Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez, programokon való részvételhez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán az alábbi email címre érkezett megkeresésekre válaszolunk:

f.piramisenergia@gmail.com

Tisztelettel Helqwyck, Ewyta.


2021. január 12., kedd

TÉRÍTÉSMENTES SEGÍTSÉG AZ ANYAGI KÖRÜLMÉNYEKRE.


Kedves Érdeklődő!
A térítésmentes segítséget azok számára teszem elérhetővé, akiknek kizárólagosan az anyagi helyzetük az, ami korlátozza a Fény Piramis energiáinak lehívására alkalmas lehívó eszközök valamelyikének beszerzését.
A Fény Piramisról az alábbi linkre kattintva találsz írást:
 A lehívó eszközök elérhető formái:
LVTERGY Inga Táblázat, melyről részletesebb leírást az alábbi linkre kattintva találsz:
LVTERGY Inga Táblázat tájékoztató.
Az írásból tájékozódhatsz az LVTERGY Inga Táblázat hatásköreiről, felépítéséről, és beszerzésének lehetőségeiről is.

-Az Inga Táblázat rendszertől függetlenül az ásványokból készült Lehívó Kulcsok, melyekről az alábbi linkre kattintva találsz leírást:
Lehívó Kulcsok tájékoztató.
A leírásból tájékozódhatsz a beszerzési lehetőségekről is.

Tudom elsőre magasnak találod az eszközök beszerzési árát, és ez az oka amiért számodra elérhetetlennek tűnik, mert az anyagi helyzetedre tekintettel nem engedheted meg magadnak...
Az általam biztosított térítésmentes segítség, az alábbiakat foglalja magába:
-6 távból történő energia küldés.
-Az Égiek személyre szóló javaslatának tolmácsolása, mely tartalmazza a további, egyéb módszerek alkalmazásának javaslatát.
A javaslatban szereplő módszerek alkalmazása is szükséges annak érdekében, hogy érkezhessenek az életedbe azok a lehetőségek, melyekkel meg tudod teremteni magadnak a lehívó eszközök beszerzési árát.

A 6 alkalmas folyamat során olyan rendszert építenek köréd, mely segít áthidalni azokat a visszahúzó, visszatartó ártó kötelékeket, és hatásokat, melyek gátolják azon szándékodat, hogy  a saját kezedbe vehesd, a Fény Piramis energiáival a tisztulás lehetőségét, a lehívó eszközök valamelyikével.
Az áthidalást biztosító energiák a kezdés napjától számolva 1 évig aktívak!
A segítség igénylését tartalmazó emailedre, válaszban (néhány napon belül) küldöm az Égiek további javaslatának listáját, és az időbeni javaslatok időpontjait, mely minden esetben a 6 alkalmas folyamat után esedékes. A 6 alkalom 6 egymást követő napon zajlik.
Minden esetben CSAK a visszajelzésed után (mi szerint belevágsz-e; kéred-e a további javaslatok tudatában is ezt a segítséget), küldöm a 6 folyamat kezdési időpontját.
Az energiák fogadásához nem szükséges sem az alvás, sem a meditatív állapot. Minden nehézség nélkül teheted a mindennapi dolgaidat közben.

A folyamatokban zajló kiépítéseknek nincs semmilyen érzékelhető tünete, éppen ezért bármilyen kellemetlenség jelentkezése valamilyen más területen lévő akadályra való figyelem felhívás!

Néhány hasznos információ:
Senki esetében nem fogom számon kérni 1 év múlva azt, ha adott esetben mégsem kezdi el használni valamelyik lehívó eszközt. Ez mindenkinek saját döntése, és felelőssége.

A személyre szóló további javaslatok csakis a 6 alkalmas folyamatok után tudják biztosítani AZT, AMIÉRT az Égiek javasolják, éppen ezért egyéb körülmények között (vagyis a 6 folyamat kihagyásával) erre a témára hatástalanok, így csak idő, és energia pocséklás azok igénybe vétele.

 A térítésmentes segítség NEM fog téged gazdaggá tenni, és NEM fog mentesíteni a pénzügyi terheid alól sem!
Csupán egy áthidalást biztosít, hogy érkezhessenek újabbnál újabb lehetőségek, amikkel anyagilag elérhetővé válik számodra a lehívó eszközök valamelyikének a beszerzése.
Az anyagi javakért továbbra is neked kell dolgoznod.

Az információ átadás folyamatáról IDE kattintva talál részleteket.

A segítség, térítésmentesen az alábbi címen kérhető: 
 f.piramisenergia@gmail.com
Kérem mielőtt jelentkezel olvasd el az adatkezeléssel kapcsolatos információkat, melyeket az alábbi linkre kattintva érsz el:

ADATKEZELÉS 

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, és több mindent szeretnél megtudni, akkor olvasd el a blog többi írását is, hallgasd meg a videóimat.
KÉRLEK NE EGY ÍRÁS, VAGY VIDEÓ ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG!
Lehetőséged van több mint száz, online formában elérhető, általános tájékoztató információhoz jutni. Mindezt kötelezettségek nélkül megteheted, csak olvass, és hallgass meg.
Tájékozódj, és ha úgy érzed a segítségedre lehetek, keress meg.
A blog írásait témakörönként összesítve IDE kattintva találod.
YouTube videóimat IDE kattintva találod.
Az elérhető szolgáltatásokat összesítve IDE kattintva találod.
A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!
Szerzői jogvédelem alatt áll!
Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!

A Fény Piramisban összesített energiákkal való oldások, tisztítások, és egyéb folyamatok nem minősülnek orvosi értelemben vett gyógyításnak, és nem helyettesítik az orvostudomány eszközeivel történő kezeléseket, gyógyításokat!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.