Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a munkánk során kizárólagosan, csak a számlázáshoz, és a postázáshoz szükséges a nevük, és a címük, melyet más személyeknek nem adunk ki!

Az információ kéréshez nincs szükség sem a születési adatokra, sem más személyes adatra.

Mivel nincs HÍRLEVEKÜNK, ezért senkinek sem küldünk kéretlenül emaileket!!!

Csupán a tavgyogyitas.13@gmail.com címre nekünk küldött email-ekre válaszolunk.

Tisztelettel Viki /Helqwyck/, és Vica /Ewyta/.


2020. április 23., csütörtök

Gyógyító, és médiumi csatornád védelme.

Kedves Látogató!

Úgy érzed van gyógyító, vagy médiumi képességed? Esteleg az utad elején jársz? Vagy már aktívan végzed feladatod, de úgy érzed folyamatosan érnek az éteri támadások?

Az én utam is új szakaszába lépett, és megalkothattam azt a lehetőséget, hogy Kerub védelmi segítőket készíthetek drótékszerek formájában. A kerubok a jó, és a rossz határának őrzői, így a kerub védelem biztosítja számodra, hogy kizárolagosan a tiszta energiákat, és a tiszta információkat közvetítsd a hozzád forduló segítséget kérőknek. A drótékszerek használatával védve lesznek a csatornáid, így nem férhet hozzád a negatív oldal még akkor sem, ha a szeretet álarca mögé bújva próbál visszahúzni, félrevezetni, vagy épp rajtad keresztül támadni másokat.

A drótékszereket IDE kattintva találod.

Fontos!
A Lélekrész visszahívó, test energiarendszereit /LVTER/ gyógyító táblázat rendszert, és a Lehívó kulcsokat (Segítő Szetteket) használók, a folyamatot meg tudják maguknak valósítani, követve az Égiek útmutatását!
Tisztelettel: Viki /Helqwyck/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.