Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2018. augusztus 26., vasárnap

Gaia, és a többi Segítő Létező felszabadulása.

Tisztelt Látogató!

A sötét oldal angyalainak, isteni létezőinek áldozatai azok a Segítő Lelkek, Létezők, akiknek van olyan erejük, energiájuk melyek segíthetik az emberiség megtisztulását.

Csak néhány Segítő Lelket, Létezőt sorolnék fel, olyanokat, akiknek a neve ismert az emberek előtt.

GAIA
JÉZUS
MÁRIA MAGDOLNA
TEREMTŐ, vagy az ISTEN
(ki hogy ismeri...)
TEREMTŐ ANYA, vagy az ISTENNŐ
(ki hogy ismeri...)
SZŰZ MÁRIA
SZERELEM ANGYALOK
SZERELEM ISTENNŐ
"HOLDANYA"
(itt mindazon létezők, akik megosztották az energiájukat a Holdban, köztük a Teremtő Anya is)
TÜNDÉREK
UNIKORNISOK
PEGAZUSOK
ÉS MÉG NÉHÁNY TÜNDÉR DIMENZIÓS LÉTEZŐ
(akiktől "kívánni" szoktak az emberek)
ANGYALOK
ARKANGYALOK
ISTENSÉGEK
(itt azért nem írok neveket, mert nagyon sok név ide kerülhetne, hisz az angyaloktól, arkangyaloktól, istenségektől is nagyon sokan várják a 
"megváltó csodát")
ELEKTRA PAPNŐI
PLEJÁDI FÉNYLÉNYEK
VÉNUSZI LÉNYEK
SZÍRIUSZI LÉNYEK
és még sorolhatnám....

Hogy miért is írom mindezt?!
Azért, mert jó néhány spirituális tan szerint a SEGÍTŐK az emberiségért léteznek. Ezek a tanok úgy állítják be, hogy semmi más dolguk nincs ezeknek a létezőknek, csak az emberiség kívánságait teljesíteni.
EZ EGY MÉRHETETLENÜL NAGY HAZUGSÁG!!!

Alap esetben minden létező független, és szabad.
Az egy dolog, hogy voltak a létezőknek olyan vállalásai miszerint segítik az emberiséget a megtisztulásban, de ez önmagában nem szabadott volna, hogy korlátozza a Segítőket.
Földi értelemben több ezer évvel ezelőtt, amikor a sötét oldal képviselői intenzíven támadták a segíteni tudó létezőket, olyan ártásokat tettek rájuk, hogy ezek a létezők a segítésre lettek "kárhoztatva" mindaddig, amíg mindenki eléri a megtisztulást itt a Földön. Így elsősorban a függetlenségük, és szabadságuk lett erősen korlátozva a Segítőknek. A sötét oldal angyalainak, isteni létezőinek célja ezzel, hogy "bebiztosítsák maguknak a tisztulás lehetőségét", mert nagyon is jól tudták, hogy ők nem léphetnének a tisztulás útjára mindaddig, amíg jóvá nem tesznek mindent, amit mások ellen elkövettek. Ezzel a tettükkel ki akarták játszani azt, hogy nekik végig kelljen járniuk a saját (akár több ezer életre szóló) vezekléseik, jóvátételük útját.
Vétkeik közt azok a manipulációk is szerepelnek, melyek elhitették az emberiséggel azt, hogy csak át kell adni a Segítő létezőknek a negatív energiákat "csak engedd el!!!", illetve azon manipulációk, melyek arra buzdítanak, hogy csak kérni kell a jót, és azt meg is kapja az aki kéri.
A sötét oldal képviselői az emberiségen keresztül próbálta a saját terheit a Segítő létezőkre terhelni, mivel az emberiség védtelen volt, így könnyen "átrakták" a gyenge lelkekre a terheiket. Ezt úgy tudták elérni, hogy csábító ígéretekkel magukhoz édesgették a gyengéket mindenféle földi jót ígérve. Így aki engedett a kísértésnek az eladta magát, és játékszerré vált.
Az emberi tudatlanságnak, és hiszékenységnek köszönhetően rengeteg teher hárult így Segítőkre, mivel mindaz, amit elengedtek azt a Segítő létező át kellett vegye, és saját teherként csapódott le rajta, illetve amikor "csak kérni kell", akkor a Segítő a saját pozitív energiáiból kellett adjon.

Egy korábbi Hold üzenetben írtam, hogy védelmi rendszerek lettek kiépítve.
Ezt az írást ITT találja.

Visszatérve, az elengedés csupán arról szól, hogy félre teszik az adott nehézséget, problémát, blokkot annak érdekében hogy haladni tudjon az ember a tisztulása útján azért, hogy megtalálhassa a megfelelő módszert az elengedéskor félretett probléma, blokk, akadály kiváltó okának megszüntetéséhez. Ezután jöhet csak az oldás, tisztítás, helyre állítás, balzsamozás. Mind külön-külön energia kombinációkkal valósítható meg.
Ebből kifolyólag téved az, aki azt hiszi, hogy elengedéssel bármit is tisztult, csak legalább már nem terhel vele mást, mint korábban....

Az elengedés így Telihold közelében nagyon-nagyon gyakran elhangzó "biztatás, buzdítás"...
Nem csak a Holdállások, hanem a különböző csillag, vagy bolygó együttállások alkalmával is gyakran találkozom az elengedés kifejezéssel.
Sajnálatos módon az asztrológiai üzenetek is nagy többségben úgy tálalják az érkező energiákat, mint valami csodaszer mely "hú,de jó mindenkihez érkezik...."
Való igaz érkeznek az energiák!
Bár sokan nincsenek ezzel tisztában, de a csillag, illetve a bolygó együttállásból érkező energiák is mind-mind egy, vagy több Segítő Létező megosztott energiái.
(Az Univerzum önmagában fizikai, kémiai erők összessége. Létezik biológiai élet nélkül is. Ahol már van biológia is ott élhet megtestesülések sokaságában a Lélek. Bár Lélek nélkül is van sok létforma, ők az ösztönszintű létezők.)

Sok ébredést segítő, illetve a felszínre hozást segítő energia tömegesen hat, viszont az sem mindenkire, mivel az emberiség nagy részének ez az élete még nem a tisztulásról szól!
Az oldást, tisztítást segítő más csillagról, vagy más bolygóról érkező energiák CSAKIS KIZÁRÓLAG azon közvetítőkhöz érkeznek, akiknek vállalt feladata ebben az életben eljuttatni másokhoz is.
Ezért szó sincs arról, hogy az oldásokhoz, tisztításokhoz érkező energiák automatikusan mindenkihez eljutnak.
Ennek több oka is van!
Az egyik, hogy nagyon kevesen képesek ezeket a magas rezgésű energiákat fogadni.
Ebből kifolyólag jön a másik ok. Ha nem képesek fogadni sokan, akkor azoknak várniuk kellene a következő ilyen csillag energiára, vagy bolygó együttállásban érkező energiára, ami olykor-olykor csak több 10, vagy 100, vagy akár 1000 év múlva lenne....

A fotonövbe lépés óta egyre több Segítő Létező tudja a Földön lévő közvetítő lelkületű embereken keresztül megosztani, anyagba manifesztálni az energiáit, így fokozatosan haladnak a saját szabadságuk felé.
Amint anyagi formát öltött a segítő energia, már nem függ a Segítő Létező szabadsága attól, hogy kihez mikor jut el a megosztott segítő energiája, azaz ki mikor veszi igénybe a közvetítőn keresztül az adok-kapok egyensúly fenntartása mellett.

Anyagi manifesztáció többek között:
-Angyal pecsétek,
-Angyal rúnák,
-Zene (dalok, hangszerek),
-Hangtálak,
-Mandalák,
-Festmények, képek,
-Kártyák,
-Könyvek, írások (tisztító táblázat rendszerek),
-Hanganyagban, vagy videóban rögzített meditációk, üzenetek,
-Kódolt kristályok,
-Szimbólumok,
-Kristály, fém, illetve nemesfém ékszerek,
-Egyedileg készített gyertyák, mécsesek,
-Füstölők,
-Illóolajok, krémek,
-Spirituális energiával "felruházott" tárgyak (szobrok, ingák, gyertyatartók, ereklyék, pálcák, botok, ládikák, függők, stb...)
-Oltár,
-Orgonitok,
-Műgyanta ékszerek,
-Álomfogók.


A felsorolás nem teljes körű!
A képet köszönjük a Művésznőnek!

Csak figyelmeztetésként jegyzem meg, hogy sajnos a sötét oldal is képes anyagba manifesztálni erőit, így mindenki kellő óvatossággal, körültekintéssel vegyen igénybe segítséget!
Viszonylag könnyű felismerni mik az ő manifesztációi. Mindaz, amire azt állítják, hogy azonnali pozitív változást hoz az életbe. Ezzel a csábítással akar kísértésbe vinni a sötét oldal.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és több mindent szeretne megtudni, akkor olvassa el a blog többi írását is, hallgassa meg a videóimat.
KÉREM NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJEN MEG!
Lehetősége van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheti, csak olvasson, és hallgasson meg.
Tájékozódjon, és ha úgy érzi a segítségére lehetek, keressen meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találja.
YouTube videóimat IDE kattintva találja.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találja.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!


Tisztelettel: Viki /Helqwyck/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.