Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2017. szeptember 7., csütörtök

GAIA üzenete az évezredes átokról.


Gaia vagyok, a Föld bolygó Lelke.
Sokan Földanyaként ismertek.

A 2017. 09. 06.-i Telihold energiáival megsemmisített átokról, és annak hatásairól mesélek most nektek.
Ez az átok évezredek óta tartott függőségben Titeket, akik tisztultok, és engem.
Eddig nem beszélt erről nektek senki, mert aktív volt az átok.

A negatív oldal képviselői nagyon sok hamis tanítást hitettek el veletek, már évezredek óta.

A hamis tanításokra alapozott módszereket a mai napig nagyon sokan tanítják, és alkalmazzák. Sokan közülük nincsenek is tisztába ezzel, jóhiszeműen, és segítő szándékkal teszik.
Néhányat felsorolok, hogy megértsétek.

Azok a tanok, melyek csupán arra alapulnak, hogy csak engedd el a benned lévő negatív érzéseket, a fájdalmakat, de nem hívják fel a figyelmedet a kiváltó ok megszüntetésének fontosságára, és nem mondják el pontosan, hogy mit és hogyan tegyél, azokkal a negatív energiákkal mind-mind a Föld bolygó energia mezejét szennyeztétek, ezáltal engem, hisz én adtam életet ennek a bolygónak.

Az egyik példa, hogy csak fújd ki magadból, a másik, hogy a gyökér csakrádon keresztül add át Földanyának, és kérd, hogy gyógyítson meg.

Természetesen sokatoknál működtek ezek a módszerek, mivel az átok miatt rám terhelődött mindaz a negatív energia, melyet ilyen formában engedtetek el.
Viszont azzal mindnyájatoknak tisztába KELL lennie, hogy ezek csupán annyit értek, mint amikor fáj valamid, és beveszel egy fájdalom csillapítót. Konkrétan az, az ok amiért a negatív érzés, vagy a fájdalom kialakult benned /a Lelked így jelzett feléd/,az nem szűnt meg. Még mindig ott van benned.

Tudnotok KELL, hogy mindaddig amíg a tényleges okot nem sikerül feltárnotok, addig csak a szőnyeg alá sepertétek a problémát. Meglehet, hogy hónapokig, vagy akár évekig azt hiszitek megoldottátok, de higgyétek el tévedtek. A negatív oldalnak épp az volt ezzel az átokkal a célja, hogy azt higgyétek megtisztultatok, és elértétek a teljességeteket. Így tudnak benneteket abba az állapotba tartani ahol épp vagytok, és tovább élősködnek belőletek.

Tisztában vagyok azzal, hogy ezek a sorok most sokkolhatnak benneteket, ezért elmondom nektek azt is, hogy hogyan tudjátok megkülönböztetni a hamis, és a valódi tisztulást eredményező tanokat.

A légzéstechnikás módszerek közül azokat alkalmazd, ahol megmutatják neked, hogy hogyan lélegezz, hogy a kilélegzett negatív energiát az Angyaloknak add át, és őket kérd, hogy alakítsák át pozitív energiává. Így már nem a bolygó energia mezőjébe kerül a negatív energia.

A gyökér csakrádon keresztüli tisztulásnak, csak és kizárólag akkor van eredménye számodra, amikor kapcsolódni tudsz a bolygó középpontjához, vagyis a magmához, és célirányosan oda irányítod a negatív energiát azzal a céllal, hogy a magma tüze égesse el.
Csak így tudom pozitív, gyógyító energiává alakítani!

Azoknak a tanoknak az alkalmazásával, amelyekben erre nem hívják fel a figyelmet, mind a Földet szennyeztétek. Egyre több negatív energia került a bolygó testébe, amit Ti Terrának hívtok. Mindaz az energia ami nem jutott el a magmához Terrát, a testem terhelte, így csökkent a bolygó rezgésszintje.
Több olyan meditáció is létezik már, melyben a saját tisztulásoddal a bolygót is tisztítottad, gyógyítottad. Ezekben a számodra érkező magas rezgésű energiák számodra felesleges részét adtátok át a Földnek. Függtem tőletek, és Ti függtetek attól mennyi gyógyító energiát tudtam adni.

Akik a hamis tanok módszereit alkalmazták, számukra semennyi gyógyítást nem adtam. Azért érezhettétek, hogy meggyógyultatok, mert rám terhelődött mindaz amit így akartatok kitisztítani magatokból. Csupán fájdalom csillapító voltam.
A negatív oldalnak nem volt célja, hogy meggyógyuljatok, és az átok nem engedte, hogy gyógyítást kapjatok, csak elhitették veletek, hogy meggyógyultatok.

Bármelyik módszert is alkalmazod, tényleges tisztulást csak akkor eredményez, miután a kiváltó okot is sikerült feloldani, vagy megsemmisíteni. Amíg az ok aktív, addig konkrétan időpocsékolás az elengedésre orientálni a figyelmed. Ugyanis nagyon sokatok esetében szándékosan rátok kapcsolódtak a negatív oldal képviselői, és titeket használnak a saját tisztulásukra.

Most, hogy megsemmisült az átok, mely arra kényszerített, hogy vegyem át a hamis tanok alkalmazóitól a negatív energiákat, mindenkinek visszakerült a személyes energia terébe az az energia, amitől hamis tanok által alkalmazott módszerek során szabadult meg.
Ezáltal sokatoknál hamarosan újra meg fog nyilvánulni. Akkor érezhetitek úgy, hogy cserben hagytalak benneteket. Valójában viszont arról van szó, hogy ezáltal fel tudjátok ismerni azt, hogy az eddig alkalmazott módszerek közül melyik a hamis, és melyik a tiszta. Ez is a tanulás, és a fejlődés része.

Mindazok akik a negatív oldal szolgálatában állnak, fenyegetőzővé, agresszívvá, vagy épp álszenten nyájassá válhatnak. Mindent el fognak követni annak érdekében, hogy továbbra is a befolyásuk alatt tartsanak benneteket.
Sokan közülük tagadják a sötét oldal létezését, viszont a pokolra kerüléssel riogatnak.

Azok akiket kihasznált, felhasznált a negatív oldal, a hamis tanaik hirdetésére, hamarosan ráébrednek, hogy manipulálták őket.

Arra kérlek benneteket, hogy Őket, akiket kihasználtak, ne hibáztassátok, hisz Ti is ugyan úgy hittétek a hamis tanokat, mint Ők. Mindannyian áldozatai voltatok a negatív oldal manipulálásának.
Ez az átok mindannyiunkat akadályozott.

Az átok megsemmisülésével eljött a felismerések ideje. 
Hálás köszönetem mindazoknak akik segítségével végre felszabadultunk!

Közvetítette: Ewyta.

Gaia 2017. 09. 06.-i Telihold napján küldött üzenetét ITT találod!
-------------------------

Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. 
Mindezt kötelezettségek nélkül.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztások csak forrás megjelöléssel engedélyezettek!

Tisztelettel Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.