Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. április 16., péntek

Szexuális energiáról tabuk nélkül. A szexualitás minőségi változásainak okai.

 

Köszöntelek!

Mielőtt belekezdenék szeretném kiemelni azt, hogy az írásom NEM kritikának készül.
Célom a tájékoztatás azok számára, akik kicsit jobban szeretnének a dolgok mögé látni!


A szexuális energia az egyik legmagasabb rezgésű energia, amit az emberi testen keresztül képes a Lélek megélni, szerelmének testi szintű beteljesülésével.

 Az állatvilágban a szaporodás, párosodás a fajfenntartásról szól.

Az ember esetében ez már jóval több, egy érzelmi csúcs, mely megkoronázza a Lélek szerelmét.
A szexualitás megélése, a szexuális energia "megalkotása" nagyon összetett, fizikai-kémiai-biológiai-és energetikai folyamatok harmonikus, és egészséges működésének együttes hatása, eredménye.

Legmagasabb rezgésű szexuális energiája az Ikerláng-Pároknak van, amikor már tisztán élhetik meg a testi szerelmet egymással.

Itt tisztában kell lenni azzal, hogy a tiszta szexuális energia eléréséhez az emberi testnek is már minimum a 8D-s szinten kell lennie! Nem elegendő lélekszinten magasabb rezgésszinten lenni, hisz az emberi test fontos a fizikai szintű megélésekhez.
Természetesen alacsonyabb rezgés szinten lévő testben is élhet meg orgazmust testileg az ember, csak a keletkezett szexuális energia rezgése még nem olyan magas.
Letisztult 5D testben, a letisztult ikerláng szerelemhez képest körülbelül csak 25% lehet a szexuális energia rezgése,  függetlenül attól, hogy az ember azt is maximumnak élheti meg az adott pillanatban, és függetlenül attól, hogy adott esetben a lélek már jóval magasabb rezgés szinten van, de a test még csak az 5D-ben.

Szexuális energia keletkezik a karmikus párkapcsolatban is, még abban az esetben is, amikor a karmikus kapcsolat oka bűbáj, vagy épp mágia.

Karmikus kapcsolatokban a szexualitás minőségi romlásainak oka lehet az is, hogy letelt a közös idő, és így próbálják ösztönözni a két érintett lelket a továbblépésre!

Az Égiek a lélek, és a test felrezegtetését mindenféle emberi tudatos kérés, és beavatkozás nélkül végzik.
Az emberi közvetítőkön keresztül, a felrezegtetések akadályainak megszüntetését, az energia rendszerek egészséges energia áramlásainak helyreállítását tudják biztosítani. Mindezeket lépésről-lépésre, hisz a testnek el kell bírnia mindezt.

A szexuális energia NEM azonos a szerelem energiával, és NEM azonos az ikerláng energiával sem!
Többször említettem más írásaimban, hogy a szerelem a lélek kiváltsága, a szexualitás a testé.

Ajánlom figyelmedbe egyik, a témához kapcsolódó rövid írásom, melyet IDE kattintva találsz.

A szexuális energiának önmagában sem gyógyító, sem /emberi szinten/ teremtő ereje nincsen, függetlenül attól, hogy sokan mégis ezt állítják, és tanítják.
A szexuális energia a Lélek-Pár szerelmének fizikai megnyilvánulása, beteljesülése, mellyel egészséges esetben önmagukat táplálják, vagyis egy egészséges körforgás része a két ember között, és körül.
Ez akkor is igaz, amikor két egylélekről van szó, és akkor is, amikor egy Ikerláng-Párról.

A szexuális energia felszabadulásával nem gyógyítod magad, és nem oldod ki a blokkokat sem magadból, sem a partnerből!

A szexualitást érintő blokkok oldásaira, a sérülések gyógyításaira már léteznek különböző energetikai módszerek, és amennyiben Te ezek közül bármilyen energetikai kezelést követően 
(NEM A KEZELÉS ALATT!) 
pozitív szexuális élményt éltél meg, AZ a kezelés(ek) eredménye, természetesen csak abban az esetben amikor nincs egyéb negatív ártó hatás, mely ezt akadályozná.
Semmilyen körülmények között nem jó, amikor egy kezelés, vagy meditáció alatt szexuális késztetést érez az érintett kezelt személy!

Magányosság esetén, amikor kéretlenül tombol a szexuális vágy, akkor jellemzően arra gondol az ember miért nincs partner, akivel kielégíthetné szexuális vágyát.

A kéretlen vágy semmilyen körülmények között nem tiszta.

Ha számodra már nagyon kellemetlen az, hogy az akaratod ellenére folyton tombol benned a vágy, és nincs kielégítő partner, akkor előbb-utóbb ráébredhetsz arra, valami nagyon nincs rendben veled.
 Sok esetben el kell jutni odáig, hogy az ilyen esetektől ne a partner kereséssel próbáljon valaki szabadulni.
Amíg ezt nem érzékeled, addig energia elszívások áldozata vagy, nem magadnak "teremted /termeled/" az energiákat az esetleges önkielégítés folyamán, hanem más(ok)nak.
A szexuális energia "teremtések erősítésére" való "használata" , egyes boszorkány szertartásokból ered, melyeket többen a mai napig alkalmaznak.

Sajnos vannak, akik konkrétan azzal próbálnak motiválni embereket, hogy micsoda fantasztikus orgazmusban lehet része annak, aki igénybe vesz bizonyos kezeléseket, vagy szervezett programokon vesz részt.

Tudni kell, hogy az ilyen események során, a résztvevőket különböző hálózatokba kapcsolják be, illetve rákapcsolódnak az energia rendszereikre, és elszívják az energiáikat, függetlenül attól, hogy a kezelő, vagy a program szervező személy tud e erről, vagy sem. A résztvevők érzékelhetnek pozitív változásokat a szexuális életükben, még esetleg partnert is "adnak" nekik hozzá, ezáltal a résztvevők egyértelműen azt hihetik, hogy jó helyen vannak, hisz jobb lett az életük, mivel "társat teremtettek" maguknak, és még a szex is jobb...
A gond ezzel csupán annyi, hogy ezekben az esetekben semmiféle tisztulás nem történt, csupán a negatív oldal "odaadta a készt" azért, hogy a megélésekből generálódott szexuális energiákat el tudja szívni az érintettektől. 

A negatív oldal számára lényegtelen, hogy a szexuális energiát partner által, vagy nélküle generálod, így azon sem kell meglepődni, ha az önkielégítés "művészetét" tanítják, azon "szlogen" mögé bújtatva, hogy így ismerheted meg a tested...

Miből veheted észre, ha Te is be lettél valami hálózatba kapcsolva, vagy ha elszívják a szexuális energiáidat?
-Szexuális megélést leszámítva a depresszió van jelen érzelmi állapotodban.
-Hajszolod a szexet.
-Partner hiány esetén a szexuális igényedet magad elégíted ki, és ezt már méltatlannak, szánalmasnak érzed magadra nézve.
-"Társteremtést" ígérő, szexuális extázis fokozását ígérő szeánszon, szertartáson, meditáción, csoportos terápián, átprogramozáson, és hasonlókon vettél részt, és napok, hetek alatt megérkezett a beígért pozitív változás.
A LEGNEHEZEBB EZ UTÓBBINAK AZ ÉRZÉKELÉSE, HISZ MEGKAPTAD AMIRE VÁGYSZ, ÉS EZÁLTAL KAPTÁL EGY bocsánat SZEMELLENZŐT IS, MELLYEL ELHOMÁLYOSÍTOTTÁK A TISZTA ÍTÉLŐKÉPESSÉGEDET, A TISZTÁN ÉRZÉKELÉSEDET.

Vádolhatsz azzal, hogy kritizálom annak a bizonyos szeánsznak, meditációnak, csoportos terápiának a hatékonyságát, hisz azáltal lett jobb Neked.
Hatékonynak hatékony, hisz elérted a vágyott célod, csak épp ahelyett, hogy tisztultál volna, még több terhet kreáltál magadnak, és ráadásként önnön lélekrészedet is eladtad magadból érte.

A Lelked mindenképp ki akar törni az energia elszívásokból, ezért amit csak tud megtesz annak érdekében, hogy ezt az emberlényével, vagyis veled is tudassa.

Tudnod kell, hogy sem a szex, sem a szerelem, sem a boldogság NEM valakitől kapott jutalom, vagy ajándék!
A test-lélek-szellem egységed tiszta energiái, éppen ezért, ha el akarod érni a sajátodat, akkor kezd el tisztítani magad ahelyett, hogy hagynád magad mindenféle "jó szex"-et ígérő behálózásba belevonni.

Be mered vállalni a tisztulást, és a szembesítések ideje alatt az esetleges egyedüllétet?
Tudni kell nem előírás, hogy egyedül kellene lenned, de benne van a pakliban, hogy adott esetben hónapokig nem lenne szex az életedben. Bárhogyan is lenne, TUDD érted történne, nem pedig ellened!

Neked kell tudnod, hogy számodra mi az értékesebb...
A jó szex bármi áron, mindegy honnan, és hogyan, bármilyen orgián keresztül, vagy az intim tiszta, meghitt együttlét az igaz Lélek-Pároddal.
Azért használom a Lélek-Pár kifejezést, mert két egylélek is Lélek-Párja egymásnak, és az Ikerláng-Pár is Lélek-Párja egymásnak.

A szexualitást érintő problémák kiinduló hátterében az esetek 95%-ban maga az érintett személy a felelős. A következmények esetében már áldozat is lehet, de ez nem mentesíti a korábbi életekben elkövetett szándékos ártó, kisajátító tettek felelőssége alól.

Feladatom része, hogy a negatív hatások megszüntetéseire lehetőséget biztosítsak.
A szexualitás rendbetételének lehetőségei az oldások, a tisztítások, az ártó akadályok megszüntetései, a gyógyító energiákkal történő energetikai kezelések sokaságán keresztül biztosítottak, melyek a csakrákra, a meridiánokra, az al-személyiségekre, az ego központokra, a Ka-csatornákra, és még több más láthatatlan energia rendszerre, a lélekre, és a fizikai testre is kiterjednek.
A hatások száma sajnos elérheti az ezres nagyságrendet is, éppen ezért lett olyan formában megvalósítva a segítséget biztosító eszközök elérhetősége, hogy önállóan használhatók legyenek.
Szíves figyelmedbe ajánlom a szexuális energia-elszívások megszüntetésének, a Lélekrészek, Lélek-Én részek, Ikerláng-energiák visszahívásának hatékony eszközeit, mellyel a saját ütemedben, a személyes közreműködésem nélkül veheted igénybe mindazt a segítséget, amit az adott eszközön keresztül az Égiek biztosítani tudnak számodra, és a Lélek-Párod számára a negatív hatások megszüntetéseire, a Fény Piramisban összesített energiákkal.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:
 
A lehívó eszközök elérhető formái:
LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva találsz:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

-Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.
A lehívó eszközökkel tudom segíteni a tisztulásodhoz, a szabadságodhoz vezető utadat.

Hallgasd meg a szexualitás témájáról készült hanganyagomat is, melyet az alábbi linkre kattintva találsz.
A link a videó címe:

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni az írások, és videók által.
Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
Tisztelettel: Viki / Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.