyér és az ujj csakrák energia pályáinak elosztó csakrája. Emellett jelző csakra is. Bal könyök fájdalma olyan blokkokat jelez, melyek akadályozzák az elfogadást, befogadást, akár energetikailag, akár fizikai értelemben. A jobb könyök fájdalma azokat a blokkokat jelzi, melyek akadályozzák, hogy adj. Testi kapcsolódási pontja a könyök ízület.

Egylélek egyensúly csakra: Női- férfi energiák kiegyensúlyozásának csakrája. Az esetleges egyensúlytalanságot, melyek lélekrész hiányosságokból is fakadhatnak, fájdalommal jelzi. Lélekrész hiányosságokat jelző csakra. 
A testen a gyomorszáj magasságában található, így a gyomorszáj tájékán jelentkező fizikai elváltozás nélküli fájdalom lélekrészek hiányosságára való figyelem felhívás is lehet!"

"A bejegyzés részlet "A test energia rendszerei" című saját írásomból.
Az írás szerzői jogvédelem alatt áll, megosztása forrás megjelöléssel engedélyezett.

Ewyta"

Arról, hogy milyen Lélekrészekről lehet szó 
ITT talál leírást.

Elérhetőség:
f.piramisenergia@gmail.com
Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.

Kérem mielőtt megkeres olvassa el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva ér el:

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

Az általános időpont egyeztetéssel kapcsolatos tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre:

Tájékoztatás időpont kéréssel kapcsolatban.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű előadás készítéséhez, írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.