Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2019. július 3., szerda

"Nem kell fizetni semmiért!"

Tisztelt Olvasók, Érdeklődők!

A mai nap történései (amit itt nem részleteznék, csak annyit róla, hogy szóban történő kommunikációs esetről van szó...) fakasztották ki belőllem azt, hogy a címben is megfogalmazott témáról én is említést tegyek. Tudom vannak már mások is, akik hasonlóképpen látják a dolgokat mint én, írtak is róla.
Most én is megteszem!



Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az emberek nagytöbbsége egyáltalán nincs tisztában az adok-kapok kifejezés lényegével, illetve a másik nagyon észrevehető probléma, hogy rettenetesen türelmetlen.

Sopánkodókhoz, panaszkodókhoz, türelmetlenkedőkhöz irányítanék pár kérdést a mindennapokból!

Az egészségügyben ingyen megkapnak mindent?
Például:
-gyógyászati segédeszközök
-gyógyszerek
-masszázs
A boltokban sem kell kifizetni az élelmiszereket, és egyéb termékeket?
A közüzemi szolgáltatók is ingyen biztosítják a fűtést, áramot, ivóvizet?
Egyéb szolgáltatók például telefon, internet? Ezt is mind ingyen adják?
A közlekedés, a posta is ingyen van?

Most komolyan!!! Tényleg úgy kellene lennie, hogy egyeseknek minden ingyen járjon, mert ők csak fújjognak, ha fizetni kell...?!?
Panaszkodnak, hogy sok a csekk, a fizetni való, hogy késik 5-10 percet a vonat, hogy az egészségügyben nem ugrájlák őket körül stb...
NEM KELL FIZETNI SEMMIÉRT!
DE AKKOR NE VEGYEN IGÉNYBE SEMMILYEN SZOLGÁLTATÁST, NE HASZNÁLJA AZ ÁRAMOT, NE EGYEN KERESKEDŐK ÁLTAL ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKEKBŐL, ÉS NE TISZTÁLKODJON. NE UTAZZON ÉS NE HASZNÁLJA A POSTAI SZOLGÁLTATÁSOKAT SEM, ILLETVE NE VEGYE IGÉNYBE AZ ORVOSI ELLÁTÁSOKAT SEM, ÉS AKKOR Ő MEGMUTATHATJA A VILÁGNAK, HOGY MILYEN FRANKÓ NEKI, MERT NEM KELL FIZETNIE SEMMIÉRT, ÉS NEM KELL VÁRNIA SENKIRE...
El lehet vonulni a civilizált világból, lehet nomád életmódot is élni. Meg lehet termelni önmaga számára az alapélelmiszereket. Ki lehet próbálni, és akkor megtudható mennyi áldozatos munkával is jár az, hogy legyen betevő falat. Jó pár hónap mire az elvetett magból termés lesz, illetve amíg a kis haszonállatok megnőnek annyira, hogy fogyaszthatók legyenek... Emellett ruhát is lehet készíteni, fűtés idényre fűtőanyagért megdolgozni.
Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy ezt a fajta életmódot válassza! Ha valakinek üzenni szeretne, akkor szépen induljon el hozzá gyalog, és mondja el neki személyesen, de még akkor is, ha az az illető több 100 km-re lakik tőle.
Biztos vagyok abban, hogy a panaszkodók legtöbbje már az első nehéz napon belerokkanna az önsajnálatba.
Talán az ilyen tapasztalatok ráébresztik majd, hogy mennyi jó dolog van a mindennapokban, amivel csak annyi a dolgunk, hogy ha igénybe kívánjuk venni, akkor kifizetjük az árát.

Mindazoknak, akik ingyen akarnak mindent, csak bele kellene gondolniuk a szolgáltatók, termelők, értékesítők oldaláról is a helyzetbe.
Az "ingyen igényére áhítozó" embereknek fogalmuk sincs arról, mennyi ember munkájával, energiájával jár az, hogy a mindennapjaink kényelmesek legyenek.
Csak bemegyek a boltba és megveszem az ennivalót.
Kifizetem, és  ezzel mindazok munkáját értékelem, akik ezt számomra lehetővé, és elérhetővé tették!!!
Ez ennyire egyszerű!
Hogy mégis ki mindenki munkájáról van szó?!
Élelmiszer esetében a termelőkről, a szállítókról, ha különleges feldolgozást igényel az alapanyag, akkor a feldolgozó üzemekről, és végül az értékesítőkről.
Közüzemi szolgáltatások esetén mindazokról, akik a nagy cégeknél dolgoznak, hogy a mindennapok emberének legyen ivóviz, áram, fűtés.
Egyéb szolgáltatásoknál is érdemes belegondolni hányan dolgoznak éjszakai, vagy akár ünnepnapi ügyeletben is azért, hogy bármikor internetezhessünk, telefonálhassunk, utazhassunk. Hány ember dolgozik a zökkenőmentes postai kézbesítésekért. Hány ember dolgozik a tömegközlekedési eszközökön, hány ember a benzinkutakon. Hányan dolgoznak éjszakánként, és hajnalban azért, hogy reggelre friss meleg kenyér legyen az üzletek polcain.
Csak egy apró példa: a legolcsóbb kenyér kilója kb 300 Ft. Egy gombóc fagyi ára alsóhangon 200 Ft. Egy kiló kenyérből azért jól lakik egy család reggelire. Egy gombóc fagyiról ez nem mondható el. Félreértés ne essék, nincs gondom a fagyival, sőt kimondottan szeretem, és amikor tehetem meg is veszem. A példa némi kis szemléltetésnek lett szánva. 
Szóval bárhonnan is közelítjük meg a dolgokat, egy-egy termék, vagy szolgáltatás árának kifizetésével sok-sok ember munkáját honoráljuk.
Ez mind-mind igaz, a fentiekben felsorolt dolgokhoz, legyen szó akár az alap élelmiszerekről, akár utazásról, akár egy üzenet eljuttatásáról, és nem utolsó sorban a közüzemi szolgáltatóktól érkező vízről, áramról, és fűtési lehetőségről!
Mindebbe, aki belegondol előbb-utóbb ráébred, hogy valójában nincs oka türelmetlenkedni, és kritizálni senkit, hisz nem dől össze a világ, ha éppen 10 perccel többet kell várni a vonatra, vagy épp a rendelőkben az orvosra. Minden felmerülő késésnek oka van. Meg kell érteni, ha az orvos késik, akkor bizonyára egy sürgős esetet lát el. Attól mert nem látjuk Ő még dolgozik. Persze biztos vannak az orvosok körében is kivételek. Sajnos... A tömegközlekedés esetében ha késik a jármű, annak bizonyára műszaki oka van. A türelmetlenkedők, panaszkodók ezt nem látják, és fogalmuk sincs arról, hogy abban az adott kb 10 percben mennyi ember dolgozik a probléma megszüntetésén. Sajnálatos módon ezeknek az embereknek a munkáját sokan nem értékelik, mert nem látják, csak annyit vesznek le az esetből, hogy "már megint késik ez a sz....r....

Akik csak panaszkodnak, nekik azon kellene elgondolkodniuk még, hogy Ők vajon bemennének e a munkahelyükre a "főnök két szeméért"? Úgy dolgoznának e bármennyit is, hogy nem kapnak érte viszonzásul semmit???
Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy Önmagát szembesítse ezekkel a kérdésekkel, és legalább magához legyen őszinte a válasz, ami "kibuggyan belőle" a kérdés feltevésekor...

Eddig a mindennapi dolgokról tettem említést.
Viszont a spirituális világban is nagyon fontos az adok-kapok egyensúly kiegyenlítése, fenntartása!
Anélkül felborul az egyensúly, és viselhetik a következményeit az okozói.

Jó néhányan megrökönyödnek azon, hogy pénzért cserébe nyújtunk segítséget.
Tisztában vagyok azzal, hogy vannak olyan emberek, akik "elutasítják, sőt megvetik a pénz", és állítják "pénz nélkül jobb lenne".
Mindazoknak, akiknek gondot okoz a "pénz", azért van, mert nincs annyi neki, amennyit valójában szeretne, hogy legyen, és inkább támadja ezt az egészet.
Bizonygatja, hogy Ő mi mindent tudna adni cserekereskedelem által. Találkoztam olyannal, aki állította, hogy neki sok gyümölcse terem a kertben, és befőttet készítene. Ez mind szép és jó, de vajon a befőttes üveget is saját kezűleg készítené? És a tartósítás? Cukrot is saját kezűleg állítana elő? Amennyiben nem a cukrot választaná tartósításra, akkor még érdekesebb a kérdés... Képes lenne annyi befőttet készíteni, aminek a "bevételével-cserekereskedelem által" az egész családjának biztosítaná az egész évi vegyes táplálkozást, meleg ruhát, téli időkben a ház melegét? A másik alap kérdés ami felmerül, hogy vajon mit tenne, ha például tüzifát akarna cserekereskedelemmel szerezni, de mondjuk a tüzifásnak speciel nem lenne szüksége befőttre??? A tüzifásnak például ruha kellene. Akkor a befőttes addig keresgetné az emberek közt azt, aki a befőttért ruhát ad amíg találna olyat akinek épp befőtt kellene, és akkor vihetné a ruhát a tüzifásnak??? Vagy mégis hogyan??? Kivágná a megélhetést biztosító gyümölcsfáit??? Valóban azzal fűtene??? És akkor a következő évre miből lenne megint befőttbe valója???
Bocsánat, hogy ezt mondom, de ez a mai társadalomban, rohanó világban elég viccesen nézne ki.....

Visszatérve a spirituális területre.
Testvérem, és jómagam évekig dolgoztunk azért, hogy mindaz amiben, és ahogyan mi segíteni tudunk a hozzánk fordulóknak elérhető legyen számukra.
Aki megveszi az általunk készített segítőket, az a több éves munkánkat fizeti meg.
Nekünk sem adtak semmit ingyen. Minden egyes módszert, és eszközt megvettünk, kifizettünk, ami ahhoz kellett, hogy mi elérhető formába tudjuk önteni módszerünket, eszközeinket.
Mindaz, amit mi így hozzáteszünk az egészhez, csak egy rész, bár sokak számára /de nem mindenkinek/ nélkülözhetetlen rész.
A több 100ezer spiritiszta segítő közül mi csak kettő vagyunk. Egyiknek  sem vagyunk a konkurenciája. Aki gyógyítóként mégis azt érzi, hát keresse magában a miérteket.
Minden gyógyítónak más-más terület a hatásköre. Ezt már többször hangsúlyoztuk. A spirituális világban is vannak feladat körök, kinek ez, kinek az. Éppen ezért megdöbbentő számunkra, némelyik gyógyító miért állítja, hogy ő mindenre tud mindenkinek hűdegyorsan ható segítséget adni.
Nagy kétkedéssel javasolt az ilyen típusú hirdetéseket szemlélni.
Többször találkoztunk olyanokkal, akik azt állították, ők megkapnak minden égi energiát.
Mindazokat amiket különböző csatornákon elmondattak üzenetekben.
Itt csak mellékesen jegyzem meg, hogy minden érkező "beharangozott" energia valóban elér a Földre, viszont csupán az arra beavatottak kapják meg azzal a küldetéssel, hogy találják meg a módját annak, hogy ezeket az energiákat valamilyen formában elérhetővé tudják tenni azok számára, akiknek szükségesek a fejlődésükhöz. Szó sincs arról, hogy kollektíven mindenki csodálatos módon meggyógyul. Sajnos az üzenetek nagy része kissé túloz, és nem kicsit félre vezető. Bár az is tény, hogy ez azért van, mert ezek kódolt üzenetek.  Ezek a kódolt üzenetek az itt lévő fényküldötteknek, fénymunkásoknak szólnak. A fényküldöttek, fénymunkások teljes diszkrécióban végzik a dolgukat, csendben a háttérben, sok esetben egyénileg.
Akad rá példa, hogy utólag nyilvánosságra kerül egy-egy ilyen háttér munka, ennek az égiek tudják az okát, hogy miért.
Ritka a nagy csoportos összmunka! Viszont mindazok a "nagy összefogásos csoportos, nyilvánosan "toborzott" hűdehűde ilyen meg olyan dolgok"...hát azok még a tanuló fázisban lévőknek leckék. Csak azok értik a kódolt üzenetek valódi lényegét, akiknek valójában szólnak. Ők vannak kevesebben.
A nagytöbbség azt hiszi, hogy ha hálálkodós kommentet csatol ezekhez az internetes felületeken megosztott üzenetekhez, akkor már meg is kapja az üzenetben említett energiákat. Megsúgom...TÉVEDNEK!!!
Bár tisztában vagyok azzal, hogy ezeknek az embereknek még akár több évtized, vagy akár több emberélet kell még ahhoz, hogy ezt megtanulják, mégis fájdalmas ez a fajta emberi butaság. Sajnos ez a legfinomabb kifejezés erre. Bocsánat érte, akinek nem inge ne vegye magára!
Akik már tapasztalták, ők tudják, az én dolgom nem a mézesmázas szépen, ízesen megfogalmazott üzenetek, információk átadása, hanem a tényközlő, szókimondás. Lehet engem ezért utálni, elítélni, vagy épp elismerni. Megmondom őszintén ebben az esetben számomra nem mérvadó kiből milyen reakciót váltok ki. Ez minden érintettnek szembesítés, hogy ha nemtetszést váltok ki, keresse magában a miérteket!
Sokszor megkaptam már azt a jelzőt, hogy "jó tükör vagyok".

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti, csak olvasson, és hallgasson meg.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztások csak forrás megjelöléssel engedélyezettek!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.